Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
08. 05.
kurzy
01:30info
FLA
BOS
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost
24.12.2018 - 12:55:21
avatar
Reakcia na: Gaborik13, 24.12.2018 - 12:36:29
ty si trener? muzstvo musi mat nejaku koncepciu, kazdy musi mat nejake ulohy, mame kvalitnych utocnikov, ale stale nie su na urovni top 6, cize logicky nemozeme hrat na vysledok 7:6. Logicky toho viac ubrani taky Regenda resp. Kollar ako Cajkovic a Okuliar. Aspon polovica utocnikov by mala vediet hrat aj dozadu aspon obstojne, ale hraci typu Okuliar, Kukuca, Cajkovic, Balaz, Hrehorcak...dozadu toho vela nespravia, aj ked dopredu su dobri. Cajkovic a Okuliar sa podla mna nedostali ani do top 9 ako ofenzivni utocnici, tak preto nesli, 4.formacia Giertl, Kollar, Regenda bola uz vybrata pred odletom do Kanady.
∧ skryť ∧
Nie som trener, nikde sa zanho ani nevydavam. A ty?

"muzstvo musi mat nejaku koncepciu, kazdy musi mat nejake ulohy, mame kvalitnych utocnikov, ale stale nie su na urovni top 6, cize logicky nemozeme hrat na vysledok 7:6."
Neviem, kde v mojom prispevku popieram tieto tvrdenia, mozes mi to ukazat?

"Logicky toho viac ubrani taky Regenda resp. Kollar ako Cajkovic a Okuliar."
To je hlupost, vsetci dobre vieme, ze Regenda a Kollar sa proti silnym timom budu akurat tak vozit na kolotoci a v utoku nevymyslia ani zdaleka tolko ako Cajkovic a Okuliar.

"Aspon polovica utocnikov by mala vediet hrat aj dozadu aspon obstojne, ale hraci typu Okuliar, Kukuca, Cajkovic, Balaz, Hrehorcak...dozadu toho vela nespravia, aj ked dopredu su dobri."
Ano, urcite by sme mali mat aj utocnikov, ktori vedia branit. Som teda velmi zvedavy, ako velmi vyniknu v defenzive hraci ako Kollar, Regenda a Giertl. Urcite si na nich vylamu zuby utocnici USA, Finska a Svedska.

Aby bolo jasne, ja nikde nehovorim, ze treba len utocit, ale stavat cisto jeden utok na branenie, to je nezmysel. Navyse, snad si tu nikto vazne nemysli, ze ten utok nieco ubrani proti silnym timom.



hodnost
24.12.2018 - 12:27:00
avatar
Reakcia na: Gaborik13, 24.12.2018 - 12:21:18
Jasne, ze to je cele fraska. Mame 3 utoky, ktore vedia dat gol, aj hraci v 3.utoku su ofenzivni ladeni, jeden utok je defenzivny, co je uplne v pohode.
∧ skryť ∧
Hrat v roku 2018 v juniorskej kategorii na nejaky "defenzivny" utok, ktory aj tak inkasuje najviac golov, je uplne v pohode?

Ak je vacsina trenerov na Slovensku tak zaseknuta v minulosti ako Bokros, tak sa vobec necudujem, ze nas hokej je tam, kde je.
hodnost
22.12.2018 - 21:22:47
avatar
Reakcia na: Ejo, 22.12.2018 - 20:50:41
Trošku by ste sa tu mali ukľudniť. Ste ako pojašení. Vyvolávate hystériu na diskusiách už pol roka dopredu. Nebrať Čajkoviča je chyba, ale nie žiadna veľká. nie je to rozdielový hráš tipu Reway. Opakuje sa toto rok čo rok, dávno pred Bokrošom. Prskali by ste aj keby tam bol samotný Scotty Bowman. Panikárili ste, dobre že ste sa pod vlak nehádzali, keď ste si vzali do hlavy že Baláža nenominuje. A po jednom zápase ho hneď posielate domov. Vytiahnite si už hlavu z monitora, málo hovoriacich štatistík a krátkych zápasových videí. Študujte a pričuchnite k hojekovému umeniu, trénerstvu, alebo proste fandite v zdravej miere. Lebo toto čo predvádzate je až davová psychóza ohrdnutej ženskej, ktorá sa ofučala, že nie je podľa nej. Veselé Vianoce a skúste sa naozaj baviť hokejom.
∧ skryť ∧
Co je davova psychoza na tom, ze su ludia nespokojni s tym, ze Bokros nezobral na turnaj hraca, ktory ma predpoklad byt draftovany v prvom alebo druhom kole? Ma viac talentu ako cely ten zbytocny projekt dokopy. Nikto nehovori, ze by bol tento rok rozdielovym hracom. To nebol ani Reway na MSJ 2013. Pozeral som cely zapas proti Kanade, Cajkovic jednoznacne patril k tomu lepsiemu z nasej strany.

Ja chalanom stale fandim a suhlasim s tym, ze je ubohe priat im vypadnutie do nizsej divizie, ale toto je podla mna najvacsia chyba, ktoru zatial Bokros spravil ako trener nasej 20tky.
hodnost
11.12.2018 - 14:14:12
avatar
Reakcia na: adinko, 11.12.2018 - 09:11:13
Dúfam že spojenie slovan - Tipsport liga, je navždy uzavretou kapitolou! Máte lóve, nepochybne modrú krv, určite by takúto ušľachtilú spoločnosť, privítali kdekoľvek, s otvorenou náručou. Taká MOL-ka by vám pristala a ja vám ju chlapci belasí, so srdca prajem :fan:
∧ skryť ∧
Odveci ako obycajne Uz si sem nejak dlho nic nenapisal, znova si dostal nutkanie?

Co sa tyka Slovana, dufam, ze tento cirkus uz coskoro skonci a vratime sa do extraligy, najlepsie pod uplne novym vedenim. Alebo nech pre mna za mna zanikne cely Slovan a v extralige bude hrat iny bratislavsky klub. To, co predvadza vedenie Slovana, je neuveritelne. Dufam, ze su na seba pysni. Zo zaciatku som chodieval na zapasy, ked nie, tak vzdy som aspon sledoval v tv, teraz uz casto nemam ani chut pozriet sa na vysledok. A ako tak citam, asi nie som jediny.
hodnost
10.10.2018 - 21:49:04
avatar
Reakcia na: Marek3566, 10.10.2018 - 00:37:55
Netvrdím, že sú ďaleko...to nie. Top tímy z 2. CZE ligy by sa u nás nestratili. Ale naša liga je kvalitou vyššie.
∧ skryť ∧
Tak nechcem sa tu uz o tom moc bavit, kedze je to mimo temu, ale tvrdenie, ze Chance liga v ziadnom pripade nie je na urovni Tipsport ligy vo mne trochu evokuje, ze tou kvalitou su celkom daleko, co podla mna teda vobec nie su.
hodnost
10.10.2018 - 00:07:41
avatar
Reakcia na: Marek3566, 09.10.2018 - 22:02:35
Na úrovni Tipsport ligy nie je v žiadnom prípade, al v každom prípade, tá liga má dobrú úroveň, napr. Romana tam posunuli až v 17tich.
∧ skryť ∧
No neviem, suhlasim s tym, ze Tipsport liga ma o nieco navrch, ale kazdopadne su tie ligy kvalitou velmi blizko. Co sa tyka Mastica, hrat Chance ligu v 15 je urcite skvele, snad mu to vydrzi.
hodnost
03.06.2018 - 14:31:22
avatar
Reakcia na: elbarto, 03.06.2018 - 14:15:17
No ja som len napísal, že Hrnka má ešte priestor na potencionálny rast :D a už tu Jakub s pupom mi natlačili do úst, že z neho robím mladučký neskúsený talent. :D Tých príkladov je veľa aj Graňák mal svoj vrchol okolo 29 rokov, keď sa zameriam na naších hráčov. Nieje to žiadne terno ale ide o 26 ročného slovenského hráča za relatívne málo peňazí (predpokladám), pri momentálnych možnostiach na trhu (veľa slovenských hráčov už zmluvu má) sa ten podpis akceptovať dá. Je to môj názor, to že sa niekomu nepáči a je pre nich Hrnka tŕň v oku už len preto, že to je Hrnka je vec druhá.
∧ skryť ∧
Co ti tlacim do ust? Napisal si, ze je relativne mlady a je tam sanca na progress, co na 99% pravda nie je, kedze ako tu uz asi 3-krat zaznelo, drviva vacsina hracov ma svoj peak este pred 27. Je vela prikladov a spomenies az Granaka, o ktorom navyse neviem, ze by mal vykonnostny vrchol v 29, mozno tak karierny, kedze vyhral Gagarinov pohar a ziskal striebro na MS.
Ale tak s niektorymi ludmi sa neda, co uz. Navyse, ja som nikde proti Hrnkovi nepovedal ani jedno krive slovo, hovorim cely cas len to, ze sa uz unho neda cakat progres.
Tvoj nazor ti nikto neberie, ale to, ze mas nazor, este neznamena, ze mas aj pravdu.
hodnost
03.06.2018 - 14:10:28
avatar
Reakcia na: saskin, 03.06.2018 - 12:29:27
Takze, Malkin, Ovca, Voracek, Bergeron, Krejci, Giroux, Kessel, Stamkos, Wheeler, Marchand, Kopitar, Burns,E. Karlsson, OEL, Josi, Panarin, Hedman, Dought, Subban, Carlson ... uz su v regrese. Nie je vsetko iba o statistikach. Popravne neopozeral som ten link od fincha. Ale predpokladam ze sa brala do uvahy urcita vzorka hracov a porovnavali sa urcite atributy. Ovca ma 33 rokov takze uz by mal byt podla tychto vasich statistickych udajov minimalne o 60 percent slabsi ako v 26 rokoch, co je nonsens, kedze taketo stats este v playoff nemal. Detto hraci ako Marchand, Burns, Giroux, Bergeron ci Kessel vsetko hraci po tridsiatke a momentalne su najplatnejsi pre svoj tim, v 26 taki platni neboli. Za dalsie taky Hossa az okolo tridsiatky zacal byt extradrieda na oboch stranach klziska. Chara podla tychto statistickych ukazovatelov uz by mal byt davno vo hlboko minusovych cislach. Josi ci Carlsono uz mali svoj vrchol pred dvomi rokmi co jetaktiez nezmysel. Vypisal som prevazne hracov z cca top 40 v kanadsom bodovani v NHL. Takze ani zdaleka som nesiel este hlbsie, takze tvrdit ze drviva vacsina hracov ma po 26 rokoch vrchol za sebou je nepravda. Visnovsky mal top body az po tridsiatke, taktiez Kopecky sa rozbehol ked mal cca 28 rokov. Takze ani o jednej lastovicke nemoze byt rec. Robi sa tu uz z 28 hracov ze su starci co mi pride totalne smiesne. Samozrejme v poslednych rokoch sa v hokeji omnoho posunula hranica veku, ked hraci vstupuju a presadzuju sa v NHL, ale na druhu stranu robit tu uz z hracov pomaly pred tridsiatkov ze uz maju svoj vrchol za sebou je nezmysel a ziadne statistiky ma o opaku nepresvedcia. Pretoze taky Bergeron, Marchand, Carlson, Burns, Ovca a mnoho dalsich trosku vyvracaju tieto statistiky. Pre upresnenie na druhu starnu nikde netvrdim ze hraca nad 25 rokov mame brat ako perspektivneho mladasa ktory sa este bude mnoho ucit a vyvijat (technika,skills, korculovanie ... . Samozrejme hrac/clovek sa cely zivot uci a rokmi a skusenostami moze byt hrac omhoho komplexnejsi a platnejsi pre tim vid Hossa, Chara atd. To len pre upresnenie, aby si nikdo nevylozil ze beriem hracov ako Hrnka k perspektivnym mladikom. Perspektivny mladik je u mna napr Fehervary, Bucek, Galbavy ci s prizmurenim oka este Jaros, ci Paulovic
∧ skryť ∧
Myslim, ze Finch to zhrnul perfektne. Navyse, hovoris, ze sa tu robia z 28-rocnych starci. Prosim, ukaz mi jeden prispevok, kde niekto povedal, ze su starci. Cely cas je rec iba o tom, ze to uz nie su mladi hraci, a ze je nezmysel este u nich cakat nejaky narast vo vykonnosti, kedze uz na 99% dosiahli svoj vykonnostny strop.
hodnost
02.06.2018 - 15:57:37
avatar
Reakcia na: elbarto, 01.06.2018 - 22:01:22
Rozmýšľam či máš v poriadku určité zmysly spojené s vnímaním. Napísal som, že je relatívne mladý a nie že je mladík to sú dosť rozdielne veci. Podľa mňa hráč približne do 30tky rastie, samozrejme je to individuálne a potom postupne jeho výkonnosť klesá. Neviem si však predstaviť, ktorý slovenský hráč mladší 25 rokov pôjde do Slovana pokiaľ má aspoň akú takú úroveň.
∧ skryť ∧
Jasne, teraz pod chytat za slovicka a este urazaj. Cista ubohost. Napisal si, ze je relativne mlady, co nie je pravda, v 27 je uz drviva vacsina hracov bud na vrchole alebo za nim. To je vsetko.
hodnost
01.06.2018 - 21:56:14
avatar
Reakcia na: slovakflyer, 01.06.2018 - 20:42:15
Mladý a šanca na progress? V 27?
∧ skryť ∧
Presne, toto mi u nas lezie na nervy zo vsetkeho asi najviac. Tolko ludi, co robi z hracov po 25 mladikov, vsak to je na smiech.
EDIT: elbarto, a kedy je podla teba hrac na vrchole, ked nie v 26-27? A pokial niekto robil z Bondru perspektivneho hraca, tak jednoducho nevie o com hovori.
hodnost
28.05.2018 - 16:48:58
avatar
Cista komedia.. bodaj by bol celu sezonu prazdny stadion.
hodnost
26.05.2018 - 20:56:20
avatar
Reakcia na: Marek3566, 26.05.2018 - 20:19:32
To sa vôbec nemusíš báť, že by som sa zaťažoval, ja sa zaťažujem slovenským hokejom a pre ten je dôležité, aby sme mali silnú ligu a otvorene si povedzme, že Slovan v lige chýba či už z marketingovej, ekonomickej alebo športovej stránky.
∧ skryť ∧
Ja ako fanusik Slovana suhlasim, uz sme sa viackrat presvedcili, ze na KHL proste s takymto rozpoctom a financnou "stabilitou" nemame, takze neviem, naco to silit. Nevidim zmysel v tom, ze by iba Slovan hral napriklad v Cesku alebo aj EBEL. Spolocna liga (s viacerymi slovenskymi klubmi) s Cechmi je uz davno utopia. Takze ako jedine rozumne riesenie vidim navrat do nasej ligy.
hodnost
24.05.2018 - 23:59:26
avatar
Reakcia na: slovak, 24.05.2018 - 19:08:50
A ty este davnejsie.
∧ skryť ∧
Tak to si ma zotrel, uz sa radsej nebudem vyjadrovat.. ako v skolke.
hodnost
23.05.2018 - 21:52:54
avatar
Reakcia na: slovak, 24.04.2018 - 16:09:02
Mne tu chybaju admini, vedenie a moderatori...
∧ skryť ∧
Presne tak, chybaju, pretoze ak by tu boli, uz by si mal davno ban.
hodnost
13.05.2018 - 15:00:12
avatar
Reakcia na: majohaas, 13.05.2018 - 14:46:02
https://twitter.com/The_HockeyNinja/status/995643335678324739 Pozitivní je, že se tým mohl opřít o výkon vícero formací. Dobrý zápas měla tradičně první lajna, přidala se i druhá (Haščák nejčastěji v zakončení) a solidně dopadli i někteří obránci.
∧ skryť ∧
Tak z tohto dovodu sa advanced stats pouzivaju iba ako doplnok pri hodnoteni vykonu hraca, Hascak sice casto zakoncoval, ale tie zakoncenia boli vyslovene zle, jednym jeho "zakoncenim" sposobil svedsku presilovku.
hodnost
12.05.2018 - 21:03:13
avatar
Reakcia na: ky7k0, 12.05.2018 - 20:23:06
Otázka znie, to je bieloruský hokej tiež v dezolátnom stave?
∧ skryť ∧
Ich mladez na tom az tak zle nie je.
hodnost
09.05.2018 - 22:24:15
avatar
Reakcia na: johan1232, 09.05.2018 - 21:28:08
Buček v novej sezone za Nitru
∧ skryť ∧
Zdroj? Ak je to pravda, tak podla mna dost zle rozhodnutie.
hodnost
09.05.2018 - 12:01:24
avatar
Reakcia na: pupo, 09.05.2018 - 08:23:42
Stihlo by objektívne zápas proti Rusom a Bielorusom ,ale my sme potrebovali niečo zmeniť ihneď.
∧ skryť ∧
Ved kludne mohli zapisat utocnikov, Grmana nechat mimo, pockat jeden den a spytat sa Cernaka, ci ma zaujem prist aspon na tie 2 zapasy. Nechapem, preco zapisali vsetkych naraz.
hodnost
08.05.2018 - 14:03:41
avatar
Reakcia na: sheldon, 08.05.2018 - 13:40:32
Chápem prečo uzavreli súpisku. Šanca na postup je malá, sezóna bola dlhá. K Daňovi, niektorí si stále neuvedomujú, aký je rozdiel medzi hráčom NHL (nech odohrá aj 4 zápasy za 3 mesiace) a grindermi z našej príp. českej ligy, ktorí majú 20-30 bodov za sezónu. Bolo to vidieť aj v repre. Dôvod prečo Haščák, Marcinko a pod nie sú v zámorí nie je ten, že by tam nechceli ísť.
∧ skryť ∧
Presne tak, Dano by bol pre tento tim posila aj s vypichnutym okom a polamanymi prstami na ruke... bohuzial.
hodnost
08.05.2018 - 12:14:49
avatar
Reakcia na: Speedthrash, 08.05.2018 - 09:01:22
Problem je, ze realne by mohol prist tak 12.5 ked hrame posledny zapas so SWE.
∧ skryť ∧
Este hrame s Bielorusmi. Skoda, ze nepockali aspon na Cernaka, ked uz na nas hokej sa neda pozerat, chcel by som aspon vidiet, aky spravil progres.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 55 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies