Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
VAN
0
EDM
2
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost Ojo
12.07.2022 - 21:03:40
avatar
Som veľmi rád, že Filip dokazuje na kempe všetkým ľuďom v Montreale, že hlavne jeho skill stál za jeho draftom a nielen, že je Slafkov kamoš. Ten zostrih z dnešného dňa, ako bojoval v rohoch a aké neskutočné prihrávky hádzal, s jeho prehľadom v hre bol výborný. Slafko sa snaží zapáčiť priveľmi a svojimi kľučkami strácal puky, čo znamená, že ten tlak tam je fakt drvivý. Dokazujú to aj tie obrázky stovky ľudí, ktorí sa chodia pozrieť hlavne naňho. Fakt Wright si môže asi nakoniec zatlieskať, lebo Montreal zvládnu len legendy akou je Slafko.
hodnost Ojo
11.07.2022 - 15:38:44
avatar
Po prvých dvoch rebríčkoch od Coreyho Pronmana a Ryana Kennedyho je Dvorský lock v top 5 budúceho draftu. Verím, že ešte aspoň jeden z dvojice Molnár a Čiernik ak nie obaja majú šancu dostať sa na konci prvého kola. Budúci rok to veru bude nabité a preto môžeme byť radi za každého hráča, ktorý bude vôbec draftovaný.
hodnost Ojo
10.07.2022 - 22:11:02
avatar
Reakcia na: Zámčan, 10.07.2022 - 21:46:11
Už len aby boli všetci zdraví a voľní. Hoci sme podobnú zostavu mali v decembri a 2 góly dal len Chromiak, odvtedy naši chlapci naozaj vyrástli a okrem toho máme ďaleko ľahšiu skupinu. Lotyšov a Čechov by sme mali dať ľavou zadnou, veľké problémy by sme mali spraviť aj Fínom. Síce mali až 9 bodov z decembra, ale to hrali proti Nemcom, ktorí ich dokonca prestrieľali, proti slabým Rakúšanom a zvyšné 3 body získali kontumačne proti Čechom. na HGC sme im nadelili šestku, takže aj tu môžeme získať body. No a na zápas proti Kanade sa mimoriadne teším, a dúfam, že to bude naozaj lahôdka sledovať tento ofenzívny zápas. 2 draftové jednotky (Power a Slafkovský) plus budúca (Bedard) a z našej strany ešte dvojka (Nemec) zrejme MOŽNO trojka či dvojka (Dvorský dúfajme). Iste, v decembri to nebolo práve ofenzívne divadlo, keďže naša efektivita bola taká slovenská, no Švédov sme tlačili viac než dosť. :fan: Prosím, len nech prídu. Keď už prišli o U18, tak nech aspoň majú juniorský šampionát. Slafko bude zrejme zarezávať v NHL. Bola by škoda, ak by aspoň teraz ešte neprišiel.
∧ skryť ∧
Áno práve preto by bolo fajn keby ich kluby pustili teraz v lete vzhľadom na to, že v zime sa už Juraj určite na MS nedostane. Taktiež pri ich terajšej forme by bola škoda, keby nedostali šancu zabojovať o nejakú medailu. Slafko aj Nemec majú teraz brutálne sebavedomie, čo treba využiť. Chromiak tiež nemal za celú sezónu výpadok. Petrovský vyfúkol Ružičkovi rekord s najviac bodmi v nováčikovskej sezóne OHL, Demek ťahal 18 zápasovú bodovú sériu, čo je absolútny slovenský rekord v hociktorej kanadskej juniorke. Túto sezónu rekordov by bolo veľmi pekné zakončiť aj nejakou peknou medailou. Tak nech sa im darí.
hodnost Ojo
10.07.2022 - 21:14:08
avatar
Taak keďže prvý juniorský vrchol sezóny máme už za sebou, môžeme začať uvažovať s kým pôjdeme na MS.
G: Latkóczy, Eliáš, Marinov
Eliáš síce chýba v prvej nominácii, ale podľa mňa sa tam s prehľadom dostane.
D: Kňažko, Petrovický (Stacha)
Nemec, Bečár (Petrovický)
Moško, Kmec (Bečár)
Nátny, Bakala (Kmec; Štrbák)
Verím, že sa Marko Stacha stihne dať po zranení do poriadku. A čo sa týka Štrbáka, mám silný pocit, žeby radšej mal ísť na HGC. Rastie nám z neho kvalitný obranca, avšak zasa to s ním nemusíme uponáhľať.
F:
1. lajna: Slafkovský, Myklukha, Chromiak
K tejto lajne neni o čom. Oleksij je výborný two-way center s vysokou úspešnosťou na vhadzovaniach a ku svojim krídlam bude pasovať neskutočne. Chromi je úžasný strelec no a Slafko je jednoducho Slafko. D
2. lajna: Mešár, Dvorský, Čiernik
Na takúto lajnu som sa už dávno tešil. Dali s Filipom sú výborní dopredu aj veľmi zodpovední dozadu. Spolu s Čiernikom ale budú veľmi nebezpeční v útoku, keďže jeho pasy majú oči.
3. lajna: Kašlík, Demek, Sýkora
Mám pocit, že všade je kvalita a táto lajna môže spokojne byť aj druhá. Demek hral druhého centra skoro celú sezónu a v playoff bol dokonca prvým centrom. Neskutočný pred bránkou s dobrým buli, vhodný aj na PP alebo PK. Sýkora motor formácie, vybojuje nespočet pukov a Kašlík má tiež dobrú obojsmernú hru a dobrú strelu.
4. lajna: Jedlička, Petrovský, Bačo
V tomto prípade by sa dali urobiť rôzne rošády napr. Jedlička by sa presunul do druhej formácie ku Mešárovi a Dvorskému. Avšak nevidím to ako reálnu možnosť hlavne z toho dôvodu, že Čiernik je Daliho dvojička a ide im to spolu. Preto by som to nechal takto. Opäť, Sevo je výborný two-way center s výbornou strelou aj prihrávkou. Bačo je rýchle a tvrdé krídlo a Jedlička pridá ešte trochu kreativity.
Náhradníkmi by u mňa boli Libor Nemec, Peter Repčík a Roman Faith.
hodnost Ojo
09.07.2022 - 07:32:09
avatar
Reakcia na: bach, 09.07.2022 - 06:53:40
Som fanušik Montrealu,som fanušik slovenských hráčov. Len mám strach či to Juraj psychicky zvladne.Bude na neho vyvíjaný obrovský tlak. Nehral na uzkom klzisku,nehral v zámorí,nehral ako jednotka draftu a nik od neho nechcel aby jeho tím(v NHL) začal vyhrávať a on musí byť ten,ktorý to zariadi. Divaci,novinári a vedenie to budú tlaky. A k tomu ešte tá nešťasná francúština. Ak toto dokáže,tak sa stane legendou. Ak nie,roznesú ho v Montreale v zuboch. Velmi mu držím palce,aby to dokázal. Myslím že Filip to bude mať lahšie a myslím že Filip bude miláčik Montrealu.
∧ skryť ∧
Podľa mňa mu to na úzkom klzisku pôjde výborne. Ten tlak bude vyslovene drvivý ale verím tomu, že Slafko je jediný hráč, ktorý ho bude schopný uniesť. A verím aj tej možnosti, že si ho nakoniec všetci zamilujú a nakoniec sa stane legendou. Rovnako súhlasím aj s poznámkou k Filipovi. Síce možno ešte šancu nedostane, ale s jeho rukami a pohyblivosťou a hodinami v posilňovni bude výborné druhé pravé krídlo. Osobne si ho viem predstaviť v dvojičke s Honzom Myšákom. Pochopiteľne ešte potrebuje aspoň niekoľko zápasov v OHL kde prinesie v drese Kitcheneru vietor. Zostáva nám fandiť.
Čo sa ale týka draftu samého, mrzí ma umiestnenie Seva Petrovského. Veľmi kvalitného two-way centra s výbornou strelou prehliadať až do šiesteho kola je vyslovene choré. Minnesota je preňho síce výborná destinácia, ale s jeho potenciálom sa mal po štvrtom kole postaviť a odísť. Jednoznačne má Minnesota medzi svojimi prospektmi steal draftu 2022.
hodnost Ojo
30.06.2022 - 15:53:30
avatar
2. Slafkovský
4. Nemec
prelom 1. a 2. kola Mešár (stále verím, že sa ocitne v prvom a bude to Tampa alebo Arizona - picky 27, 31, 32)
2. kolo Sýkora
prelom 3. a 4. kola Petrovský
6. kolo Jedlička, Šotek
7. kolo Kmec, Eliáš, Latkóczy, ktorý by bol pekným prekvapením

hodnost Ojo
29.06.2022 - 13:53:44
avatar
Kedy presne začína import?
hodnost Ojo
04.06.2022 - 17:12:33
avatar
Philadelphia má vážny záujem o Petrovského. Som zvedavý, či sa hecnú a vymenia nejaké nižšie kolá za jeden pick v druhom... Potešilo by, kebyže sa ocitol už v druhom kole so Sykym.
hodnost Ojo
03.06.2022 - 15:53:06
avatar
Toto leto si myslím ešte zahrá útok s Chromim a Olexim bude mega, hlavne keď to sype už aj Ďurimu... Som zvedavý ako sa s tým chlapci popasujú.
hodnost Ojo
31.05.2022 - 18:47:09
avatar
Tomáš Prokop na twitteri píše:
"Čo sa týka Pavla Regendu a jeho budúcnosti. Myslím si, že sa to rýchlo konkretizuje. Počul som, že zaujal až päť, šesť klubov NHL. Jeden dokonca veľmi výrazne, ale počkajme si, ako to dopadne. Skoro s istotou sa dá povedať, že do Mladej Boleslavy nepôjde."
Dobrá práca, keď len 4 roky Ramsayho šafárenia pri repre stačilo na to, aby aj naša liga bola relevantná... Samozrejme tomu pomohli aj brutálne výkony a výpomoc od Mladej Boleslavy.
hodnost Ojo
30.05.2022 - 18:25:50
avatar
Reakcia na: AgentHockey, 30.05.2022 - 17:08:07
Istota? To je dnes príliš silné slovo na to čo bude o rok, ale ak by som ho mal použiť tak momentálne max na 2-3 mená. :sr:
∧ skryť ∧
Súhlasím... Kým Dvorský je jasné prvé kolo a stále verím, že aj top 5 (v kútiku duše verím, že z tretieho miesta vytlačí Fantiliho), Čiernik je na prelome 2. a 1. kola. Molnárovi táto sezóna veľmi nevyšla a zatiaľ maximálne 3. kolo hoci reálnejšie je 4. Ostatní takí istí nie sú. Hoci ešte vkladám nádeje do Honzeka.
hodnost Ojo
26.05.2022 - 20:51:27
avatar
Syky dá ešte gól a razom sa ocitne na začiatku druhého kola
hodnost Ojo
23.05.2022 - 18:13:41
avatar
To vyzerá už veľmi dobre. Som zvedavý ako sa mu bude dariť. Priznám sa, že väčšiu dôveru vkladám do Kelemena.
hodnost Ojo
18.05.2022 - 22:39:35
avatar
Jediný Fehy spĺňal parametre. Tatarovi chýbal gól aby som to o ňom mohol povedať tiež.
hodnost Ojo
18.05.2022 - 22:27:16
avatar
Reakcia na: flector, 18.05.2022 - 22:17:50
*Len by ma este zaujimalo co je za tymto vykonom. Takto odist cely tim naraz nemoze.
∧ skryť ∧
Neviem... Aši by sme boli radi keby sme si našli podobný dôvod aký mali Česi. Bolo by na koho zhodiť to trápenie.
hodnost Ojo
18.05.2022 - 21:56:54
avatar
Hlúpe rozhodnutia trénerov, hlúpo zahrané presilovky, prehra zaslúžená. Jedine Tatara ľutujem.
hodnost Ojo
18.05.2022 - 21:49:55
avatar
Včera mi bolo strašne ľúto Čechov ale pri našich dnes plačem v jednom kuse. 8 striel za 2 tretiny.... Hanba jedným slovom. Čerešňa rozprával somariny, že ešte nie je čas si sadnúť. Tu má, že netreba.
hodnost Ojo
16.05.2022 - 19:13:00
avatar
Ťažko sa mi pozeralo na tento zápas. Škoda toho gólika na 4:1. Bohužiaľ, ten ide na plecia Adamovi Húskovi. Snáď ho ale strasie a bude sa sústrediť na ten fantastický výkon, ktorý podával 2 tretiny. Naša obrana nemá lídra... Čerešňák podáva vyslovene slabé výkony a Ivan s Grmanom to sami neutiahnu. Fehy bude neskutočná posila, aj keď nebude líder ako Sekera alebo Černák. Nemec zatiaľ strieľa len do ľuftu. Mrzí ma taktiež muška Krištofa a Slafka. Jemu by som ten gól veľmi doprial, aby to z neho opadlo a skúsil sa vrátiť na olympijskú vlnu.
hodnost Ojo
16.05.2022 - 07:20:09
avatar
Reakcia na: rigi137, 15.05.2022 - 23:45:13
Hej tebe :) mohli by ho skúsiť zobrať rád by som ho videl na ms
∧ skryť ∧
Úprimne. Chromi je výborný hráč, ale vzhľadom na to, že medzi mužmi odohral za posledné dva roky len 2 zápasy, asi nie je v poriadku, žeby mal ísť bez vyskúšania na ms. Jednoducho nevieme, ako by na tom bol a teda tam nemá, čo robiť.
hodnost Ojo
07.05.2022 - 17:44:16
avatar
https://thehockeywriters.com/2022-nhl-draft-rankings-may-baracchini/
Mať piatich draftovaných v prvých troch kolách by asi bol úspech. Nemôžem ale súhlasiť s nízkym umiestnením Petrovského, ktorý bol dokonca nižšie ako Sýkora, vzhľadom na to, že má talent na prelome druhého a tretieho kola. Z tých chlapcov pred ním asi polovicu výkonmi preskakoval, či už v ZČ alebo playoff.

1 2 3 4 5 6 7

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies