Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Komentáre:

Halák sa po Vegas spája s ďalšími dvoma klubmi

kowalski Ignorovať20. 04. 2020 10:46
preco Halaka stale pasuju do ulohy "dvoky"? ja si myslim, ze s prehladom moze byt v nejakom teame aj 1-tkou.
Užívateľovi matej72 sa páči tento príspevok.
Neexistujúci používateľ 20. 04. 2020 11:11
Ak chce mat sancu vyhrat stanley cup, tak musi podpisat v time ktory nato ma aj realnu sancu. A tam vacsinou maju jasnu jednotku.
Tento príspevok sa páči 3 užívateľom: Qucoboy, , Panzerschreck.
Dany Ignorovať20. 04. 2020 13:35
To je sice pravda, ale v clanku spominali Detroit a ten ma k Stanley Cupu daleko. Nechapem preco by mal ist Jaro robit šaška do Detroitu.
Neexistujúci používateľ 20. 04. 2020 13:55
To je iba prianie novinara z Detroitu... Ja si tiez myslim ze skonci vo Washingtone... Alebo podpise v Ottawe na 4 roky za 5,5m na rok a bude mat zarobene
Qucoboy Ignorovať20. 04. 2020 11:16
Ak odíde Holtby z Capitals, ja by som rád videl Jara na 1-2 sezóny tam ako dvojku, resp. rovnocenného brankára k Samsonovovi. Philla by sa mi pozdávala tiež ale menej a Detroit podľa mňa momentálne nie je dobrá destinácia a už vôbec nie, ak chce Jaro získať SC ;)
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
slovak Ignorovať20. 04. 2020 13:51
To sú absolútne žvásty. Nechápem na čo by sa šiel strápňovať do slabučkého Detroitu. Rovnako nechápem prečo by mal ísť robiť tútora Kanaďanovi Hartovi, ktorý mu nesiaha ani len po členky. Jaro si za svoju kariéru zaslúži Stanley Cup, a preto by mal chytať v klube so šancou získať pohár. A tým klubom je Boston.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: slovak, Dany.
Neexistujúci používateľ 20. 04. 2020 14:04
Len kde na neho zoberu penaze? Ked si pozries platovy rozpocet na nasledujuce sezony, tak vela priestoru im nezostava. A ak sa bude na buducu sezonu este aj znizovat cap space, tak jaro tam istotne nepodpise - nebudu mat priestor (teda mali by, ak by sa rozhodli nepodpisat Kruga, ake to by bola velka hlupost)
Qucoboy Ignorovať20. 04. 2020 14:28
Presne ako píše Kyle. Boston na Jara nebude mať peniaze, povedal by som, že už teraz ich nemá, lebo nová zmluva pre Kruga "zožerie" veľmi veľa, toho jednoducho pustiť nesmú. Coyle podpísal minulý rok novú zmluvu a od novej sezóny bude mať o 2 milióny vyšší caphit. Nové zmluvy pre DeBruska a Bjorka čo? Novú zmluvu potrebuje aj Zdeno, ale ten teoreticky môže už podpísať aj za menej ako 2 milióny aby pomohol tímu, Jaro by sa musel tiež uskromniť, ak by chcel zostať. Inak prichádza do úvahy iba výmena, či už Krejčího alebo napríklad Johna Moorea. Iná cesta nie je.
Dany Ignorovať20. 04. 2020 14:50
A čo San Jose?
Užívateľovi Twyn sa páči tento príspevok.
Twyn Ignorovať20. 04. 2020 19:26
Pre obidve strany dobrá voľba. San Jose po tejto sezóne pôjde hore a Halák im v Tom môže pomôcť
Užívateľovi Dany sa páči tento príspevok.
bertty Ignorovať20. 04. 2020 15:03
Prečo taka panika? Majú niečo okolo 22 miliónov cap space v budúcej sezóne. Ak by aj Kruch podpísal trebárs za 8 stale ostáva 14 miliónov na hráčov: Halak, Chara, DeBrusk, Grzelcyk, Bjork a Nordstrom. Aj keď osobne by som Jara najradšej videl v Edmontone tak si myslím že ostane v Bostone
Neexistujúci používateľ 20. 04. 2020 15:22
Za predpokladu ze cap space bude 84m. Ak sa sezona nedohra tak bude nizsi (prvotne predpoklady su na urovni 78m. To mas hned -6m. Krug zoberie 7m Debrusk 4m Zdeno 2m + este potrebujes 2 utocnikov (ak ich daju po 1m, tak to mas 2m). To mas 15m z pravdepodobne dostupnych 16m. Ale Cokolvek GM Bostonu spravi, tak to bude na 99% spravny tah
REBBELS Ignorovať20. 04. 2020 17:09
Byla by chyba kdyby odešel. BOS má tak 2 roky aby získal SC pak přijde obměna týmu Peníze by chybět neměly strop by měl zůstat stejný jako letos a Krug půjde pod cenu je taky možné že nepodepíšou všechny hráče a vytáhnou někoho z AHL.
DarroCGY Ignorovať23. 04. 2020 18:27
aj tak skončí v Calgary alebo skôr ja prestanem jesť divotvorne huby...
Krátke správy
Najnovšie články
Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies