Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
NHL live
04:00info
VGK
DAL
NHL live
04. 05.
kurzy
02:00info
BOS
TOR
«

Slováci v NHL

Nemec je už štvrtý medzi obrancami nováčikmi! Tí vyššie pritom odohrali 40 a viac zápasov

Slovenský obranca Šimon Nemec sa zviditeľnil bodmi v úvodných zápasoch kariéry, následne mal menší ofenzívny útlm, ale pochvala chodila na jeho defenzívnu činnosť. V tej v ostatnom čase trochu poľavil, no ofenzívne zase vystrelil.

Nádejný mladík tímu New Jersey Devils bodoval v štyroch z posledných šiestich zápasov, v ktorých dosiahol priemer 0,83 bodu na zápas. V posledných deviatich dueloch má priemer 0,78 bodu na zápas a pochádza z nich 58,3 % jeho bodov.

Nemec v prvých 24 zápasoch vyprodukoval až 12 bodov za dva góly a 10 asistencií, vďaka čomu sa radí medzi najproduktívnejších obrancov NHL spomedzi nováčikov. Momentálne je už štvrtý, keď stráca už len na Brocka Fabera z Minnesoty (27), spoluhráča Lukea Hughesa (25) a Pavla Minťjukova z Anaheimu (19). Všetci traja pritom odohrali 40 a viac zápasov.

Devätnásťročný rodák z Liptovského Mikuláša je štvrtý aj s priemerom 0,50 bodu na zápas. Vyšší ho majú len Marc Del Gaizo z Nashvillu (0,60), Faber (0,59) a Hughes (0,56). Prvý menovaný pritom odohral len päť zápasov a nie je v aktívnej zostave Predators.


Ak by sme do rovnice pridali aj útočníkov a zamerali sa len na hráčov s viac ako piatimi odohranými duelmi, Nemec by s bodovým priemerom skončil na 11. mieste a s absolútnym počtom bodov na 21. mieste. Neprekvapí, že v tomto prípade by bol v oboch smerom lídrom Connor Bedard zo Chicaga (33 bodov a priemer 0,85 bodu na zápas).




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
V OHL vyhlásili hráča sezóny. V zámorí bol ocenený aj Filip Mešár Hellebuyck: Asi mi neuveríte, ale takto som to skutočne cítil. Je to srdcervúce Mohli za vyhodenie trénera nahnevaní hráči? Generálny manažér Seattlu reaguje Mohol by Leon Draisaitl skončiť budúci rok v Bostone? NHL ukázala, ako Slafkovský porušil pravidlá. Rozhodcov vyzvala, aby to nabudúce trestali + video Ďalšie posily Slovenska: Zahrali si v tejto sezóne v NHL, teraz si zahrajú aj na MSSlovenský reprezentant hral zápas o prežitie. Mal prsty v dôležitom góle + videoKtoré tri tímy boli v prvom kole play-off NHL najpôsobivejšie? Urban hviezdou zápasu, prvý Slovák postúpil do finále. K postupu aj prispel! Druhé kolo play-off začne už v nedeľu. Boston alebo Toronto budú mať pauzu len deňJe to potvrdené: Hurricanes obnovili spoluprácu so Chicagom Nazbieral 116 bodov: Útok so mnou a Slafkovským by mohol byť veľmi nebezpečný! Déjà vu? Zrazu je tu veľká dráma. Tréner verejne vyzval Pastrňáka k zlepšeniuV AHL začala ďalšia séria. Farma Tampy vyrovnala stav tej svojej Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies