Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Komentáre:

Bude Slafkovský už čoskoro najlepšie plateným hráčom Canadiens?

modano9 Ignorovať25. 05. 2024 08:07
Kľudne by som mu naložil tých 8 ročne. V 20 rokoch som tak silného útočníka pri mantineloch nevidel. A ak bude stúpať platový strop tak razantne ako sa predpokladá, tak nakoniec ešte bude aj celkom lacný.
Janci Ignorovať25. 05. 2024 09:10
Nič nedokázal v NHL a hneď 8 rokov ? no ták , premosťovací kontrakt je na mieste , ďalej sa uvidí . Mali by podpísať hlavne Arbera aby im ho NJ neukradlo . Ak chcú vyvíjať tlak na Slafa v 21 rokoch nech sa páči dajte to na 8 rokov lepšie pre súperov . Zmluva mu konči budúci rok - 21 rokov . Plus na tri roky to bude mať 24 plus osem 32 rokov a hlavne medzi 24-32 najlepšie hokejové roky tak by mohli rozmýšlať nič nenáhliť aj tak im nič neujde .
Užívateľovi Pteraspid sa nepáči tento príspevok.
FilKos Ignorovať25. 05. 2024 10:05
Nič neukázal? To snáď nemôžeš myslieť vážne. 50 bodov v jeho druhej sezóne je veľmi pekné číslo a ukázal hlavne neskutočný pokrok, ten plat je oprávnený pre 20 ročného hokejistu.
Phantomiux Ignorovať25. 05. 2024 12:49
Hm... na jednej strane máte pravdu, Slafkovský je stále len "veľký prísľub do budúcnosti". Avšak ak bol v tejto sezóne platový strop na úrovni 83,5 milióna, tak pre budúcu sezónu to bude 87,5 milióna - a od toho sa odvíja aj to, koľko môže maximálne aj s bonusmi zarobiť ročne jeden hráč (presne je to 20% z platového stropu). V takom prípade pokiaľ došlo k nárastu maximálneho možného platu na hodnotu 16,7 milióna. A teraz si predstav, kde bude maximum o 3 roky? Pretože toľko mu budú musieť o 3 roky ponúknuť, ak si ho budú chcieť udržať - a ten rozdiel nemusí byť vôbec malý. Montreal je v situácii, že musí veštiť z gule a hrať aj psychologickú hru. Pokiaľ dá Slafkovskému už teraz novú zmluvu, tak ich to vyjde lacnejšie než o rok + mu dajú signál, že s ním naozaj seriózne počítajú. Samozrejme, môžu ešte rok počkať, ale pokiaľ v ten nasledujúcej sezóne dá Slafkovský 82+ bodov (nebodaj 100+), tak mu inú možnosť ako maximálny možný kontrakt ani nebudú môcť dať. O rok navyše bude Slafkovský obmedzený voľný hráč, takže ak mu nejaký tím ponúkne zmluvu, ktorá bude na 8 rokov a dajú mu ročne namiesto 8 miliónov 9, tak sa môže Montrealu stať, že ho nebude vedieť dorovnať, prípadne to dorovnanie ich vyjde dosť draho. A nikde nie je povedané, že Slafkovský bude súhlasiť s tým "premosťovacím kontraktom". Samozrejme, môže sa stať aj to, že Slafkovský podpíše a následne sa mu nepodarí napĺňať očakávania (vzor Pierre Luc-Dubois v LA) - v takom prípade to bude chyba vedenia a ostatné tímy si odfúknu. Všetko teda nasvedčuje tomu, že pre Montreal je výhodnejšie zariskovať podobne, ako to urobilo New Jersey s Jackom Hughesom - jeho druhá sezóna tiež nebola nejako oslnivá, no oni mu dali ten maximálny kontrakt a v 3. sezóne Jack naplno zahviezdil.
Tento príspevok sa páči 4 užívateľom: M1mo, kowalski, Mittet, Pteraspid.
kowalski Ignorovať26. 05. 2024 09:55
presne ako pises. je to pre habs ekonomicky vyhodnejsie. a bat sa, ze slaf bude prepadak si myslim nie je na mieste. o tom co zatial dokazal nema vobec cenu sa bavit... kto ma oci a pouziva ich, tak vidi.
Krátke správy
Najnovšie články
Čiernik potešil fanúšikov Flyers. Mičkovovi zložil veľkú poklonu Ako by ste si počínali ako generálny manažér tímu NHL? Vyskúšajte si to teraz na Pro Drafte 2024 Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies