Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 2. tr.
VAN
2
EDM
4
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

hodnost
09.12.2016 - 08:24:31
avatar
Reakcia na: ranger92, 09.12.2016 - 00:25:39
Neospevujte cechov mena nerobia team ! A Cesi to na MSJ potvrdzuju kazdy rok ...
∧ skryť ∧
A co teraz ako, ze sa im nepodarilo mat za posledne roky vyraznejsi uspech? Nic to nemeni na tom, ze maju velmi kvalitny tim.
hodnost
04.12.2016 - 00:15:02
avatar
Reakcia na: pichi, 04.12.2016 - 00:08:51
a pre filipa a jakuba v jednom - vyplaty uz zacinaju pomaly nabiehat :-P
∧ skryť ∧
A ako to suvisi s cimkolvek, co som sem napisal?
hodnost
01.12.2016 - 20:41:32
avatar
Reakcia na: pichi, 01.12.2016 - 18:28:49
bodaj by sa hral aj posledny zapas o posledny postupovy bod :fan: Daloga, Taffe , Cheechoo, Smolenak, Chipchura (Meszarosa neratam) su mena, ktore by nam to PO urobit mali. treba verit az do posledneho zapasu. jakub a filip vy ste nejaki rodinni prislusnici ??
∧ skryť ∧
Co tak radsej pouzit nejaky argument a nespravat sa ako 5-rocne dieta? Normalne sa ta pytam, preco je ten kader o tolko lepsi oproti minulemu roku? Z hracov, ktorych si vymenoval:
Daloga - neviem, preco by mal byt rozdielovym hracom, v KHL este nic nepredviedol
Taffe - s nim suhlasim, kvalitny hrac
Cheechoo - podobne ako Taffe, aj ked uz je dost pomaly
Smolenak - tiez kvalitny hrac, skoda toho zranenia
Chipchura - nechapem, preco si ho zaradil medzi hracov, ktori nam mali zarucit PO, ved to je hrac vyslovene do 4. utoku

Minuly rok sme mali Barkera, ktory tahal celu nasu obranu aj presilovku, tento rok v obrane nemame nikoho, kto by sa s nim dal porovnat. A to je hlavny dovod, preco pre mna osobne bol minulorocny kader lepsi.
V utoku nam, ako som uz spominal, odisli Kaspar (ten tahal cely nas utok), Ticar (Jeglic je bez neho uplne iny hrac). Napriek tomu suhlasim s tym, ze ak by bol cely kader zdravy, tohtorocny utok by na papieri bol silnejsi oproti minulorocnemu. Stale vsak neviem, preco by to malo znamenat, ze tohtorocny kader je daleko najlepsi za posledne roky.
hodnost
01.12.2016 - 18:05:55
avatar
Reakcia na: pichi, 01.12.2016 - 15:46:07
a to si podla akeho vzorca vypocital ? mozes sice rozpravat co chces, ale to, ze mame momentalne najlepsi kader za posledne roky je proste holy fakt ci sa to tebe lubi alebo nie. z prveho miesta urcite nie, take 6. by bolo spica.
∧ skryť ∧
V com je ten kader o tolko lepsi oproti minulemu roku? Vsak odisli Kaspar, Barker, Ticar, nasi najlepsi hraci. Minuly rok sme mali podla mna silnejsi tim.
hodnost
01.12.2016 - 00:54:43
avatar
Reakcia na: Miroslav144, 30.11.2016 - 23:25:17
zdravim, viete mi povedat co je s Rewayom, pokial viem tak podpisoval dvojcestnu zmluvu s caps, je zraneny?
∧ skryť ∧
Dvojcestnu zmluvu ma s Montrealom, ich farma je St. John's IceCaps Neviem ani co presne mu je, v poslednej dobe je okolo neho ticho, ale je to nieco vazne, tuto sezonu pravdepodobne vynecha celu a vraj je v ohrozeni aj cela jeho kariera.
hodnost
14.11.2016 - 10:43:20
avatar
Reakcia na: pichi, 14.11.2016 - 10:14:52
Nemali by sme si radsej stiahnut toho Stehlika chalani ?
∧ skryť ∧
Nebudem sa cudovat, ak ho podpisu, ale nenazyval by som ho posilou.
hodnost
13.11.2016 - 23:46:41
avatar
Reakcia na: detoan, 13.11.2016 - 23:08:46
http://www.zacha-hokej.cz/domu/pavel-zacha-spoluprace-se-slovenskym-svazem-ledniho-hokeje odporucam kazdemu precitat :) :s04:
∧ skryť ∧
Nie ze by sa to necitalo pekne, ale ten posledny odstavec mi pride nejaky pomyleny, na ake zbytocne projekty vyhadzuju Cesi peniaze? Pokial viem, dobre im funguju akademie a ak niekto za posledne roky "restartoval" svoj hokej, tak su to Cesi. Skor by som povedal, ze na zbytocne projekty sa vyhadzuju peniaze u nas...
A navyse, pan Zacha starsi v mojich ociach trochu klesol po tom, ako sa ukazalo, ze bol rozviedcik StB, ak je to teda pravda a nebol to zase len nejaky vymysel presstitutiek, kedze v dnesnej dobe uz naozaj neviem, comu verit.
hodnost
31.10.2016 - 10:33:52
avatar
Reakcia na: Vújtek, 31.10.2016 - 07:26:51
Toto by mozno patrilo aj do témy SR 20 ale zasa .... \\\\"Nemáte iba deväť hráčov pôsobiacich mimo projektu v Európe, ale aj niekoľko v zámorí. Dokážete už teraz povedať s koľkými hráčmi zo zámoria rátate do záverečnej prípravy pred majstrovstvami sveta? Napevno som presvedčený o Húskovi a Černákovi. O ostatných budeme ešte rozmýšľať a radiť sa s kolegami. Je však možné, že do záverečnej prípravy zapojíme aj ešte niektorých ďalších hráčov zo zámoria. \\\\" Dufam ze toto povedal len tak, aby to nevyznelo demotivojuco a nechcel ostatným slubovat iste miesta, lebo ak to myslí seriozne :LOL: celý rozhovor: http://www.slovakprospects.com/reprezentacie/sr-20/clanok/4411-juniorska-reprezentacia-do-lillehammeru-s-dvomi-cielmi
∧ skryť ∧
Tak to je sila Najprv Ciger uprednostnuje hracov ako Bartanus, Hrnka a spol. pred Hrivikom, Cehlarikom alebo dokonca takmer Jurcom a teraz, ked su v projekte snad najslabsi hraci za poslesnych x rokov, tak Bokros povie toto.
Velmi rad by som si raz na MSJ pozrel cisto nas projekt, ked podla Bokrosa sme vdaka nemu stale v elitnej divizii. Vsak ti chalani maju problem porazit aj posku 20tku.
hodnost
08.10.2016 - 17:35:20
avatar
Reakcia na: puk, 08.10.2016 - 15:30:14
ja by som 16-17 ročných chlapcov do zahraničia neposielal,pretože sú to ešte deti,ktoré nemajú ukončený psychický, mentalny vývoj a preto potrebujú rodičov. Som smutný z tohto trendu.Ešte ani jednu hviezdu nám zahraničné mládežnicke ligy nevychovali
∧ skryť ∧
Tak na tej poslednej vete som sa dobre zasmial Jednak za posledne roky sme ziadnu skutocnu hviezdu nevychovali, a navyse drviva vacsina nasich hracov, ktori boli aspon draftovani, boli vychovani v zahranici, ako hovori saskin.
hodnost
29.09.2016 - 20:54:04
avatar
Reakcia na: matejj123, 29.09.2016 - 11:29:43
TOTO JE TEMA O MAJSTROVSTVACH SVETA JUNIOROV! UZ SKONCITE S TOU TRAPNOU DEBATOU O (NE)KVALITE NASEJ NAJVYSSEJ SUTAZE. dakujem
∧ skryť ∧
K porovnaniu tych dvoch lig sme sa dostali cez nasich U20 hracov posobiacich v nich, takze neviem, preco by sa tu to porovnanie nemohlo objavit. Ako keby tu bolo tisic prispevkov za den a bol v tom bordel... Ale tak nech sa paci, mrzi ma, ze som narusil tuto velmi rozprudenu diskusiu.
hodnost
29.09.2016 - 10:49:22
avatar
Reakcia na: saskin, 28.09.2016 - 20:32:29
Vsetky porovnavania som ti daval na zaklade supisky. Podla coho chces timy porovnavat, ak nie podla supisky ? Preco najlepsi strelec WSM ligy prestupil do predposledneho Martina? To mi tiez nedava zmysel. Lebo z nasej ligy top strelci neprestupuju do WSM ligy. Ak sa chces bavit o tejto teme dalej tak ti kludne mozem napisat spravu. Lebo taketo utrzky z kontextu, aby som nemal prilis dlhy prispevok, tiez nie je ziadna slava.
∧ skryť ∧
Neviem no, pokial dobre vidim, tak si zo supisiek spominal iba Nagya, Spilara, Bartanusa, Biceka atd. Suhlasim, ze Nagy je niekde uplne inde ako zbytok ligy, ale o co su ti ostatni menovani lepsi ako napriklad Ton, Tenkrat, Burger, Markovic? O nic.

A to ako kvoli tomu, ze Bilek prestupil do Martina je nasa liga lepsia? Na zaklade jedneho prestupu? Preco potom Jencik, ktory roky patril k najproduktivnejsim hracom Kosic, prestupil do Krakowa? Asi je polska liga teda lepsia ako nasa.

Uz asi k tejto teme stacilo, tak sa teda asi nezhodneme, ja tvrdim, ze rozdiely medzi tymi ligami su take male (aj ked mozno v prospech nasej ligy), ze tvrdit, ze jedna je lepsia ako druha je blbost.
hodnost
28.09.2016 - 20:11:20
avatar
Reakcia na: saskin, 28.09.2016 - 19:33:29
Tak ktory tim by mal nato, podla supisky? Ma nejaky prvoligovy tim lepsich hracov na supiske ako Nagy, Spilar, Bartanus ci Bicek ? O nitranskom prvom utoku sa hovori ako o europskom utoku co sa tyka kvality. Banska detto. Z predposlednej Ziliny si prestupil Brejcak k vicemajstrovi extraligy. Kludne mozem pokracovat dalej. Tak isto sa ta mozej ja spytat na nejaky argument preco by nemohol nejaky nas tim byt v top3 v ceskej extralige. Odpoviem za teba, mohol. Ale to neznamena ze ligy su vyrovnane, tak isto ako to ty vidis medzi WSM a tipsportligou. To bolo pred rokom. Ked Banska v priprave neviem uz ci vyhrala, alebo prehrala po predlzeni s Cardiffom, tak je lepsia anglicka hovejova liga ako ta nasa ? A ked Sheffield vyhral nad Salzburgom v CHL tak je anglicka lepsia ako slavna EBEL ? Alebo ked Rouen remizoval s Djurgardenom v CHL tak franzuzska liga a svedska su vyrovnane? Inac Nitra ich porazila v oboch zapasoch co uz nieco asi hovori o kvalite. A Preco nespomenies ako hrala so Skellefteou ? Tiez si vyberies co ti pasuje. Dovolim si tvrdit ze Ziliny, Zamky, Martin, Poprad ci Mikulas maju lepsi kader ako Most, Benatky, Trebic, Kadan. Preco top hraci z tipsportligy neprestupuju do WSM ligy ? Este raz sa spytam, ma WSM liga lepsich hracov ako su Hossa, Nagy, Surovy, Majdan, Spilar, Buc atd nechce sami ich vypisovat. Myslim si ze uz som ti uviedol toho vela preco WSM liga nie je lepsia ako tipsportilga, teraz mohol by si ty uvies, aj priklady preco je WSM liga lepsia (vyrovnana) tej nasej. Pre istotu zdoraznim, aby nedoslo k nedorozumeniu. Tipsportligu nepovazujem za najlepsiu na svete, ani za druhu, tretiu ci stvrtu... Ale vadi mi ako ju tu podaktori hanite a davate na uroven poloamaterskej lotysskej lige a pod. Pritom samotni hraci ako Nagy a spol vyhlasuju do medii ako by sme si mali nasu ligu hyckat a ze ide kvalitou hore. Snad si vies najst linky stare max dva mesiace ako sa vyjadril Nagy plus par dalsich hracov ktori vedia o kvalite nasej ligy a zahranicnych kde hrali asi viac ako my. Sam kovacik ci ako sa vola povedal ze liga sa za posledne dva roky enormne zrychlila. Neviem este aky priklad ti mam uviest ked ti nestacia ani vyjadrenia tych najkompetentnejsich.
∧ skryť ∧
Nagy je jednoznacne najlepsi hrac nasej ligy, Spilar, Bartanus alebo Bicek by v ceskej najvyssej lige hrali akurat tak 3. alebo 4. utok. Kto hovori o prvom utoku Nitry ako o europskom? Prepac, ale to je smiesne.

Dalej, ak si myslis, ze Kosice, Nitra alebo Bystrica by mohli byt v top3 ceskej ligy, tak su tvoje znalosti ohladom hokeja dost chabe.

Neviem co sa snazis povedat tym druhym odstavcom, kde som tvrdil nieco take, ze jedna liga je lepsia na zaklade jedneho zapasu? Ty tu tvrdis na zaklade dvoch zapasov, kde Nitru vyrazne podrzal brankar, ze by Nitra mohla byt v top3 ceskej ligy. A zapas so Skellefteou to iste, udivuje ma, kolko ludi tu povazuje za uzasny vysledok to, ked superov tim cely cas dominuje hre, ale vdaka dobrej defenzive a skvelemu brankarovi sa podari uhrat tesne skore. To neznamena ani len nahodou, ze by Nitra a Skelleftea boli kvalitou na podobnej urovni.

Dovolil si si tvrdit, ze Zilina, Zamky, Martin, Poprad alebo Mikulas maju lepsie supisky ako Most, Benatky, Trebic, Kadan. Pytam sa, na zaklade coho?
Z hracov Hossa, Nagy, Surovy, Majdan, Spilar, Buc su ako-tak na slusnej europskej urovni mozno Surovy a Hossa, Nagy je niekde inde. A preco by ako mali najlepsi hraci nasej ligy prestupovat do WSM ligy, ked su vyrovnane? Vsak to nedava zmysel.

Tejto vete nerozumiem: "Myslim si ze uz som ti uviedol toho vela preco WSM liga nie je lepsia ako tipsportilga, teraz mohol by si ty uvies, aj priklady preco je WSM liga lepsia (vyrovnana) tej nasej. "
Opat raz sa pytam, kde som povedal, ze WSM liga je lepsia ako nasa? Hovorim, ze WSM liga a nasa Tipsport liga su vyrovnane, t.j. rozdiely medzi nimi su take male, ze tvrdit, ze jedna je lepsia ako druha je hlupost.
hodnost
28.09.2016 - 18:32:27
avatar
Reakcia na: saskin, 27.09.2016 - 20:33:37
Preco som porovnaval prve tri? Lebo ziaden z prvej ligy sa na ne nechyta, ani Budejovice, ani Kladno. Vzajomny zapas Plzne s Nitrou by som bral za o dost lepsie meritko ako priprava, kde sa skusaju hocijaki hraci. A kedze v CHL ide cehom o kazdy bodik, aby nestratili dalsie miesta, tak isto pristupili vaznejsie k tejto sutazi. Ma vlastne nejake prvoligove muzstvo lepsi kader ako Trencin ci Nove Zamky ? Kazdopadne WSM liga ma velku kvalitu (s nasou prvou sa, ani neda porovnavat), ale isto nie lepsiu ako tipsportliga. Keby bola lepsia tak hraci ako Hossa ,Brejcak, Zagrapan, Majdan atd nejdu sa zhadzovat do nasej slabej a financne nezaujmavej tipsportligy. Preco najlepsi strelec WSM ligy prestupil to tipsportligy, ked je taka slaba?
∧ skryť ∧
A mohol by som sa spytat na nejaky argument, preco by sa ziadny tim z WSM ligy nechytal na top3 v nasej lige?

Zaujimave, ze potom nespomenies krasny vysledok Nitry proti Libercu z minuleho roku, nepovedal by som, ze sa odvtedy Nitra diametralne zmenila.

Taktiez, nikde som nepovedal, ze tipsport liga je slaba (aj ked v celosvetovom meritku samozrejme je), povedal som, ze je uplne vyrovnana s WSM ligou.
hodnost
25.09.2016 - 15:18:00
avatar
Reakcia na: Marek3566, 25.09.2016 - 13:15:37
Mal som tu rozpísaný článok na pomaly 10 minútové čítanie, avšak na konci som nejako na klávesnici označil všetko a zmazalo sa mi to, čiže :s30b: Písať sa mi to už neche, takže len v skratke projekt po rokoch, kedy som ho ako tak obhajoval je asi už úplne zbytočný a bez váhania by som mimo projektu zobral na WJC 3 päťky mimo projektu. Nedá mi nereagovať na to, že WSM liga je takmer na úrovni Tisport ligy. To je hovadina. Nitra v LM tento rok 2x porazila Plzeň a úplne zaslúžene. Ak si pozriete súpisky \"našich\" tímov, zistíte, že kádre sú najsilnejšie za posledných 7? rokov. V takej poslednej Žiline zverejnili platy a pohybujú sa zrhuba od 2 000€- 4 500€. By the way od Romanovcov čakal asi každý bodovo vo WSM lige viac...A ešte, keď sa tu rozoberá téma o projektantoch, najväčším talentom, ktorý vychoval projekt pre mňa je Koyš. Má 20 rokov a v tejto sezóne dominuje na ľade. Radosť sa na neho pozerať. 6z a 7b sú dôkazom. A ak sa tu hovorilo o hráčoch vychovaných projektom prekvapuje ma, že tu nie je Ďaloga :)
∧ skryť ∧
A aky mas argument k tomu, ze vyrovnanost Tipsport a WSM ligy je hovadina? Dva zapasy Nitry v LM, kde bol najlepsi hrac brankar?

To saskin: Zaujimave, ze porovnavas kvalitu tych dvoch lig na zaklade 3 najsilnejsich timov Tipsport ligy. Kde si nechal ostatne? V com je teda ta Tipsport liga lepsia? Ved si este sam povedal, ze aj WSM liga ma zopar kvalitnych muzstiev ako Budejovice alebo Kladno.

Tie ligy su podla mna uplne vyrovnane, staci si pozriet aj vysledky v priprave a nevsimat si len tie, ktore vyzeraju pekne. A argumenty typu "keby ma Zilina takyto kader pred x rokmi, tak by bola v top3" su smiesne.
hodnost
11.09.2016 - 22:43:02
avatar
Reakcia na: Pens, 11.09.2016 - 20:13:15
Complete Hockey News: Edmonton Oilers Projected Line Combinations Milan Lucic - Connor McDavid - Jordan Eberle Benoit Pouliot - Leon Draisaitl - Nail Yakupov Patrick Maroon - Ryan Nugent-Hopkins - Jesse Puljujarvi Matt Hendricks - Mark Letestu - Zack Kassian Kris Versteeg (PTO) - Anton Lander - Iiro Pakarinen Oscar Klefbom - Adam Larsson Andrej Sekera - Mark Fayne Darnell Nurse - Brandon Davidson Griffin Reinhart - Jordan Oesterle Cam Talbot Jonas Gustavsson ;-)
∧ skryť ∧
Obrana stale strasne slaba, pochybujem, ze spravia PO.
hodnost
11.09.2016 - 14:48:59
avatar
Reakcia na: saskin, 11.09.2016 - 12:32:03
Zbytocne si reagoval na neho. Jemu a jemu podobnym uzivatelom je jedno co napises. Vytrhne si jednu vetu z kontextu a zasmeje sa ti na nej. Surovy, Hossa, Nagy, Mihalik ... celkom slusne mena na hnoj ligu.
∧ skryť ∧
Nie ze by som viac-menej nesuhlasil, ale ten Mihalik, to bol vtip? Aj ked neviem, ci by som vdaka tomu, ze sa podarilo par hracov podpisat, tvrdil, ze ta liga je na vzostupe, to by trebalo nieco robit hlavne s financiami. Kvalitou je ta liga podla mna slabucka, o com svedcia aj vysledky v priprave.
hodnost
10.09.2016 - 15:35:33
avatar
Reakcia na: rewhoss98, 10.09.2016 - 14:54:30
Ja sa s tebou dotahovat nejdem, jednoducho si myslim, ze cesi stracaju na finov,svedov,americanov,kanadu a rusov, ok raz za 5 rokov tu ich placku vybojovat mozu, ale nemyslim si ze im mozu dlhodobo konkurovat, ty mas iny nazor, ja ti ho neberiem.
∧ skryť ∧
Vsak a kde hovorim, ze na nich nestracaju? To ale neznamena, ze im nemozu konkurovat, su sice najslabsi z top6 ale patria tam, len tolko.
hodnost
10.09.2016 - 12:53:33
avatar
Reakcia na: rewhoss98, 10.09.2016 - 11:06:07
V čom su prosim ta svajciari daleko pred nami? Vysledkami z mladeznickych kategorii? Draftovanymi hracmi? Momentalne sme na jednej urovni s nimi, to je fakt. A ja som neporovnaval cechov s nami, to nie je mozne a ano, mozme snivat o uspechoch ake maju oni, v mladez. kategoriach, no zaroven oni mozu snivat o uspechoch severskych a zamorskych celkov. Ako sledujem MSJ, vzdy si idu po ``placku`` so silnymi recami...............
∧ skryť ∧
Opat prekrucas, asi WJC sledujes slabo. O medaile Cechov sa hovori iba posledne roky, kedze mali/maju skutocne tim, ktory dokaze konkurovat najlepsim. Tak s akym cielom tam maju ist? Porazit Nemcov a zachranit sa?
hodnost
10.09.2016 - 02:51:18
avatar
Reakcia na: rewhoss98, 10.09.2016 - 00:30:06
Myslis to striebro spred dvoch rokov a zlato z MIH? To je asi take zlepsenie ako u nas bronz z MSJ.
∧ skryť ∧
Jasne Pozri si prosim najprv vysledky ich 16tky, 18tky alebo 20tky pocas sezony a potom mudruj. A mimochodom, bolo to striebro z MIH a MS U18 + zlato z MIH, nieco o com my mozeme len snivat.
hodnost
09.09.2016 - 16:40:52
avatar
Reakcia na: rewhoss98, 09.09.2016 - 16:05:03
Úplne s tebou súhlasím, stagnujeme, problém nie je v peniazoch, v systeme ale v samotných hráčoch, a v dnesnej dobe mobilov a počítacov.Hráči miesto treningov chodia po diskotekach a po baroch(česť výnimkám), v tomto ja vidím problem, nechce sa im trenovat. Na záver by som chcel podotknúť, ze uz je len big5 , nakolko si myslím, že aj česka hokejova repre, rieši alebo bude riešiť podobný problém ako my akurát mozno nie v takom velkom meradle, ale myslim si ze s FIN,SWE,RUS,USA,CAN sa uz dnes asi nemozu porovnavat.
∧ skryť ∧
To je teda potom zaujimave, ze prave ich mladeznicke kategorie sa v poslednych rokoch ovela zlepsili a dokazu konkurovat spicke.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 55 >

Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies