Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Správy z NHL

Bruins sa dočkali. Rask sa vracia do brány proti Detroitu

Aktualizované 29.10.2016 o 18:59

Tím Boston Bruins inkasoval 14 gólov počas svojej trojzápasovej série prehier, v ktorej mu chýbal brankár Tuukka Rask. Ten by však už nemal absentovať tak dlho.

Fínsky brankár, ktorého oficiálne trápi nešpecifikované zranenie, v piatok so svojím mužstvom trénoval a v sobotnom zápase proti tímu Detroit Red Wings by mal byť minimálne náhradníkom.

Rask nie je ešte v stopercentnom stave, a preto nechcú Bruins riskovať a poslať ho hneď do brány. Tréner Claude Julien však verí, že je pripravený aspoň obliecť si dres a byť pripravený na striedačke. To by znamenalo návrat na „farmu“ pre Zanea McIntyrea alebo Malcolma Subbana.

„Dnes podľa mňa vyzeral dobre. Urobíme to rozhodnutie, ale myslím si, že keď už sme zašli takto ďaleko, tak sa musíme uistiť, že to bude správne a nie uponáhľané rozhodnutie. Ak sa bude v sobotu cítiť dobre a nebudú tam žiadne problémy, mohol by aj chytať,“ povedal Julien pre AP.

Článok pokračuje pod reklamou

Rask odštartoval sezónu po prvýkrát vo svojej kariére s bilanciou 3-0-0, pričom zneškodnil 94,7 % striel a v priemere inkasoval 1,68 gólu na zápas. Pri jeho absencii tím prehral všetky tri zápasy.

DOPLNENÉ: Rask sa po štvorzápasovej absencii vráti do brány Bostonu v sobotnom zápase na ľade Detroitu. Náhradníka by mu mal robiť Zane McIntyre.

„Povedal by som, že áno,“ odpovedal tréner Claude Julien po rannom tréningu na otázku, či je Rask naozaj pripravený na návrat. „Nič nenaznačuje tomu, že by nebol.“



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner verejne vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies