Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Toronto bude bez GiordanaHlavný tréner Toronta Sheldon Keefe informoval, že jeho tím nastúpi na štvrtkový zápas proti Seattlu bez obrancu Marka Giordana. Ten utrpel zranenie ruky v utorkovom zápase proti Floride a stále ho čakajú vyšetrenia, ktoré odhalia konkrétnu dĺžku absencie. V zostave ho nahradí William Lagesson.

07. 05.

Red WingsObranca Brad Stuart nedohral pre zranenie v dolnej časti tela štvrtkový zápas proti San Jose. V prvej tretine bol tvrdo narazený na mantinel Robom Blakeom. V zápase nenastúpil Jason Williams, ktorého v zostave nahradil Mattias Ritola.
PenguinsCenter Jordan Staal (noha) sa po dvoch vynechaných dueloch vrátil do základnej zostavy Penguins v štvrtom zápase série proti Montrealu. Vo štvrtok odohral 13 a pol minúty so ziskom mínusového bodu.
Red WingsŠtvrtkový zápas Red Wings by mohol byť posledným v Joe Louis Aréne. Tímu končí nájomná zmluva a za ponúkaných podmienok ju neplánuje predĺžiť. Je pravdepodobné, že bude hrávať v The Palace of Auburn Hillls, domove basketbalových Pistons.

06. 05.

CanucksCenter Ryan Johnson sa vrátil do akcie po vynechanom mesiaci pre zlomenú nohu. Špecialista na oslabenia odohral v zápase 7 minút a zaznamenal mínusový bod. Miesto v zostave mu urobil Michael Grabner,
PenguinsCenter Jordan Staal (noha) absolvoval celý stredajší dobrovoľný tréning, na ktorom bolo aj 12 jeho spoluhráčov. Staal sa cítil dobre, ale tréner Dan Bylsma bol zdržanlivý v otázke jeho návratu v štvrtom zápase série proti Montrealu.
BruinsCenter David Krejčí a obranca Adam McQuaid nedohrali nočný zápas proti Philadelphii a ich štart v štvrtom zápase série je otázny. Krejčí bol po tvrdom bodyčeku od Mikea Richardsa prevezený na vyšetrenie do miestnej nemocnice.
FlyersSimon Gagne (palec) navštívi v piatok doktorov a nebude schopný vrátiť sa do akcie v zápase, v ktorom pôjde Flyers o oddialenie konca sezóny. Hrať by mohol najskôr v piatom zápase.

05. 05.

RangersBrankár Steve Valiquette podľa správ ruských médií podpísal zmluvu s tímom KHL CSKA Moskva. Valiquettovi sezóna príliš nevyšla a ukončil ju v AHL, kam bol poslaný po tom, čo v šiestich dueloch zaznamenal 85,2%úspešnosť.
PenguinsSkúsený pravý krídelník Bill Guerin nenastúpil v treťom zápase série Pittsburghu proti Montrealu, pretože ho trápi nešpecifikované zranenie. Jeho návrat do akcie je otázkou dní a je vedený ako day-to-day. V zostave ho naradil Mark Letestu, ktorý v play-off debutoval.
SharksJoe Pavelski sa po piatich zápasoch v utorok nedokázal strelecky presadiť. V posledných troch zápasoch v rade strelil vždy viac ako jeden gól a stal sa prvým hráčom od roku 1992, ktorému sa to podarilo. Vtedy niečo podobné dosiahol Mario Lemieux.

04. 05.

BlackhawksÚtočníci Adam Burish a Ben Eager, ktorí chýbali v prvom zápase série 2. kola proti Canucks, sa dostali do základnej zostavy v druhom stretnutí. Ani jeden sa do kanadského bodovania nezapísal.

03. 05.

PenguinsObranca Jordan Leopold odohral v nedeľu proti Canadiens svoj prvý zápas od 16. apríla, kedy bol tvrdo narazený Andym Suttonom z Ottawy a utrpel otras mozgu. V zápase odohral takmer 16 minút.
SharksÚtočník Patrick Marleau sa v nedeľu vrátil do zostavy San Jose po tom, čo pre chorobu vynechal otvárací zápas série proti Detroitu. V dueli odohral 23 a pol minúty a zaznamenal asistenciu. Miesto v zostave mu urobil Jed Ortmeyer.
Red WingsÚtočník Patrick Eaves pre zranenie ruky vynechal nedeľný zápas proti San Jose. V základnej zostave ho nahradil Jason Williams, ktorý hral prvý zápas od otváracieho stretnutia prvého kola.

02. 05.

SharksV druhom zápase série medzi San Jose a Detroitom pravdepodobne nastúpi v drese „žralokov“ aj hviezdny útočník Patrick Marleau, ktorý v predchádzajúcom zápase chýbal pre nešpecifikované zranenie.
CanadiensV druhom zápase série medzi Penguins a Canadiens sa nepredstaví skúsený český obranca Jaroslav Špaček z Montrealu, ktorý pauzuje pre chorobu. V tohtoročnom play-off zatiaľ odohral tri duely a získal v nich dve asistencie.

01. 05.

PenguinsÚtočník Jordan Staal z Pittsburghu si v druhej tretine prvého zápasu série proti Montrealu zranil pri kolízii s P.K. Subbanom pravú nohu a v druhom kole play-off sa už nepredstaví.
CanadiensAndrej Markov, obranca Montrealu, utrpel v prvom dueli série proti Penguins zranenie dolnej časti tela, keď ho bodyčekoval útočník Matt Cooke. V ďalšom priebehu stretnutia sa Markov na ľade neobjavil.
CanucksRyan Johnson, ktorý si 4. apríla zlomil nohu, by sa do základnej zostavy Vancouveru Canucks mal vrátiť na začiatku série s Blackhawks. Štart v prvom zápase proti Chicagu je otázny, do akcie sa pravdepodobne vráti v druhom dueli série.
CapitalsObranca Tom Poti, ktorý bol v šiestom dueli série medzi Capitals a Canadiens zasiahnutý pukom do oka, sa cíti už lepšie. V piatok povedal, že ma zlomené štyri kosti na tvári. V play-off odohral šesť zápasov so ziskom štyri asistencií.

30. 04.

Blue JacketsBlue Jackers, ktorá stále hľadajú nového trénera, dostali údajne od tímom Vancoveru a Buffala povolenie na rozhovory s trénermi ich farmárskych tímov Scottom Arnielom a Kevinom Dineenom.
Red WingsKapitán Red Wings Nicklas Lidstrom odohral vo štvrtok svoj prvý zápas ako 40-ročný. V utorok strelil dva góly v rozhodujúcom zápase proti Coyotes a v stredu oslávil okrúhle narodeniny.
SharksJed Ortmeyer sa vrátil do zostavy Sharks po tom, čo vynechal posledné tri zápasy prvého kola. V zápase odohral necelé štyri minúty. Tímu chýbal Patrick Marleau, ktorého trápi choroba.

29. 04.

CapitalsObrancovia Karl Alzner a John Carlson boli po vypadnutí Washingtonu poslaný do tímu Hershey Bears z Americkej hokejovej lige. Alzner odohral v aktuálnej sezóne NHL 21 duelov (0+5) a Carlsson nastúpil za Capitals 22-krát (1+5).
BlackhawksDustin Byfuglien sa presunie z pozície obrancu na pozíciu krídelníka. Tento ťah mu umožní znepríjemňovať život Robertovi Luongovi podobným spôsobom, ako sa mu to darilo v minulom roku.
CanadiensCanadiens vyhrali druhú sériu v klubovej histórii po tom, čo prehrávali už 1:3 na zápasy. Zároveň sa stali deviatym tímom od roku 1994, ktorý bol nasadený ako osmička a vyhral úvodnú sériu play-off. Prvým, ktorému sa to podarilo, keď prehrával 1:3.
CapitalsCapitals mali v základne časti najlepšiu bilanciu v domácom prostredí, no v prvom kole play-off prehrali doma zápasy číslo 1, 5 a 7. Alexandr Sjomin, autor 40 gólov v základnej časti, sa v play-off nepresadil.

28. 04.

CapitalsObranca Tom Poti vynechá v stredu siedmy rozhodujúci zápas série prvého kola proti Canadiens. Dôvodom je zranenie oka, do ktorého ho trafil puk v pondelkovom zápase. Ak Caps postúpia, mohol im chýbať aj v ďalších zápasoch.
BruinsCenter Marc Savard, ktorý pauzoval pre následky otrasu mozgu, dostal od doktorov zelenú a zahrá si už v prvom zápase série druhého kola, v ktorom si Bruins zmerajú sily s Penguins alebo Flyers.
Red WingsRed Wings vyhrali v utorok siedmy rozhodujúci zápas na ľade súpera po prvýkrát od semifinále Stanley Cupu z roku 1964, kedy porazili tím Chicago Blackhawks.

|< <   379 z 389   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Fanúšikovia Oilers sa búria: Proti novému GM spísali petíciu! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies