Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

31.08.2017 - 13:21:25
avatar
Reakcia na: Vújtek, 31.08.2017 - 13:11:17
Ja si skor myslím že Ned nepredpokladal ani zdaleka čo všetko by sa mohlo stat a proste si bol vedomí že aj ked má Jon nárok na trón tak by to len všetci spoychbnili, nik by ho nepodporil a možno by to viedlo k vojne prinajhorošm by na neho poslali nájomných vrahov. V tej dobe bol pre Nedas právoplatný král Robert a rod Baratheonov. Targeryeni v jeho očiach nemali nárok.
∧ skryť ∧
To čo si napísal je samozrejme pravda a ja s tým súhlasím. Len moja úvaha bola na tému "Prečo Jon neostal doma s vedomosťou o svojom pôvode" a Tvoja na tému "Prečo (všetkým) Ned tajil Jonov pôvod".
30.08.2017 - 06:06:02
avatar
Reakcia na: kelly2502, 30.08.2017 - 00:07:27
Môžem s Vami len súhlasiť :D Myslím, že to bol Peťo kto mi nakladal, že ak ma to nebaví tak to nemám pozerať a že som zďaleka nevidel všetko....no....nebolo čo vidieť a teraz je to potvrdené. Herec čo hrá Eurona sa dušoval, že Euron je v 7.sérii horší ako Ramsay :D haha good joke veď tam hovno spravil... Celý seriál sa odvýja presne tak ako to ľudia predpokladajú...akože nie je to zlé, predsa len teória R+L=J tu bola ešte skôr ako seriál, len som sklamaný z toho spracovania...Je to celé spravené tak obyčajne...pozrite si Red Wedding...to napätie, tie strihy a to herectvo...cítili ste sa akoby ste tam boli, akoby ste videli Robba umierať, cítili ste bolesť v Catiných očiach kým jej podrezali hrdlo...Alebo keď umrel Oberyn...po tej scéne som si ľahol do postele a ešte hodinu som sa v tme triasol pretože mi z toho bolo zle a to som videl už všeličo...Winds of Winter bola skvelá časť, jedna z mojich obľúbených rovnako aj Battle of Bastards ale toto čo sa deje teraz je len tieňom starého GoT To skákanie v čase by ani tak nevadilo, ale tie dialógy ma desia...je to veľmi veľmi plytké a myslím, že Martin sa len potichu teší, pretože ak bude takto seriál pokračovať tak sa mu len dočká väčšieho uznania za knihy lebo tie budú určite skvelé. V podstate sa už len teším na to, ako to skončí...je mi jedno kto skončí na tróne, či umrú hlavné postavy a ktoré...Odkedy zomrel Robb tak som veril Stannisovi a teraz keď je mŕtvy aj Stannis tak mi je to úplne jedno...Jon alebo Dany...Cersei či Gendry...nedbám len nech Jaime prežije. Btw pamätáte keď ešte v druhej časti prvej série Ned povedal Jonovi, že keď sa najbližšie stretnú a bude členom Night\'s watch tak mu povie kto bola jeho mama? :D Čo mu akože plánoval povedať? \"Tak počuj...si môj synovec a vlastne si synom princa a hej...máš nárok na trón...počkať, ty si už vyslovil prísahu? Ach to je škoda...veľká škoda\" :D :D Prečo mu proste nepovedal aby ostal na Winterfelly a keď Robert umrie tak mu povie, že má nárok na trón?
∧ skryť ∧
Nemôžem odpovedať na všetko, lebo v mnohom s tebou súhlasím - seriál stráca kvalitu a pod...

K poslednému odstavcu: nie som si istý, ako to bolo v seriálovom spracovaní, no odpoviem podľa knihy - Catelyn Jona Snowa neuveriteľne neznášala a to, že Jon odíde do Čierneho hradu bola jej podmienka, aby ona "dovolila" Nedovi odviesť preč Brana, Sansu a Aryu (to že Brana nakoniec neodviedol je vec druhá...). Takže tým pádom by musel jeho pôvod vysvetliť aj jej, čo by bolo dosť ťažké, ak sa to malo utajiť - v tom čase sa tam nachádzalo množstvo nedôveryhodných osôb z Kráľovho prístavu a ktokoľvek ich mohol špehovať...
29.08.2017 - 17:18:49
avatar
Reakcia na: hlas, 29.08.2017 - 17:13:27
tiez si myslim ze si iba zhorsili situaciu tou vypravou... mna najviac sklamala ta j*backa cakal som od toho viac .... :LOL: a este ten strih pocas toho na trpaslika co stoji potichu v chodbe a kuka sa na dvere a potom smutne odide .. celkom som to nepochopil .. on nechcel aby sa oni dali dokopy alebo si myslel ze si vrzne on ? a btw. celkom sa v tom nevyznam john a danny su teraz co surodenci, bratranci, stryko, ujo teta ? hmm? a najviac sa mi ratala ta uvaha na zaciatku o tom ze za vsetkym hladaj penis :D:D:D
∧ skryť ∧
Daenerys je Jonova teta. Znie to dosť divne, ale je to tak - Rhaegar (Jonov otec a brat Daenerys) mal 24 rokov, keď zomrel a to ešte predtým, než sa Daenerys narodila. Pre zaujímavosť - Aerys II a Rhaella mali 15 a 14 rokov, keď sa im narodil Rhaegar.
25.08.2017 - 06:01:39
avatar
Reakcia na: kelly2502, 24.08.2017 - 20:36:27
Potulný rytier je jedna z tých kratších noviel? Som myslel, že to je samostatný titul Oo
∧ skryť ∧
Áno, boli to v podstate samostatné tituly, len v roku 2015 to vyšlo spolu v peknom ilustrovanom vydaní. Takisto ako existujú ešte ďalšie novely, ktoré sa odohrávajú pred hlavným dejom Piesne ľadu a ohňa:
1. The Princess and the Queen - 200 rokov predtým o vojne zvanej Tanec drakov
2. The Rogue Prince, or, a King's Brother - počas vlády Viserysa I.

Osobne ma tieto novely až tak netrápia, skôr keby sa Martin pohol so šiestym dielom.
24.08.2017 - 20:26:37
avatar
Reakcia na: NewYorker, 24.08.2017 - 19:49:00
Vedeli by ste tu prosim spisat, ktore knihy este patria do rovnakeho sveta ako 5 knih zo sagy Piesen ladu a ohna? Pripadne, ak ich mate v podobe e-bookov tak vedeli by ste sa s nimi prosim podelit? :) Dakujem.
∧ skryť ∧
1. Svet ľadu a ohňa
2. Rytier siedmich kráľovstiev - 3 kratšie novely (alebo dlhšie poviedky) o potulnom rytierovi Dunkovi a jeho panošovi Eggovi. Odohráva sa to cca 90 rokov pred knihou Hra o tróny.
3. nejaká oničom kniha, ktorá obsahuje zo 100 výrokov a múdrostí Tyriona Lannistera .
24.08.2017 - 14:47:14
avatar
Reakcia na: Jake, 24.08.2017 - 14:10:46
Myslíš \"Pieseň ľadu a ohňa\"? Knižnú predlohu GoT? Ja by som možno našiel, ak som to zálohoval na druhý disk
∧ skryť ∧
Vújtek celkom určite myslel to, čo napísal. Svet ľadu a ohňa je doplnková kniha k celej sérii - niečo ako encyklopédia dejín toho sveta písaná nejakým majstrom z Citadely. Vyšla zatiaľ len v češtine a ten preklad je strašný, napr. prezývka Aegona V. "Egg" je niekedy preložená ako "Vejce" a niekedy nie...
18.11.2016 - 19:31:42
avatar
Všimol som si, že Tomáš Záborský už dlhšiu dobu nenastupuje za Brynäs. Je to zranením alebo (relatívne slabou) výkonnosťou?

1

Krátke správy
Najnovšie články
Je rozhodnuté: Bude Toronto opäť bojovať o prežitie bez najväčšej hviezdy?Na Mastertonovu trofej sú nominovaní brankári a spoluhráč SlovákaNemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies