Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

25.05.2023 - 21:13:24
avatar
Reakcia na: Phanda, 25.05.2023 - 21:01:01
Nebyť Golonku tak nemáme Mariana Hossu? Nie,Marián by bol,ale vtedy bolo normálne,že generačný talent v 18 rokoch musí hrať,dnes sa z toho robí oslava,píšem to o čom médiá nepíšu,lebo kritika sa dnes nenosí,povedzme si chyby ktoré urobil a povedzme aj to,že desiate miesto je neuspech,sedem vrcholových šampionátov mal Ramsay,nik nemal toľko dôvery a príležitosti a raz motyka vystrelila tretím miestom a zvyšné umiestnenia? 8,8 bez RUS,9,9 bez RUS 10 a 11 miesto!!!
∧ skryť ∧
Aj bez Ramsayho by bol Slafkovsky a Nemec, len je to pekna ukazka ako aktivny styl hokeja dokaze predat hracov do vyssich pozicii na drafte. Inak na RTVS stranke si vies pozriet online oba zapasy nazivo aj s komentarom.
25.05.2023 - 20:44:37
avatar
Reakcia na: Phanda, 25.05.2023 - 20:29:55
Ramsaymu odmietnu 3-4 hráči a je v...,škoda,veľká škoda,že mu neodmietlo aspoň desať hráčov,alebo aby podpísalo bojkot päťdesiat,dno sme dosiahli,keď sme museli po rozdelení do C skupiny,to bolo dno,Golonka bol siedmy na svetovom pohári 1996 a deviaty na MS 1997 a hneď bol odvolaný,teraz sme z Ramsayom deviaty bez RUS,takže de facto desiaty a treba mu staviať sochu,nik nemal toľko času ako ramsay a najmä toľko prepáčenia,sedem rokov si prísť na SVK na 2-3 mesiace a zobrať 600 tisíc eur ročne je pre Ramsayho skvelý biznis,Golonka dal v 1997 šancu tínedžerom Majovi Hossovi či Bicekovi vo bolo normálne,teraz dá ramsay šancu tinedžerovi a robíme z toho ódu na jeho počesť,niekedy trénerské deviate miesto bolo neúspech a vyhadzov a teraz za desiate miesto treba Ramsaymu postaviť sochu,chlapče trochu reality musíš viac vnímať a nežiť v iluzii
∧ skryť ∧
Dno hokeja sa definuje tym akych mas hracov a ako hras, nie kde ta IIHF zaradi... Na svete neexistuje trener ktory by s nasou sirkou kadra dokazal hrat pravidelne o top 4. Ramsayimu skoro kazde MS vypadne cez 20 hracov. Akych 3-4 potom myslis? Ramsayho nominacie patria dlhodobo k tym najmladsim na MS a povazujeme to uz za normalne. Niekedy trenerske deviate miesto bol neuspech to ano, lebo sme mali hracov ktori mali na medailu. Takze nezi v iluzii a otvor si oci aky mame kader teraz a redefinuj si ake miesto je uspech.

A hej, s tym platom to je trapne. Uz si ako Jakeš 'rekneme, pani Zagorova je to mila holka...'. Ramsay bol na dochodku a mohol sa na to cele vybodnut. Zobral tuto pracu za uplnu almuznu. V NHL bol zvyknuty na uplne ine platy.
25.05.2023 - 20:15:54
avatar
Reakcia na: Phanda, 25.05.2023 - 19:48:11
Takže aby si bol v obraze ZOH a MS-10,11,9,8,3,8 a 9,to sú ramsayho výsledky,posledné dve sú bez RUS,takže 9 a 10 miesto,zo siedmych spomenieš tretie miesto,prečo nespomenieš predposledné miesto z Koree,či terajšie 9 miesto bez RUS? Aha,lebo ti to nevyhovuje,sochy si zaslúžia hráči do zlatej generácie,Filc či Šupler,ktorí pre slovenský hokej niečo aj urobili
∧ skryť ∧
Pan Ramsay nas vytiahol z uplneho dna a zariadil mnohym nasim hracom lepsiu buducnost vdaka stylu hokeja ktory vyzdvihuje kvality nasich hracov. Ak by nas trenovali dalej Cigerovia tak skauti by akurat tak vedeli ze nasi hraci vedia zblokovat puk. Vytiahnut celonarodne hokej z dna je rovnako tazka praca, ak nie tazsia, ako ziskat zlato so svetovymi talentmi. Aj ked Ramsay nikdy neziska zlato, urobil robotu ktoru treba urobit a mali by sme byt za to vdacni. Ani Fischer mozno nikdy neziska zlato a ma na konte aj zle umiestnenia, ale keby mu urobili svajciari sochu tak nikto nemoze povedat ani makke f.
25.05.2023 - 19:29:45
avatar
Reakcia na: Phanda, 25.05.2023 - 18:48:42
Sochu za desiate miesto na MS nemal asi žiadny tréner,možno v Mongolsku by dostal tréner sochu za desiate miesto,píšeš o karme,hoci si zápas vôbec nevidel,hodnotiť treba to,či vidíš,ale u nás veľa "odborníkov" hodnotia čo sa dá,takže určite "odborník" Valabik mal pravdu a Fischer je oproti Valabikovi amatér
∧ skryť ∧
Keby ten mongolsky trener dokazal byt treti na kvalitne obsadenej olympiade tak si sochu zasluzi nezavisle od toho ci iny rok skoncili 10ty.
25.05.2023 - 18:21:51
avatar
Reakcia na: Phanda, 25.05.2023 - 18:09:44
CZE fínsky betonársky štýl nepasuje,z toho oči bolia,CZE bolo až príliš závislé od dua Červenka-Kubalik,ktorého ak super odstavil,tak ich nik nenahradil,navyše ak Špačkova formácia mala svetlé chvíle,tak Jalonen nepochopiteľne im nedal viac priestoru,17 striel proti CAN a 15 proti USA je ubohou vyzitkou CZE hokeja,vypadnúť sa dalo aj ofenzivnejšie, v CZE tak ako u nás z Ramsay je s Jalonenom nespokojnosť medzi fanúšikmi a teraz aj medzi odborníkmi,najmä Ružicka ho pekne zjazdil,od novej sezóny sa modrá čiara posúva o 35 cm k stredovej čiare,tak verím,že Jalonen už nebude fínskym betónom zabíjať český hokej
∧ skryť ∧
Pis za seba, keby je po mojom tak Ramsay by mal mat pred zimakom sochu . Svajciarsko ma v kutiku duse tesi, ale ta kvalifikacia na ZOH, to zas budu nervy, hlavne ak sa na to vybodnu vsetci z NHL.
24.05.2023 - 11:51:44
avatar
Reakcia na: jegor, 24.05.2023 - 11:26:32
Ako by sme mohli byt posledni v tabulke 3 timov? 1. :cze: 4 body (3+1) 2. :sr: 3 body (3+0) 3. Lotyssko 2 body (2+0) Co pocitam v tomto pripade nespravne?
∧ skryť ∧
Hej mas pravdu, ja som si myslel ze lotyssi vyhrali nad Ceskom v riadnom hracom case a boli by sme posledni kvoli najnizsiemu poctu strelenych golov. No nic tak s Kazachastanom sme si to dost posrali
24.05.2023 - 09:53:18
avatar
Reakcia na: Phanda, 24.05.2023 - 08:43:13
Nehaň SUI,každý by dal hviezdam odpočinúť po ťažkej sezóne,do finále desať zápasov za dva týždne nie je maličkosť,SUI nešlo už o nič,každý mal v hlave sa hlavne nezranit pred štvrťfinále a ušetriť sily,že to hralo proti nám? Netreba byť závislý od iných výsledkov,ja SUI a SWE držím palce
∧ skryť ∧
Lahko sa povie ze netreba byt zavisly od inych, no v tejto situacii by sme museli toho spravit o dost viac aby sme zavisli neboli. Nie len porazit Kazachstan za 3 body (v tabulke troch timov Lotysska, Ceska a nas by sme boli posledni) ale ziskat o bod viac proti Kanade. Ja som vlastne rad ze sme neporazili Kazachstan, lebo nepostupit ako jediny v historii s 13 bodmi by bolelo viac. Tu sa proste nedalo spravat o moc viac.

Tiez nesuhlasim ze ZOH bol tretotriedny turnaj. Fini s podobne kvalitnym kadrom zo ZOH dokazali vyhrat MS a my sme im s podobnym kadrom zo ZOH na tych MS poctivo sekundovali.

Este sa vratim k teme Dvorsky, az na Carlssona ktory mal skvele playoff (13z 1+8) nikto z 18tok tim nepotiahol. Na nasom vysledku z MS by to teda vela nespravilo. Pozitivum by bolo zbieranie skusenosti to hej, no az tolko kriku si jeho nenominacia podla mna nezasluzila. Prilisne sa upinanie na mladikov im vsak nemusi vzdy pomoct. Na Nemca sme vyvinuli tlak ze ma byt lider timu, on to teda vzal ze lider aj bude a ukaze ze na NHL ma. Dopadlo to tak ze Nemec dostava dost naloz v komentaroch na FB.

Toto som si neoveroval zle cital som ze Svajciari musia vyhrat proti Nemecku ak nechceme hrat kvalifikaciu na ZOH. Este som zvedavy ako vyriesia situaciu s Ruskom, kedze nehrali a body nemaju.
24.05.2023 - 07:50:11
avatar
Reakcia na: tiperstorocia, 24.05.2023 - 00:50:37
Herný prejav nebol taký, na aký sme boli zvyknutí posledné roky. Aj naše lepšie výkony (proti Česku, Lotyšsku, Nórsku), nedosahovali úroveň našich horších výkonov napr. z olympiády či minuloročných MS. Áno, nebol tam ani jeden vyslovene negatívny výbuch v podobe nejakého debaklu, no taktiež ani jeden dominantný výkon, ktorý by sa dal pozerať s pohodou a kľudom, že súpera prehrávame. Často mi to prišlo profesorské a v kľúčových momentoch nezvládnuté. S Čechmi sme dvakrát viedli, s Kanadou a Švajčiarskom sme dlho držali vyrovnaný stav, s Kazachstanom sme viedli a mali šance po dorovnaní dvojgólového manka rozhodnúť. Priestoru, tie zápasy strhnúť vo svoj prospech, bolo celkom dosť. V realite sme však z prvých piatich zápasov vyhrali iba jeden a ten šiesty s vypadávajúcim do "B" kategórie sme zvládli iba 1:0 s božou (a Škorvánkovou) pomocou. Pozitív je veľmi málo, ale aj napriek tomu, celkom zásadné v podobe brankárov Škorvánka a Hlavaja, ktorí môžu byť v najbližšej dobe našimi piliermi, keďže z krvavej hokejovej ligy sa naši odchádzať veľmi nechystajú a mimo týchto momentálne nemáme v Európe kvalitných gólmanov. Za mňa veľmi dobre obrancovia Koch a Grman, veľmi solídne Gajdoš a svoje si uhrali ako Rosandič či Ivan tak aj Jánošík. Sklamaním sú výkony Nemca a najmä Kňažka, ale v ich prípade verím v to, že pôjdu hore a toto bol proste len turnaj, pri ktorom na seba sami kládli veľké nároky a hrali pod tlakom, z čoho pramenili chyby. Útok bol tragický - 15 gólov v 7 zápasoch je žalostne málo, najhorší gólovo potentní postupujúci do QF boli Lotyši (21 gólov) a top tímy išli vysoko nad 20. Naša gólová efektivita (13. najhoršia na turnaji) hovorí sama za seba, pričom na rovnakom mieste sme aj v percentuálnej úspešnosti presiloviek (z 19 boli premenené 3). Aspoň, že sa nám darili tie oslabovky (4. najlepšie na turnaji), čo dokazuje, že obrana a brankári vcelku spoľahlivo fungovali, aj keď často na báze veľkej obetavosti aj šťastia. V útoku zniesli prísnejšie kritéria iba Pánik, Hrivík, Regenda, Cehlarik a Sukeľ. Hudáček môže kľučkovať koľko chce, ale keď to nie je efektívne, tak z toho máme asi toľko, koľko z Jurčových youtube nájazdov, Okuliarových bodov v českej extralige či z Lantošiho dobrej prípravy. Z potenciálne nádejných hráčov, ktorí mohli prekvapivo pozitívne vybuchnúť (Chromiak, Čacho, Kelemen) sa to nepodarilo nikomu, ako svojho času Takáčovi, pričom za mňa najmä výkony Chromiaka boli trpkým sklamaním. Kudrna naopak odohral celkom solídny turnaj (do ďalšej budúcnosti repre je však zbytočný), no k menám Tamáši (-4) a Lunter (0 striel na bránu) sa je škoda vyjadrovať a ich nomináciu doteraz považujem za epic fail. Ťažko povedať, či by mená ako Jedlička, Dvorský, teoreticky aj Honzek, Mešár, či Sýkora urobili veľký rozdiel, ale prinajhoršom by sme do štvrťfinále nepostúpili s nimi, rovnako ako sme teraz nepostúpili s pre budúcnosť repre neperspektívnymi hráčmi. Vyjadrenia RT ohľadom (ne)nominácie, uspokojovanie sa, že hráme dobre, donekonečna tie isté reči ako trénerov, tak aj hráčov čo musíme a máme robiť, a potom následne nerobenie toho v samotnom zápase, vypovedá, buď o ich veľmi zábudlivej povahe, alebo neschopnosti. Ja sám mám dojem, že na tomto turnaji to primárne prebrala trojica Pardavý & Podkonický & Fruhauf, a preto to tak aj vyzeralo. Osobne neviem o žiadnej top krajine, kde by na národnú reprezentáciu, hokejový vrchol, mali hlavný vplyv ľudia, ktorí nič nedokázali ani na klubovej úrovni. Dokonca taký, ktorí najslávnejší a najbohatší klub na SVK nedokázali dostať v lige ani cez štvrťfinále a v Lige majstrov prehrali čo sa dalo. Podľa mňa práve to je najdôležitejší fakt na zamyslenie a zmenu pred budúcoročným šampionátom v takmer domácej atmosfére v Česku. Realizačný tím "A" reprezentácie nemôže byť združením kamarátov Mira Šatana, pričom áno, za Ramsayho mu môžeme ďakovať, no nemôžeme si nad tým zvyškom zatvárať oči.
∧ skryť ∧
S tym zaverom suhlasim. Poslednu dobu nemam dobry pocit z toho ako to Satan vedie. Tych sporov tam je uz mnoho na to aby sme si mysleli ze je vsetko v poriadku.

Inak zda sa ze aj keby porazime Kazachstan za 3 body, aj tak by nam to nestacilo. Takato situacia sa moze ozaj stat len nam
23.05.2023 - 22:24:24
avatar
Treba povedat ze boli tretiny kedy sme hrali otrasne. No toto vypadnutie je celkom krute, lebo hlavny faktor co rozhodol je, ze Lotyssi hrali posledny zapas so Svajciarskom, co mohol zreb urcit uplne inak. Keby sme ziskali 12 bodov tak ani to by nam nestacilo na postup. Skoro kazdy rok vytahujeme kalkulacky a vzdy je nejaky zapas ktory musime vyhrat ak chceme ist dalej. Ale este si nepamatam aby sa nam stalo ze v takomto zapase super posadi prvu lajnu a do branky da hraca co odchytal za celu sezonu 16 zapasov. Ano, mohli sme vyhrat toho viac, ale hlavny rozdiel medzi nami a Lotysskom bol prave takyto zapas so Svajciarskom, co je dost krute
23.05.2023 - 18:11:03
avatar
Reakcia na: *Erik*, 23.05.2023 - 17:12:29
Si zabudol zobrať prášky? Čo to dristáš… :s03:
∧ skryť ∧
to musi byt vzacny exemplar ten detvan, si predstav ze pride poobede z prace a svoj volny cas pretransformuje na takyto koment.
21.05.2023 - 19:36:45
avatar
Aj ja som cakal od Nemca viac, ale podla toho ako sa prezentuje vyzera, ze najvacsie naroky nanho kladie on sam a urcite si to uvedomuje. Pozitivne ma vsak prekvapil Hrivik a Panik, vyzera ze im na narodnom time naozaj zalezi. To som celkom necakal, som ich mal zafixovanych ako ine typy. Inak nepride vam ze nam dochadzaju sily uz v polovici druhej tretiny? V tretej tretine sme v kazdom zapase uz boli fakt na hrane, pri nahodeni puku do utocneho pasma tam skoro uz nikto nemal sily vyhrat suboj pri mantineli a udrzat sa v pasme. Mame ale stastie ze norom v poslednom zapase o nic nepojde, takze snad to dame aj ked sa celkom obavam ako by vyzeral 1/4 zapas proti USA alebo Svedom.
21.05.2023 - 10:05:37
avatar
Reakcia na: Phanda, 21.05.2023 - 07:09:15
Tak na Jalonena je obrovská sorška kritiky,jasné že ho nekritizuju ľudia,čo to kvitovali,u Jalonena je problém,že je fanušikmi kritizovaný štýl akým hrajú,kde vypadáva kombinácia a snaha o "fínsky"hokej a nominovanie "svojich" hráčov,aj keď to robí asi každý tréner,áno bronz je pekná vec,ale stále je druhá strana mince,ako u nás bronz si ZOH,ktorý je hodnotovo ďaleko za štvrtým miestom z Vancouvri a smolnym štvrťfinále z Turina,tie dve výsledky som neprehryzol doteraz a ešte plus naše trénerské zlyhania z domácich MS 2019,nemám nič proti kanadským či fínskym trénerom,ale mňa na Ramsay začal vadiť po MS2019,kde niekedy v júni 2019 som s ním čítal rozhovor o MS a na otázku,ak by mal niečo urobiť iné,čo by spätne zmenil a on odpovedal,že nič! Nič by iné nezmenil,len nám chýbal kúsok šťastia a to ma dorazilo,čože? Doteraz som si myslel že iba pán Boh je bezchybný,nie! Mal si priznať chyby,za ktoré ako hlavný tréner je zodpovedný a povedať,že mohol reagovať tak,urobiť to tak,ale čas sa už nedá vrátiť,odvtedy empatia čo bolo z mojej strany sa stratila a spomenul som si na slová Vujteka po striebre 2012,keď povedal,ďakujte hráčom,,keby nebolo ich,tak zopár mojich nápadov by nás stali striebro,klobúk dole,lebo nikto nie je dokonalý,ani Ramsay
∧ skryť ∧
Chapem, mna naopak ten rozhovor potesil. Po MS 2019 sa dost riesilo ze nemal dat hrat Marincina na konci zapasu proti Nemecku, za jeden gol uz mohol a kvoli nemu bol aj druhy. A potom pride otazka co by urobil inak a on odpovie nic, co pre mna znamena ze aj tak by dal hrat Marincina znova. Co je podla mna skvele. Hrac nema hrat tak, ze sa cely zapas boji ze urobi chybu aby ho trener neposadil. Takato atmosfera v time je sklucujuca nie len pre hraca ale pre cely tim. Keby nas chyba Nemca stala stvrtfinale a niekto sa bude Ramsayho vypytovat ci by nieco spravil inak, bol by som rad ak odpovie znova ze nic.
21.05.2023 - 00:02:24
avatar
Reakcia na: Phanda, 20.05.2023 - 21:30:04
Dom jednoznačne za Česko-Slovenskeho trénera,ktorý má ambície a vízie,nevadil by mi ani juniorský tréner,veď aj úspešný tréner Filc prišiel z juniorky,mňa najviac mrzí,že nikdy nedostal šancu veľký odborník Selvek,či už nebohý Chudý,ak chces menovať trebárs Rulik,z Pardubic odišiel pokiaľ viem ho nahrádza Varaďa,môžem dať x mien,len už žiadny kanaďan či nedajbože Fín ako v čechach
∧ skryť ∧
A co je zle na Jalonenovi? Cechom po 10tich rokoch priniesol bronz. Mohla to byt aj suhra okolnosti ale aj na tomto turnaji to skor vyzera ze nasadil styl hry ktory funguje aj ked zabil to co zdobilo cesky hokej. No dnes sa uz neda hrat na sikovnost takze raz to muselo prist. Celkovo mas nieco proti ludom co nevedia po cesky/slovensky alebo len nemas rad kanadanov a finov?
20.05.2023 - 14:12:11
avatar
Reakcia na: Phanda, 20.05.2023 - 13:10:35
V junioroch môže vyhrať zápas aj 1-2 hráči,v A mužstve nemysliteľné,najmä ak nám chýba schopný koučing
∧ skryť ∧
a mozes nam uz prezradit to meno ktore si mozeme dovolit zaplatit aby nas trenovalo? Taky kouc pri ktorom by si bol spokojny
20.05.2023 - 00:02:35
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 19.05.2023 - 22:57:52
No neviem, vysledky v U18 ci U20 mame viac menej uplne rovnake, rovnako aj pocty draftovanych hracov. Svajciarom akurat vysli velke prvokolove talenty ako Hischier, Meier ci Fiala, ale tiez takych hracov vyprodukuju 3-4 za 10 rokov.
∧ skryť ∧
To som sa pytal ked este 20tku trenoval Bokros a bolo mi povedane ze to je len iluzia kvoli tomu, ze Bokros to hral na ten jeden zapas ktory vyhral aby postupil do 1/4 finale, takze to vyzeralo ze sme na urovni . Bokros uz ale trener nie je a my sme u muzov od nich stale pozadu a u juniorov sme posledne roky lepsi. "Ramzes" to tiez nebude, takyto stav trva uz mozno aj viac ako 12 rokov. Ja si myslim ze to je spojenie dlhodobej prace Fischera a kvalitnej ligy. U nas mozeme na obe zabudnut, liga sa nam rozpada, platy v nasej lige nebudu nikdy ako vo Svajciarsku a s trenerom to tiez nemame lahke. U nas nema sancu sa nejaky trener dlhsie ohriat, tu aj ked sa dosahuju najlepsie vysledky za poslednych 15 rokov tak polovica by aj tak menila trenera.
19.05.2023 - 17:07:31
avatar
Reakcia na: Detvan, 19.05.2023 - 16:29:50
Types,keby nebolo pána trénera Ramzayho,tak prehráme včera o 10 gólov,keby nebolo pána trénera Ramzayho,tak nemáme ani bod,keby nebolo pána trénera Ramzayho,tak z Ameriky nepríde nik,keby nebolo pána trénera Ramzayho,tak hráme o záchranu,že vás hanba nefackuje nadávať na najlepšie trénera,hanbím sa za vás,dúfam,že to pán tréner čítať nebude a som zvedavý či budeš oslavovať keď budeme mať medailu,Slovensko do toho dnes porazíme kazachov
∧ skryť ∧
Chapeme tvoj sarkazmus. Dalsi rok tam uz bude iny trener tak snad budes moct upustit od tychto vylevov. Myslim ze ti to prospeje
19.05.2023 - 13:15:27
avatar
Reakcia na: Phanda, 19.05.2023 - 11:59:31
Tak včera maximum určite nebolo,plno nepresnosti,žiadna myšlienka,žiadny dôraz,úbohé presilovky,žiadna strela,nádherný výsledok pri otrasnej hre,no ale ak si myslíš,že Ramsay s hráčov vyžmykal maximum,tak je potrebné buď vymeniť hráčov,alebo konečne trénera
∧ skryť ∧
Fakt by ma zaujimalo ktory realne dostupny trener by dokazal predviest lepsiu hru s tym co mame. Odporucam si poriadne prezriet supisky vcerajsieho zapasu, pozriet si sezony jednotlivych hracov a triezvo zhodnotit vykon nasich. To iste plati aj k tvojmu druhemu planu, vymene hracov. Fakt by ma zaujimalo ktori hraci by vedeli zahrat lepsie proti Siegenthaler, Malgin, Fiala, Hischier, Niederreiter, Moser. My nielenze sme takych hracov nenominovali, my momentalne ani takych hracov v takom pocte nemame.
18.05.2023 - 23:46:21
avatar
Hej na zapas sa pozeralo dost zle, ale na Finsko to este nemalo. Svajciari to hraju perfektne, zorganizovana hra, nasi beci nemali priestor na rozohravku, na kazdom mieste na klzisku sme boli pod tlakom. Strasne tazke je vobec vystrelit na ich brankara, nie to este dat gol. To ich skore je pochopitelne, kazdy zapas mali nizky pocet striel na svojho brankara. Podla mna zoberu medailu. Snad nezavahame a to 1/4 finale dame. Skor ci neskor sa ale Rusko na MS vrati, v buducnosti bude velmi narocne sa dostat do top 8.
17.05.2023 - 11:01:22
avatar
Reakcia na: Phanda, 17.05.2023 - 10:05:04
Nemec,Hlavaj a najmä Hudáček do vylúčenia boli naši najlepší,Šimonov prehľad a prihrávky boli oproti iným rozdielne,navyše hrať po vyše roku na širokom ľade,nový spoluhráči,z lietadla atď. Šimonov hokejový rozum je už teraz na inej úrovni,ako ostatných našich obrancov
∧ skryť ∧
So Simonom suhlas ale malo vidim vyzdvihovat nasu obranu na ktoru sa dost kydalo pred MS. Ubranit tolko oslabeni, proti Kanade... Sice striel bolo cez 40 ale velka vacsina boli zasluhou obrancov z malo nebezpecnych miest. A to tam boli 2x presilovka 3vs5, jedna 5 minutova a jedna v predlzeni 3vs4.

Pozeral niekto zapasy Svajciarska? Nebudem prekvapeny ak vyhraju skupinu. Po troch zapasoch mat skore 15:0, snad nebude debakel
15.05.2023 - 18:54:20
avatar
Inak ak sa caka na Sykoru, ktory by nabehol na polku sampionatu, bez zapojenia sa v priprave, tak to mi uz potom neoskusanie Dvorskeho nedava zmysel.

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9 >

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies