Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
27. 04.
kurzy
20:00info
NYI
CAR
NHL live
23:00info
TBL
FLA
NHL live
02:00info
TOR
BOS
NHL live
04:30info
VGK
DAL
NHL live
28. 04.
kurzy
20:30info
COL
WPG
23:00info
NSH
VAN
NHL live
02:00info
WSH
NYR
NHL live
04:30info
LAK
EDM
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Marner nedokončil tréning, Mrázek putuje do AHLHviezdny útočník Toronta Mitch Marner nedokončil piatkový tréning po tom, čo sa dostal do kolízie s Jakeom Muzzinom. Marner sa z ľadu postavil veľmi pomaly a na lavičke diskutoval s fyzioterapeutom. Následne odišiel do šatne. Tréner Sheldon Keefe povedal, že to bolo viac preventívne opatrenie. Čo bude hrať v sobotu proti Minnesote, však nevedel povedať. „Uvidíme, ako na tom bude zajtra ráno. Nevyzerá to však v tomto bode ako niečo vážne,“ poznamenal. Brankár Petr Mrázek bol medzitým poslaný na kondičný pobyt k Marlies (AHL). Posledných 15 zápasov a 21 z posledných 22 vynechal pre zranenie slabín

03. 06.

PanthersĽavý krídelník Garret Wilson podpísal s Floiridou trojročnú nováčikovskú zmluvu. Dvadsaťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 107. miesta. V poslednej sezóne OHL zaznamenal v drese Owen Sound 86 bodov (40+46) v 66 zápasoch.
DevilsObranca Brandon Burlon podpísal s New Jersey trojročnú nováčikovskú zmluvu. Dvadsaťjedenročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2008 z celkového 52. miesta. V poslednej sezóne odohral 38 zápasov za Michigan (CCHA).
RangersObranca Blake Parlett podpísal ako voľný hráčom nešpecifikovaný kontrakt s NY Rangers. Dvadsaťdvaročný Kanaďan odohral v poslednej sezóne 22 zápasov v tíme Connecticut Whale, ktorý je farmou Rangers.
CoyotesObranca Justin Weller podpísal s Phoenixom nešpecifikovaný vstupný kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 105. miesta. V poslednej sezóne obliekal dres Red Deer v juniorskej WHL.

02. 06.

CanucksObranca Dan Hamhuis opustil ľadovú plochu so zjavnou bolesťou počas druhej tretiny finálového zápasu po tom, čo bodyčekoval Milana Lucica z Bostonu. Po chvíli strávenej na lavičke sa odobral do šatne a už sa z nej nevrátil.
CapitalsÚtočník Mattias Sjogren podpísal ako voľný hráč s Washingtonom dvojročnú vstupnú zmluvu. Dvadsaťtriročný Švéd strávil poslednú sezónu vo Färjestade z Elitserien a reprezentoval Švédsko aj na MS.
HurricanesĽavý krídelník Mattias Lindstrom a obranca Tommi Kivisto podpísali s Carolinou trojročné nováčikovské zmluvy. Dvadsaťročný Švéd bol draftovaný tímom v roku 2009 z 88. miesta, kým devätnásťročný Fín v tom istom roku z 208. miesta.
CoyotesBrankár Louis Dominque a pravý krídelník Jordan Szwarz podpísali s Phoenixom nešpecifikované vstupné kontrakty. Devätnásťročný Dominque hral naposledy za Quebec (QMJHL) a dvadsaťročný Szwarz za Saginaw (OHL).

01. 06.

CanucksCenter Manny Malhotra vynechal v utorok tímový tréning, čo skomplikovalo jeho senzačný návrat do akcie po zranení oka, ktoré utrpel v marci a hrozil mu aj koniec kariéry. Teraz je jeho štart v sérii otázny, zatiaľ od doktorov povolenie hrať nedostal.
BlackhawksDvadsaťroční útočníci David Gilbert a Byron Froese sa klubu Chicagu Blackhawks zaviazali trojročnými nováčikovskými zmluvami.
Red WingsPravý krídelník Andrej Nestrašil podpísal s Detroitom trojročnú nováčikovskú zmluvu. Dvadsaťročný pražský rodák bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 75. miesta a poslednú sezónu strávil v P.E.I.. V 58 zápasoch QMJHL zaznamenal 70 bodov.
DucksObranca Sami Vatanen podpísal s Anaheimom trojročnú nováčikovskú zmluvu. Devätnásťročný Fín bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 106. miesta. Naposledy hrával za JYP. V najvyššej fínskej súťaži odohral 52 duelov, v ktorých zaznamenal 31 bodov.
KingsObranca Nicolas Deslauriers podpísal s Los Angeles trojročnú nováčikovskú zmluvu. Dvadsaťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z 84. pozície. Poslednú sezónu strávil v Gatineau (QMJHL).
IslandersCenter Casey Cizikas podpísal s NY Islanders nešpecifikovaný vstupný kontrakt. Dvadsaťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z 92. miesta. V 52 zápasoch v drese St. Michael's (OHL) zaznamenal 64 bodov.

31. 05.

CanucksĽavý krídelník Steven Anthony podpísal s Vancouverom nešpecifikovaný vstupný kontrakt. Dvadsaťročný Kanaďan bol tímom draftovaný v roku 2009 z celkového 187. miesta. Poslednú sezónu strávil v tíme Saint John Sea Dogs (QMJHL), ktorý vyhral Memorial Cup.
SenatorsDvadsaťročný švédsky krídelník Jakob Silfverberg podpísal s Ottawou trojročnú nováčikovskú zmluvu, kým dvadsaťjedenročný center Louie Caporusso podpísal dvojročný vstupný kontrakt.

30. 05.

PanthersRuský obranca Roman Derlyuk sa dohodol s Floridou na ročnom dvojcestnom kontrakte. Na úrovní NHL zarobí 710 tisíc amerických dolárov, v AHL 62,5 tísic dolárov. V prípade, že sa mu neporadí presadiť v prvom tíme Panthers, chce požiadať o návrat do Dinama Moskva, v ktorom strávil uplynulý ročník.
SenatorsÚtočník Louie Caporusso sa dohodol s tímom Ottawa Senators na dvojročnom nováčikovskom kontrakte. Caporusso, rodák z Toronta, bol kanadským klubom draftovaný v roku 2007 z celkovej 90. priečky a v posledných troch ročníkoch hral za michiganskú univerzitu.
CanucksÚtočník Steve Anthony podpísal zmluvu s Vancouvrom Canucks, ktorý ho draftoval v roku 2009 z celkovej 187. pozície. Anthony, ktorý v nedeľu získal s tímom Saint John Sea Dogs Memorial Cup, odohral v poslednej sezóne 61 zápasov a nazbieral 60 bodov.
BlackhawksChicago sa dohodlo na trojročnej zmluve s útočníkom Byronom Froeseom, ktorého draftovali v roku 2009. Dvadsaťročný center strávil poslednú sezónu vo WHL, kde hral za tím Red Deer Rebels.

28. 05.

Red WingsObranca Adam Almqvist podpísal s Detroitom trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný Švéd bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 210. miesta. V poslednej sezóne odohral 52 zápasov v drese HV71 v Elitserien.
WildĽavý krídelník Kris Foucault podpísal s Minnesotou trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 103. miesta. Poslednú sezónu strávil v Calgary (WHL) a jeden duel odohral aj za Houston v AHL.
IslandersBrankár Anders Nilsson podpísal s Islanders trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťjedenročný Švéd bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 62. miesta. Odchovala ho Lulea, za ktorú odchytal 31 zápasov v minulej sezóne Elitserien.
SharksCenter Freddie Hamilton podpísal so San Jose nešpecifikovaný vstupný kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2010 z celkového 129. miesta. V poslednej sezóne zaznamenal 83 bodov v 68 zápasoch, ktoré odohral za Niagaru v OHL.

27. 05.

LightningV rozhodujúcom siedmom zápase finále Východnej konferencie sa v bráne Tampy Bay predstaví opäť Dwayne Roloson, ktorý nechytal v piatom zápase a v tom šiestom inkasoval štyri góly z 20 striel. Štart Seana Bergenheima v siedmom zápase je otázny.
WildBrankár Darcy Kuemper podpísal s Minnesotou trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťjedenročný Kanaďan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 161. miesta a naposledy chytal v tíme WHL Red Deer. V 62 zápasoch zaznamenal 93,3% úspešnosť.
Maple LeafsÚtočník Kenny Ryan podpísal s Torontom trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný Američan bol draftovaný tímom v roku 2009 z celkového 50. miesta. V poslednej sezóne odohral 63 zápasov v drese Windsoru (OHL). Zaznamenal v nich 58 bodov.

26. 05.

CanadiensTím Montreal Canadiens podpísal trojročnú dvojcestnú zmluvu s dvadsaťročným fínskym centrom Joonasom Nattinenom, ktorý bol draftovaný v roku 2009 z celkového 65. miesta. Naposledy pôsobil v tímoch mužov a juniorov v klube Espoo.
LightningĽavý krídelník Sean Bergenheim nenastúpil do šiesteho zápasu série finále Východnej konferencie, pretože ho trápi nešpecifikované zranenie, pre ktoré vynechal aj posledné dve tretiny piateho zápasu. Fín je najlepším strelcom v play-off.
SabresĽavý krídelník Marcus Foligno podpísal s Buffalom trojročný nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný Buffalom v roku 2009 z celkového 104. miesta. V minulej sezóne zaznamenal 59 bodov v 47 zápasoch v drese Sudbury (OHL).

|< <   327 z 385   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Pospíšil ohúril rýchlosťou. Štatistiky hovoria jasne: V tíme je kráľom! Dvorský nechcel klamať, hovoril o sklamaní. Obráti sa reprezentácii v budúcnosti chrbtom? NHL naživo: Koniec sezóny pre NY Islanders a Tampu Bay?Veľká dráma v súboji slovenských brankárov rozhodla sériu. Slovensko má istého šampióna Slovenskí juniorskí reprezentanti zažili úspešný vstup do finále konferencie + videoPosledný súper Slovenska v skupine zverejnil zostavu na MS. Nechýba v nej ani hviezda Sabres Ďalšie zámorské posily pre Slovensko sú k dispozícii!Nylander trénoval. Prvýkrát prehovoril aj pred novinármi Rempe zranil Fehérváryho spoluhráča: Som z toho už znechutený a unavený, reaguje Carlson + videoUvidíme veľký trénerský prestup? Nemca by mohol trénovať dvojnásobný šampión Fehérváry opäť bodoval, ale opäť bez čerešničky. Vyrovnal Suchého či Sekeráša + video Patrick Roy robí opäť rošádu v bránkovisku. Aký bude narodeninový darček? Už vieme, kedy bude draftová lotéria. Aké šance majú tímy? Jeho bod nepomohol: Ďalší Slovák je blízko k MS! Draisaitl vytvoril nový rekord NHL Anketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Vyšle Montreal signál? Slafkovský pomaly zatieňuje Caufielda a Suzukiho, tvrdí majster sveta Ovečkin sa trápi. Dúfa, že trpezlivosť sa čoskoro vyplatí Hľadanie trénera Senators sa zintenzívnilo. Poznáme prvých kandidátov Ďalší potenciálny adept na dres Slovenska na MS je o krok bližšie k vypadnutiuČernák prekonal Pálffyho zápis a hrou telom bol ako na roztrhanie. Vedie celú NHL! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies