Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
NHL live
03:30info
VGK
DAL
NHL live
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Komentáre:

Islanders vyšiel vstup do semifinále lepšie, Černákov tím prvýkrát prehráva

martina Ignorovať14. 06. 2021 06:16
Islanders to veľmi prajem. Do tohooo
kelt Ignorovať14. 06. 2021 06:28
Daňový podvodníci Tampa bay pekné
sarkan Ignorovať14. 06. 2021 06:42
LOL, aky danovy podvodnici? A inak, presne toto som ocakaval a bojim sa, ze na to tento rok Tampe nenajde odpoved. Ta obrana Islanders, ked potrebovala, tak to pekne uzavrela. Kucerov neviditelny.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Islas, martina.
mike10 Ignorovať14. 06. 2021 06:47
Kucherov sa ukaze az v presilovke. Pri hre 5na5 nic moc. Z 19 bodov ziskal 14 v presilovke
Tento príspevok sa páči 3 užívateľom: Islas, feo, mike24.
Lecavalier Ignorovať14. 06. 2021 06:58
Uvidíme ako to pôjde ďalej, no Trotz to jednoducho na Tampu vie, spomínam ako nás vygumoval s Washingtonom. Na druhej strane Tampa nemá trénera, ktorý by vedel v nepriaznivej situácii adekvátne zareagovať. Tvrdím to už dlho, že s takým tímom ako má aktuálne Tampa by 3/4 trénerov v lige dokázala spraviť Play off a na výhre stanley cupu má Cooper minimálny podiel.
sarkan Ignorovať14. 06. 2021 07:00
Prave ten Trotzov system je rozdielom oproti tomu, comu celili Lightning v prvych dvoch kolach, vo vsetkej ucte k Panthers a Hurricanes. Pre Islanders je neskutocna vyhoda, ze po dvoch zapasoch bude pri najhorsom stav 1:1. Tak ci tak to este bude zaujimave.
VH1 Ignorovať14. 06. 2021 07:23
Komentárov kopu , ale neviem, koľkí z komentujúcich videli zápas... Bolo tam neskutočne veľa komplikovaných situácií pred oboma bránkami a určite aj veľa šťastia pre oboch gólmanov. Stačilo, aby sa jeden dva puky odrazili trochu ináč a výsledok by bol úplne iný. Maximálne vyrovnaný zápas a robiť po ňom nejaké uzávery je absolútna lotéria! Veď rozhodol gól, akých Vasilevský za zápas 20 chytí...
jazvac Ignorovať14. 06. 2021 07:56
Ano, jedine, co nam to ukazalo je, ze to bude vyrovnana seria. Favorizovat jeden ci druhy tim po jednom zapase v takejto serii je sialene.
sarkan Ignorovať14. 06. 2021 08:28
Tak ako bolo stastie na jednej strane, tak bolo aj na druhej. Nikto tu nehovori, ze Islanders urcite postupia, ale je zretelne, ze su pre Tampu zatial najtazsim superom a to, ako som uz pisal, so vsetkou ctou k Panthers a Hurricanes. Islanders ukazuju, ze sa s nimi malo pocitat. Ludia ich tu po zakladnej casti pomaly odpisovali a pritom zatial hraju to, co potrebuju hrat. Pokial od toho neupustia sami, Tampa to bude mat velmi tazke.
Rivik Ignorovať14. 06. 2021 11:31
Uz len kvoli Cernakovi prajem Tampe, ale obavam sa, ze finale bude VGK-NYI, ak v sebe Tampa nenajde dalsi prevod. Az na cast prvej tretiny mi pripadala horsie ako Boston v predoslej serii proti Islanders. To som vobec necakal.
Užívateľovi sarkan sa páči tento príspevok.
REBBELS Ignorovať14. 06. 2021 16:02
Škoda porážky ale jde se dál vědělo se že z NYI to nebude snadné.Musíme najít recept na pevnou obranu a skvělého brankáře.
Krátke správy
Najnovšie články
NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Z NHL je voľná ďalšia posila Slovenska, ale z nižšej AHL nie Slovenským brankárom vstup do finále konferencie nevyšiel. Z výhier sa tešili útočníciŠtyri hviezdy, ktoré by si mal zacieliť v lete Utah Nepríjemné: Ruský útočník musel ísť do nemocnice po delovke spoluhráča!Na toto u neho zvyknutí nie sme: Ovečkin takúto sériu play-off ešte nikdy nezažil! Bude Toronto v zápase o prežitie bez Matthewsa?Canucks sa museli obrátiť na brankársku trojku! Nečakaný debut Lotyša, vzácny zápis do histórieRed Wings si upísali výber z druhého kola minuloročného draftuFehérváry hviezdou duelu, ale Capitals vypadli. Ďalšie tímy majú postupový mečbal Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies