Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Video: Slafkovského skvelé momenty z noci. Tvoril šance, ukázal rozumSlovenský útočník Juraj Slafkovský v pondelkovom zápase Montrealu proti Seattlu (4:2) nebodoval, ale zámorskí odborníci Marc Dumont a Matt Drake vypichli hneď niekoľko jeho akcií, ktoré stáli za pochvalu a dokumentovali jeho súhru s Nickom Suzukim a Coleom Caufieldom v prvom útoku. Takto napádanie draftovej jednotky viedlo k skvelej streleckej šancu Suzukiho:



Takýmto spôsobom zase udržal puk v moci tímu:


Takto rozumne to urobil, aby pri prieniku k bráne získal presilovku:



27. 04.

CapitalsTréner Bruce Boudreau urobil pred šiestym zápasom dve zmeny v zostave, keď centra Brendana Morrisona a obrancu Tylera Sloana nahradil centrom Davidom Steckelom a obrancom Shaone Morrisonnom.
CanadiensP.K. Subban, ktorý bol draftovaný z 43. miesta v roku 2007, bol v pondelok povolaný do prvého tímu Habs a v šiestom zápase série proti Capitals si odbil premiéru v play-off. Zaznamenal jednu asistenciu.
BruinsBruins postúpil do druhého kola druhýkrát v rade po prvýkrát od roku 1992. Postup si zabezpečili v domácom prostredí prvýkrát od 2. mája 1999.
PredatorsDo základnej zostavy Predators sa vrátil zranený útočník Patric Hornqvist, ktorý v základnej časti strelil 30 gólov. Ani jeho prítomnosť však Nashvillu nepomohla vynútiť si v sérii proti Chicagu siedmy zápas.

26. 04.

BruinsCenter Marc Savard v nedeľu po prvýkrát od utrpenia otrasu mozgu absolvoval tímový tréning, ale povedal, že šance, že si zahrá v pondelkovom zápase proti Sabres, nevyzerajú dobre.
SabresThomas Vanek má zranený členok stále boľavý a tréner Lindy Ruff povedal, že o tom, či si rakúsky útočník zahrá v šiestom zápase série proti Bostonu, rozhodne samotný hráč.

25. 04.

PredatorsObranca Denis Grebeškov odohral v noci proti Chicagu prvý duel od 7. marca, kedy utrpel zranenie slabín. V šiestom dueli série proti Blackhawks odohral 11 minút a 11 sekúnd a získal dve asistencie.
BlackhawksTím Chicago Blackhawks oznámil, že do prvého tímu bol povolaný brankár Corey Crawford z tímu Rockford IceHogs (AHL).

24. 04.

CoyotesVeterán Mathieu Schneider zaujal v zostave Phoenixu Coyotes miesto Roberta Langa. 40-ročný Schneider si v play-off NHL zahral v siedmich rôznych tímoch. Celkovo nastúpil za desať tímov.
AvalancheMilan Hejduk z Colorada vynechá pre zranenie hornej časti tela sobotňajší duel proti San Jose. Skúsený český útočník utrpel zranenie v treťom dueli série, ktorý sa hral minulú nedeľu.
Red WingsNicklas Lidström, kapitán Red Wings, dosiahol v noci proti Phoenixu 121. asistenciu v play-off, čím sa stal tretím najlepším nahrávačom spomedzi všetkých obrancov, ktorí nastúpili vo vyraďovacích bojoch. Švédsky veterán doteraz získal v play-off 168 bodov v 240 dueloch.
PenguinsTím Pittsburgh Penguins povolal z tímu Wilkes-Barre/Scranton Penguins útočníka Chrisa Connera. Oznámil to generálny manažér „tučniakov“ Ray Shero. V aktuálnom ročníku odohral Conner za Penguins osem zápasov a získal tri body (2+1).

23. 04.

CanadiensJaroslav Halák bude štartovať v bráne Canadiens od začiatku zápasu číslo päť zo štvrťfinálovej série Východnej konferencie proti Washingtonu.
AvalancheCenter Kevin Porter bol v piatom zápase série proti Sharks späť v základnej zostave Avalanche po vynechaní dvoch zápasov pre zranenie hornej časti tela. V zápase odohral 13 a pol minúty.
SabresThomas Vanek (noha) vo štvrtok opäť korčuľoval a existuje šanca, že by nastúpil už v piatom zápase série proti Bostonu aj napriek tomu, že nie je v stopercentnom poriadku. Pre Sabres je to existenčný zápas.
BlackhawksBen Eager a Colin Fraser boli v základnej zostave Blackhawks v piatom zápase série proti Nashvillu nahradení pravým krídelníkom Adamom Burishom a nováčikom Bryanom Bickellom.
FlyersÚtočníci Ville Leino a David Laliberte nahradili v piatom zápase série proti New Jersey v základnej zostave Flyers zranených Jeffa Cartera a Simona Gagneho.

22. 04.

FlyersV piatom zápase série proti New Jersey budú tímu pre zranenia chýbať útočníci Simon Gagne a Jeff Carter. Gagne má problémy s prstom na nohe a Cartera trápi zranenie nohy.
CanadiensObranca Jaroslav Špaček vynechal štvrtý zápas série proti Capitals, pretože ho trápi nešpecifikované zranenie. Jeho miesto v zostave zaplátal Ryan O’Byrne.
CanucksObranca Nolan Baumgartner nahradil v stredu Aarona Romea, ktorý hral v zápase číslo tri po prvých dvoch vynechaných dueloch pre nešpecifikované zranenie. Baumgartner odohral 9 a pol minúty.
BruinsTuukka Rask sa stal prvým brankárom od 22. mája 2002, ktorý zaznamenal asistenciu v predĺžení počas zápasu play-off. Posledným brankárom, ktorému sa to podarilo bol Dominik Hašek v sérii Detroitu proti Coloradu.
CapitalsCapitals v druhej tretine stredajšieho zápasu čelili 21 strelám Montrealu, čím sa vyrovnal klubový rekord v play-off z 21. apríla 2008, kedy sa rovnaký počet striel na bránu Caps vyslala Philadelphia.

21. 04.

CoyotesÚtočník Vernon Fiddler bol späť v zostave Coyotes po tom, čo vynechal duel pre zranenie tváre, ktoré utrpel v zápase č.2 zo série proti Detroitu. Coyotes dúfajú, že v piatom zápase im bude k dispozícii aj Shane Doan.
SenatorsPravý krídelník Jonathan Cheechoo zaknihoval v utorok svoj debut v play-off v drese Ottawy, keď v zostave nahradil Ryana Shannona. Cheechoo, bývalý 56-gólový strelec, dohral základnú časť v tíme AHL Binghamton Senators.
AvalancheČeský útočník Milan Hejduk vynechal utorkový zápas proti San Jose, pretože v treťom zápase série utrpel pri kolízii so spoluhráčom Paulom Stastnym nešpecifikované zranenie v hornej časti tela.
NHLDva tímy nastrieľali v priebehu jednej tretiny v play-off spolu deväť gólov dvakrát v histórii NHL. Naposledy Los Angeles (5) a Calgary (4) v zápase hranom 14. apríla 1990, v ktorom Kings zvíťazili 12:4.
PenguinsNáhradný brankár Brent Johnson bol späť v drese pripravený na lavičke Pittsburghu. Predchádzajúce dva zápasy vynechal pre chorobu.

20. 04.

SharksÚtočník Dany Heatley, ktorý v nedeľu nehral pre nešpecifikované zranenie, by sa podľa slov trénera Todda McLellana mal vrátiť do akcie už v utorkovom stretnutí.
BruinsCenter Marc Savard v pondelok po prvýkrát od utrpenia otrasu mozgu druhého stupňa korčuľoval. Povedal, že sa cítil normálne a v utorok podstúpi testy, ktoré rozhodnú, či sa bude môcť vrátiť do akcie.
CanadiensCenter Glen Metropolit (rameno) sa vrátil do akcie po šiestich vynechaných zápasov základnej časti a dvoch zápasov play-off. Na ľade strávil cez 5 a pol minúty a zaznamenal dve strely a mínusový bod.

|< <   380 z 389   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Ako by ste si počínali ako generálny manažér tímu NHL? Vyskúšajte si to teraz na Pro Drafte 2024 Predpokladaná zostava Devils: Tatar ani Nemec v elitných formáciách nie sú Toto je top 10 nádejí Montrealu. Dostal sa do rebríčka aj Mešár? Bude hráč z prvého kola draftu vymenený aj napriek novej zmluve? Pohne sa jeho výmena vpred? V situácii Patrika Laineho došlo k veľkému zlomu Útočník Canadiens dostal zlú správu: Po operácii vynechá mesiace! Po boji so zákernou chorobou zomrel niekdajší člen lavičky SenatorsSlafkovský je v Montreale niečím unikátny. Komu by rozdal medaile na olympiáde? Veriť Šimonovi Nemcovi? To je ľahké, tvrdí Ramsay. Ktorých dvoch mladíkov si ešte zamiloval? Prekvapenie? Dvorský ešte neodohral v NHL ani zápas a už je v tomto rebríčku! Slafkovský? Veľký chlapík by mohol byť pripravený na explóziuWaddell komentoval Laineho situáciu. Musel znížiť jeho cenu? Slovenský pár v all-star tíme: Višňovský kráľom, Chára verejným nepriateľom i šampiónom Vykúpi Detroit zo zmluvy skúseného obrancu?Zaradí sa medzi top platených brankárov? Ako bude vyzerať nová zmluva Swaymana? Návrat NHL do Arizony nie je ešte stratený: Našiel sa nový spasiteľ? Islanders sa vyhli arbitráži s niekdajšou jedenástkou draftu Sharks podpísali novú zmluvu s mladým centromPenguins si upísali voľbu z 1. kola tohtoročného draftu, Kings brankára z 2. kola Hviezda Flyers podpísala osemročnú zmluvu. Poriadne lukratívnu!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies