Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
NHL live
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
29. 04.
kurzy
01:00info
FLA
TBL
03:30info
VGK
DAL
«

Komentáre:

Obrovská výmena v NHL! Meier sa stáva spoluhráčom Slováka

Islas Ignorovať27. 02. 2023 06:31
mohli za neho získať aj viac takto sa može stať že výber v 1 kole dostanu až v roku 2025
NewJersey Ignorovať27. 02. 2023 06:50
ja som spokojny
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: paciente, BiBo.
paciente Ignorovať27. 02. 2023 07:27
Aj ja veru. Žiadna veľká obeta z našej strany. Super trade pre Devils.
Tento príspevok sa páči 3 užívateľom: BiBo, Panzerschreck, Sel8nne.
Qucoboy Ignorovať27. 02. 2023 07:27
Šialene veľká výmena ale myslím si, že by to mohlo pomôcť obom tímom. Som veľmi zvedavý na Zetterlunda v Sám Jose a rovnako tak ako sa bude dariť Meierovi v Jersey pri takých centroch ako sú Hischier alebo Hughes. Počítam, že ak u Devils zostane, tak do troch rokov urobí 100 bodovú sezónu ;)
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Falko Ignorovať27. 02. 2023 08:32
toto je velmi dolezita podmienka: Ak bude voľba New Jersey v prvom kole tohtoročného draftu v prvej dvojke
BiBo Ignorovať27. 02. 2023 08:45
Azda najviac ma teší, že sa výmena nedotkla nijakého dôležitého hráča z top jadra a že neodišiel (zatiaľ) ani jeden z dvojice Hughes a Nemec. Zetterlund je kvalitný krídelník. Na mňa urobil dojem už minulý rok a tento rok sa v zostave prvého tímu usadil. Bude však teraz zaujímavé sledovať, čo sa stane s dvojicou Bratt, Meier. Mám taký pocit, že odchod Seversona je nutný vzhľadom na základňu obrancov na pravej strane... a samozrejme veľa povie aj play-off. Mám však veľkú nádej že s Hischierom by im to mohlo padať pri plnom zdraví.
Dany Ignorovať27. 02. 2023 10:26
Moze to byt top svajciarske duo. Hodil by sa k nim Tatar do utoku?
BiBo Ignorovať27. 02. 2023 12:51
Akvizíciou Meiera je možné všetko. Tipoval by som ale, že Tatár má väčšiu šancu sa udržať ako Mercer. Myslím si že je to práve Tatár, kto tam robí parádnu obojstrannú robotu a Mercer je ten zakončovateľ. Keďže Meier je tiež zakončovateľ tak si myslím že Mercer by mal ísť k Hughesovi. Uvidíme. Možné je všetko.
Užívateľovi LongiSVK sa páči tento príspevok.
Hanibb Ignorovať27. 02. 2023 12:18
To je neuveriteľné ako lacno sme prišli o Meiera....už sa.len treba modliť aby sme získali Conora B....
Mareno47 Ignorovať27. 02. 2023 12:39
Uprimne, ja az taky spokojny nie som. Ano, Meier je super, ale ked sa pozreme, ze tam mozu nastat komplikacie ohladne novej zmluvy, kvoli ktorej nemusime podpisat Bratta ( pre mna Bratt > Meier ), volbu v prvom kole nabiteho draftu 2023, Mukhamadullin tiez ukazal velky potencial tento rok v KHL...toto by som bral keby ma rozumne postavenu zmluvu na najblizsie roky...
REBBELS Ignorovať27. 02. 2023 12:57
Meier je kvalitní hráč který zapasuje do NJD.Je otázka co bude po sezoně ale tipnu si že T.Tatar v NJD končí nebo půjde s platem hodně dolů.
peto10 Ignorovať27. 02. 2023 16:33
Som v šoku, že Sharks nezískali ani jedného z trojice Holtz, Nemec, Hughes. Jasný win pre Devils.
tasho Ignorovať27. 02. 2023 17:03
Ak Tomáš nebude mať výborné play off je to posledná sezóna v devils. Meier ku Hischierovi to je viac ako jasné. Bodaj by Tomáš ku nim zapasoval. Ináč kvalifikačná ponuka 10 melka je dosť veľký problém si myslím. Neviem ako tam stoja s podpismi ostatní tým myslím Bratta Sharangovicha.
Krátke správy
Najnovšie články
Expert považuje Slafkovského sa nedotknuteľného. S Montrealom spája útočné hviezdyČernák nepoľavil v dôraze: Viedol zápas, vedie ligu a je už pred Hossom + videoPotenciálne posily Slovenska si sezónu v AHL predlžujú. O osude jednej z nich sa rozhodne dnes Repčík skóroval a jeho tím je opäť bližšie k finále! + video Špičkový turnaj v Česku: Súper Slovenska v skupine sa teší na veľkú posilu z NHLNylander sa vrátil do akcie, ale zápas nedohral Matthews Každý raz skončí: O konci kariéry sa už rozhodol aj Jaromír Jágr!Tampa prekvapila návratom obrancu, fanúšikovia mu pripravili veľké ovácie + video Černák vyhral zápas o prežitie, drámy na Long Islande a v Las Vegas, ďalší tím má mečbalCapitals vypadol pre zápas o prežitie obranca. Zažije debut Švéd?Obranca Predators bude absentovať, útočník dostal trest od NHL + videoŠťastie v nešťastí: Rezná rana obrancu Jets nie je až taká vážna Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies