Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Slováci v NHL

Devätnásťročný Nemec medzi top obrancami NHL: Je vyššie aj ako Slavin či Ekman-Larsson!

Pred pár dňami bol slovenský obranca Šimon Nemec zaradený do rebríčka 200 najlepších hráčov NHL z pohľadu fantasy hier. Teraz nájde svoje meno aj v ďalšom rebríčku – medzi top 50 obrancami kanadsko-americkej ligy.

Kým medzi hráčmi celkovo figuroval nováčik v službách New Jersey Devils na 183. mieste, medzi obrancami sa v aktuálnom rebríčku oficiálnej ligovej stránky nachádza na 36. pozícii. Za sebou nechal aj také mená, ako sú Brady Skjei (37.), Mattias Ekholm (38.), Jaccob Slavin (39.), Darnell Nurse (40.), Justin Faulk (45.), Oliver Ekman-Larsson (46.) či Noah Hanifin (48.).

Nemec je jedným z troch nováčikov, ktorí sa dostali do rebríčka. Jeho spoluhráč Luke Hughes figuruje na 15. mieste a Sam Malinski z Colorada na 50. mieste.

Rebríčku kraľuje Quinn Hughes z Vancouveru pred Calem Makarom z Colorada a Adamom Foxom z Rangers. Do prvej desiatky sa dostali aj Evan Bouchard, Rasmus Dahlin, Erik Karlsson, Roman Josi, Josh Morrissey, Moritz Seider a Victor Hedman. Martin Fehérváry ani Erik Černák v ňom nefigurujú.

Takto vyzerá kompletný rebríček Top 50 obrancov pre fantasy hry, na ktorom sa podieľali Pete Jensen a Anna Dua:

1. Quinn Hughes, VAN
2. Cale Makar, COL
3. Adam Fox, NYR
4. Evan Bouchard, EDM
5. Rasmus Dahlin, BUF
6. Erik Karlsson, PIT
7. Roman Josi, NSH
8. Josh Morrissey, WPG
9. Moritz Seider, DET
10. Victor Hedman, TBL
11. Noah Dobson, NYI
12. Morgan Rielly, TOR
13. Filip Hronek, VAN
14. Miro Heiskanen, DAL
15. Luke Hughes, NJD
16. Vince Dunn, SEA
17. Charlie McAvoy, BOS
18. Alex Pietrangelo, VGK
19. Brent Burns, CAR
20. Zach Werenski, CBJ
21. Michail Sergačov, TBL
22. Jakob Chychrun, OTT
23. John Carlson, WSH
24. MacKenzie Weegar, CGY
25. Jake Sanderson, OTT
26. Mike Matheson, MTL
27. Drew Doughty, LAK
28. Kris Letang, PIT
29. Devon Toews, COL
30. Shayne Gostisbehere, DET
31. Brandon Montour, FLA
32. Travis Sanheim, PHI
33. Sean Durzi, ARI
34. Jacob Trouba, NYR
35. Aaron Ekblad, FLA
36. Šimon Nemec, NJD
37. Brady Skjei, CAR
38. Mattias Ekholm, EDM
39. Jaccob Slavin, CAR
40. Darnell Nurse, EDM
41. Rasmus Andersson, CGY
42. Brenden Dillon, WPG
43. Gustav Forsling, FLA
44. Niko Mikkola, FLA
45. Justin Faulk, STL
46. Oliver Ekman-Larsson, FLA
47. Sean Walker, PHI
48. Noah Hanifin, CGY
49. Dylan DeMelo, WPG
50. Sam Malinski, COL




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies