Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komentáre:

Ak bude Černák nechránený, Seattle by nemal zaváhať

matoolotr Ignorovať14. 07. 2021 12:21
Podla mna budu bolts z obrancov chranit Hedmana Cernaka a Sergaceva. Ja byt GM Seattlu, picknem McDonagha
Qucoboy Ignorovať14. 07. 2021 14:34
Som úplne rovnakého názoru. Buď vziať McDonagha alebo Černáka. Tampa si bude chrániť Hedmana, Sergacheva a jedného z nich a toho druhého by si Seattle mal vziať ;)
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Jake Ignorovať14. 07. 2021 14:42
a nie je práve toto dilema, pre ktoru sa vlastne nevie, či Tampa nepôjde náhodou alternatívu 1+8? Aby si mohla chrániť 4 obrancov a 4 útočníkov?
Phoenixx Ignorovať14. 07. 2021 15:42
No a je este jedna moznost... dohoda s Krakens. Ale podla toho co som niekde cital, tak udajne Krakens ziadaju za taku dohodu dost vela
matoolotr Ignorovať18. 07. 2021 17:16
Ty by si ktorych 4 utocnikov chranil na ich mieste? Za mna 1) Stamkos NMC 2) Kucherov 3) Point 4) Cirelli . Nechraneni by zostali Palat, JOhnson, Killorn, Gourde
matoolotr Ignorovať18. 07. 2021 18:34
a presne to sa aj stalo... chrania 4+4
REBBELS Ignorovať14. 07. 2021 15:53
Pokud by Černák odešel zadarmo GM by nebyl moc pochválen.Je několik scenařů:a)bude chráněný b)dohoda se Seattle(málo pravděpodobné) c)bude v řádu několika dnů vyměněný (udajný zájem VAN)17 či 18.7 bude seznam chráněných hráčů.Líp obětovat McDonagha.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Lecavalier Ignorovať14. 07. 2021 20:24
McDonagh je skvelý a ukázal to aj tento rok, no ak sa nechcú nasilu zbavovať jeho kontraktu za 2 sezóny a ešte aj prísť o Černáka, určite musia Erika chrániť, v zostave je predsa Sergachev, ktorý nemôže hrať donekonečna 3. obranný pár.
Phoenixx Ignorovať16. 07. 2021 13:17
Sergachev je sice treti par, ale ice time ma medzi obrancami druhy po Hedmanovi a tak isto aj ice time pocas PP. Takze v organizacii je to urcite top 4 obranca uz teraz.
Krátke správy
Najnovšie články
Mešár je pozadu: Nehovorím, že sa do NHL nedostane, ale má problém, tvrdí expert Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Vyzeralo to hrôzostrašne, ale rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies