Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
09. 05.
kurzy
01:00info
CAR
NYR
NHL live
03:30info
DAL
COL
NHL live
10. 05.
kurzy
01:00info
BOS
FLA
NHL live
04:00info
VAN
EDM
NHL live
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

09.08.2022 - 09:28:55
avatar
Tato sprava znie jak prvoaprilovy zart. Rozviazat zmluvu NHL a ist do Ruska. Neviem co sa stalo ale myslim ze aj keby mal Bucek vybornu sezonu tak v NHL ho uz nikdy nebudu chciet
05.06.2022 - 23:53:39
avatar
Tieto MS z pohladu rebricka IIHF budu pre nas klucove. Aby sme nemuseli hrat kvaldu budeme musiet porazit domacich Lotysov. Rusi totiz dostavaju velke porcie bodov aj bez ucasti, takze ich nepredbehneme. A Nemci maju vyhodnu skupinu. No ako som sa obaval, moze fakt nastat ta bizarna situacia ze tim co ma umiestnenia z turnajov 9, 3, 8, 8 skonci v rankingu mimo top 8.
28.05.2022 - 19:10:37
avatar
Reakcia na: Zámčan, 28.05.2022 - 17:49:07
Švédi už ohlásili, že kto zostane v Rusku bude mať dvere do repre zatvorené. Možno by to mohli spraviť aj naši. Nemáme za potrebu tu robiť Rusom propagandu. Už vidím, ako sa propaganda pochvaľuje vernými hokejistami z nepriateľských krajín. Navyše, na to, aký je Čajka produktívny v kluboch, je dosť slabý repre. Taký ten Marcel Hossa medzi obrancami. Takže súhlasím, že po tom čo predviedol už nemá v repre čo robiť. Mohol si vybrať akúkoľvek inú krajinu, ako Fínsko či Švédsko, ako Hrivík.
∧ skryť ∧
Nedavno som dostal od teba hate ze politika do sportu nepatri . Podla mna je v poriadku volat Cajkovskeho na dalsie turnaje. Diskriminovat na zaklade toho kde pracuje nie je spravne. Navyse tym nijak nelegimitizuje a nepodporuje rusky rezim, ba naopak, zhrabne peniaze z Ruska a potom ich donesie na Slovensko, cize dobre pre slovensku ekonomiku.
27.05.2022 - 10:08:52
avatar
Ja som si ten zapas uzil aj ked Fini hraju ako hraju. Z kazdeho prechodu cez stredne pasmo, nahodenia puku a nasledneho suboja bolo citit ze nasi tam nechali vsetko. Prejst cez Finske stredne pasmo musi extremne boliet.
Velmi sa tesim na dalsie roky, predpokladam ze dalsie vybery budu este silnejsie, neviem si predstavit ze by sme mali este vacsi marod ako teraz.
Uz len presvedcit Ramsayho nech ostane. Satan je za, Ramsay sa este ani raz nevyjadril ze by nechcel pokracovat, tak neviem kde to viazne
24.05.2022 - 18:51:15
avatar
Este turnaj nekonci ale je dost mozne ze sme si co sa tyka kvalifikacie na OH pohorsili. Nemci skoncili v skupine pred nami. To bude bizar ak bronzovy tim bude hrat znova kvalifikaciu
18.05.2022 - 22:17:50
avatar
*Len by ma este zaujimalo co je za tymto vykonom. Takto odist cely tim naraz nemoze.
18.05.2022 - 22:17:50
avatar
Radsej sa pozeram na zapasy kde prehravame aj o 5 golov ale lietame po lade. Som sa znova ocitol v dobe ked mal repre na starost Ciger Celkovo to bol asi najskaredsi zapas aky som kedy videl. A este sa to vyvinulo tak ze sme mohli vyhrat. To uz by som bol fakt nasraty.
16.05.2022 - 18:14:54
avatar
Celkom kruty priebeh zapasu. Dufam ze presvedcia Studenica, no po dnesku si nemyslim ze sa mu bude chciet
09.05.2022 - 21:27:34
avatar
Reakcia na: Zámčan, 09.05.2022 - 17:49:46
ChvalaBOHU!!! https://sport.aktuality.sk/c/ROXDST7/je-dobojovane-na-kongrese-szlh-zvolili-prezidenta/ :fan: :fan: :fan: :fan: Týmto prajem Šatanovi veľa úspechov v budúcnosti, veľa progresu a snáď aj ďalšiu medailu!
∧ skryť ∧
no ked som si precital tie sumy rocneho rozpoctu SZLH, tak mi ostava rozum stat. V parlamente sa len tak odhlasuje zakon kde sa rozdavaju stovky milionov, az miliarda. A tu nas sport c. 1 musi zobronit o milion.
31.03.2022 - 19:13:26
avatar
Ak Bokros nezostupi so zlym rocnikom tak dobra praca Bokrosa. Ak Ramsay kvoli par sekundam a po hre ktora bavila cely narod nepostupi do stvrtfinale so zlym rocnikom tak Ramsay robil chyby Pan Zigoooo trocha objektivity
25.03.2022 - 01:13:24
avatar
Reakcia na: , 24.03.2022 - 19:58:36
Ten odborník ramsay sa ukázal na MS 2019,kde sme mali až na 4 hráčov to najlepšie,divácku podporu a ako organizátor aj možnosť výberu časov zápasov,ramsay nie je taktik a nevie reagovať na vývoj zápasu,ukázalo sa to najmä proti zápasu z CAN a ešte viac proti GER v záveroch zápasov,keď nepochopiteľne poslal proti Draisaitlovi či Kahunovi Buca,Luntera a d.Bondru,stále tvrdím,že to bola obrovská trénerská chýba,najmä nevyžiadanie si tíme out a ešte smutnejšie je,že po šampionáte niekedy v júli dostal otázku,čo by urobil inak a ramsay odpovedal,že nič. Každý robí chyby,sme ľudia,ale nepriznať si ich nás nikam neposunu aj preto mi tu chýba kritika a robiť zo satana a ramsayho nedotknuteľných nás môže veľmi draho stať,vlastne už stalo,ramsayho pokazené domáce MS,poprosím ak ja respektujem tvoj názor,tak respektuj aj ty môj a píšem jedine fakty,žiadne vymysly
∧ skryť ∧
Ten odbornik ma medailu z OH a Stanley cup. To co Ramsay vytrieskal z nasich hracov na domacich MS bolo neuveritelne a aj ked sme nepostupili, aj tak som mal radost lebo dlho sme nehrali takyto hokej. A bolo jasne ze je len otazka casu kedy sa stastie preklopi na nasu stranu a pride aj uspech, kedze hokej sme hrali paradny. A tak sa aj stalo. Uz len to aki sme boli sklamani po prvych dvoch zapasoch na OH, hovori o tom ako sa nam zmenili ocakavania na vysledky. Pred 5 rokmi by sme sa tesili ze sme Finov a Svedov aspon prestrielali, no pod Ramsayim vieme ze mame na viac. BTW Fini proti nasej prvej lajne v semifinale stavali 4tu lajnu. Robi sa to bezne. Ramsay nie je jediny co by proti Draisaitlovi postavil Buca. A to ze by to spravil znova? Tito top treneri maju svoje systemy ako hrat, a je dolezite ze sa ich drzi aj ked obcas nevyjdu. Je to o pravdepodobnostiach. Aj Ramsayho system obcas zlyha ale dlhodobo vidime ze prinasa svoje ovocie.
23.03.2022 - 19:12:47
avatar
Reakcia na: Žigoo, 23.03.2022 - 18:56:01
Kauza hokejky je Šatanova kauza,pompézne kazdomesacne predstavenie krajských akadémii,kde podpísal zväz spoluprácu z krajskými mestami je obyčajným populizmom,nakoľko nič zrealizatelne tam vôbec nie je,iba spolupráca,nič viac,žiadne hokejové akadémie ako to Šatan prezentoval,Miro Kováčik správne poukazuje na poddotovanu mládež,reálne tam pôjdu menšie peniaze,Košice a Slovan majú najmenej mladých hráčov,TN a NR suverénne najviac,prečo? Lebo sa krásne obchádza limit hráčov do 20 rokov a o podpriemerných cudzincoch ani nepíšem,už Líška sa sťažoval na ŽIADNU komunikáciu,lantoši to potvrdil,na MS kauza Skalicky,kde Skalického Šatan presvedčil,aby odohral 4 zápasy a bola z toho fraška,Ďaloga ako zranený bol na ZOH na výlete za zásluhy,o nominácii absolútne bez formy Kelemena či Daňa zo Zuzinom ani nepíšem,ale aspoň sa handzusovi vracia karma z jeho účelového hecovania hráčov k známemu bojkotu,ktorý nás na MS 2017 stál takmer vypadnutie
∧ skryť ∧
Tak tak, Handzusovi sa vratila karma v podobe bronzu. Chcel by som aj ja taketo karmy v mojom zivote.
Daloga rozhodne nebol za zasluhy, je verejne zname ze Craig ma rad rychlych korculiarov. V jednom rozhovore povedal ze Daloga je skvely obranca, vezme puk a dovezie ho az pred superovho brankara...
Ak niekoho nevezmes na turnaj, nemozes to kazdemu vysvetlovat. Stazovat sa mohli ale podla mna ak bude trener Ramsay, urcite pridu nabuduce.
Zdalo sa mi ze ludia co mali byt zodpovedni za hokejky uz na zvaze nie su. V urcitom bode som tu kauzu prestal sledovat takze kludne napis ako to dopadlo.
Kritika za nominaciu Dana, Zuzina a Kelemena? Mas ty vobec predstavu ako sa sklada muzstvo? Ramsay ma na kazdu poziciu specificke poziadavky na hraca. A tito traja tie podmienky splnali ked ich vzal. A vieme ako to dopadlo.
Ano tie akademie... som si hovoril ze na Slovensku to je nerealne spravit v jednom volebnom obdobi. To som Satanovi vobec nezral. Lenze v pripade Satana asi neslo o populizmus ale naivitu. Kedze sa dovtedy moc nemal sancu stretnut so slovenskym sposobom ako pomaly sa robia veci u nas a ako tazke je niekoho presvedcit ze robi veci zle a mal by ich robit inak.
Uprimne ked si porovnam uspechy Jurinyiho a Satana, clovek musi mat lobotomiu aby si zvolil Jurinyiho.
19.03.2022 - 08:19:55
avatar
Ahojte, viete mi niekto polopate vysvetlit co sa klubom okolo Jurinyimu nepaci na doterajsom vedeni SZLH? Nedokazal som najst nic konkretne. Len vyrazy typu: zla komunikacia, je toho vela, nechcem byt nekorektny a ist do detailov, servis pre kluby... Aj po tomto bojkotovanom kongrese to bolo ze typu: poukazovali sme na to ze sa porusuju stanovy ale nepovieme vam ake. Na druhu stranu tych klubov na strane Jurinyiho je vela takze problem tam bude. Len neviem preco ho neodkomunikuju.
13.03.2022 - 09:12:10
avatar
Odporucam novy rozhovor Stefana Hriba so Satanom. Vela tam hovoria o bronze a Satanaj poodkryje preco Lantosi, Liska a Skalicky nesli.
23.02.2022 - 00:34:34
avatar
Reakcia na: pupo, 22.02.2022 - 20:33:00
https://sport.aktuality.sk/c/csb2785/priamo-zo-zoh-2022-oto-hascak-ked-ziskame-medailu-politici-nas-tlapkaju-po-ramenach-sluby-pocuvam-tridsat-rokov/ Podľa mna veľmi dobrý rozhovor s Ottom
∧ skryť ∧
Dakujem za sofistikovane schovanu odpoved na moju otazku
22.02.2022 - 00:12:32
avatar
BTW taka blbost, ale dostava aj trener medailu? Ja som nasiel ze nedostava ale to boli clanky z minulych olympiad. A tuto som videl fotku Craiga s plackou. Tak len cira zvedavost ci niekto nevie
19.02.2022 - 17:57:00
avatar
Je mi aj trocha luto Svedov. To finale mali nadosah. Potom malo casu na regeneraciu. Nuz ale aj my sme mavali dost smoly.

Regenda fakt skvely turnaj. Som zvedavy kde ho uvidime dalsiu sezonu. Je skvele ze mame troch vyrovnanych brankarov. Je tak velka sanca ze aspon jeden z nich ma dobru formu a podrzi to vzadu. Najvacsi hrdina je ale pre mna Ramsay. Nechapem co ho presvedcilo zobrat nasu repre ktora bola na dne. Hracska zakladna nevyzerala vtedy tak perspektivne ako teraz. Vytiahol nas z dna, ziskal medailu a pravdepodobne v tichosti odide. Je to pan trener, na striedacke ziadne emocie, nemusi sa ukazovat v mediach, po zapase som s nim nevidel ani jeden rozhovor. Myslim ze jeho meno by sa pri tomto uspechu malo sklonovat viac. Aj ked si to Craig nevyzaduje, ale zasluzi.
18.02.2022 - 11:49:39
avatar
Reakcia na: Terminatoir, 18.02.2022 - 09:36:48
Mna osobne vobec, ale vobec neprekvapil priebeh zapasu. Vsetci chvalia nasich, pravda je vsak taka, ze Fini to hrali absolutne ucelovo, bezchybne a cely zapas mali pevne vo svojich rukach. Presne toto iste hrali Fini aj na poslednych MS vo stvrtfinale proti Cechom, v semifinale proti Nemcom, ako aj na nasich MS v semifinale proti Rusom. Jeden "nahodny" gol, a potom totalny beton do konca zapasu. A ked toto prekonat nedokazali ani Rusi s takmer all stars vyberom pred 3 rokmi, tak vobec som necakal, ze im vobec strelime nejaky gol. Ved sme nemali ani jednu skutocne nebezpecnu sancu, ktora smrdela golom. Kazdopadne Svedi ci Rusi hraju uplne iny styl hokeja, a celkovo nam sedia viac. Ak predvedieme vykon ako v poslednych 3 zapasoch, sanca na medalu je velka. Neostava nam nic, len fandit. SLOVENSKO DO TOHO :sr: :fan:
∧ skryť ∧
Hej je to pravda ze sme mali malo sanci, ale to aj Fini. To ze tam bolo malo sanci bolo sposobene opatrnostou hry oboch timov. A v tom ja vidim skvelu hru nasich, neurobili sme skoro ziadnu chybu, hrali sme tak ze Fini sa bali hrat otvorenejsie aj ked viedli len o jeden gol. Fini ked sa mali rozhodnut ci potiahnut utok alebo striedat, tak radsej sli striedat. Tak velmi sa bali o ten jeden gol. Jediny dovod preco sme prehrali je podla mna ten, ze sme nedali prvy gol.
PS: ospravedlnujem sa kazdemu komu som znechutil diskusiu.
18.02.2022 - 10:34:50
avatar
Reakcia na: Zámčan, 18.02.2022 - 09:55:23
V prvom rade, nevieme koho dostaneme. V druhom, nie je správne tu ťahať politiku do športu. To je ako povedať, že sme sa pomstili Amíkom za to, že tu budú ich základne aj vojská. :s16:
∧ skryť ∧
Ja si budem tahat co chcem a kam chcem. Ak porusujem pravidla diskusie nech mi to zmaze admin. Ja viem ze super nie je znamy ale sikovnejsi citatel pochopi ze to skor bolo moje zelanie na supera ako nejaka predpoved alebo neviem vlastne co ti tam vadilo (okrem politiky)
18.02.2022 - 07:31:56
avatar
Podla mna sme dnes odohrali najlepsi zapas. Velmi zodpovedny vykon, takticky vyspely. Dufam ze vyprasime Rusov za tu Ukrajinu

< 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 9 >

Krátke správy
Najnovšie články
Nemeňte ho: Nikto z letného trhu nestojí za obetovanie Nemca, znie zo zámoria Zostane Saros v Nashville? Budeme hovoriť, ale viem toto, tvrdí Trotz Studenič zažiaril, bodoval aj Sýkora. Slováci sú ďalej od MS + videoMôže byť voľným hráčom: Dúfam, že budem Rytierom do konca života, tvrdí hviezdny útočník Nečasa zákerný atak Troubu neprekvapil: Je takým typom hráčaUtah bude mať identitu v sezóne 2025/26. Zverejnil potenciálne mená 146 trestných minút i bitka hviezd: Tkachuk vs. Pastrňák + videoSenators sa rozhodli: Udržia si voľbu v prvom kole draftu? Blues podpísali novú dvojročnú zmluvu s útočníkom McDavidovci premrhali vedenie 4:1, jednoznačná záležitosť na FlorideCena Teda Lindsaya má skoro identických finalistov ako Hartova trofej. Chýba len McDavid!Kapitán Rangers predviedol nechutný likvidačný útok na českú hviezdu + video Myslí to vážne?! Hviezda Totonta si vraj najala ľudí na šikanovanie Súpiska Slovenska nemusí byť definitívna. V hre sú ešte posily zo zámoria! Slafkovský prekvapený: Horšie to už byť nemôže, čo je dobréMešár má potenciál rozjasať Bell Centre. To by bol príbeh, ak by to dokázal s číslom 20!Slovensko urobilo posledné, ťažké škrty: Na MS ide týchto 25 hráčov Nemec a Devils by mali spoznať nového trénera už čoskoro Draftovú lotériu vyhral tím, ktorý ešte nikdy jednotku nevyberal! Brankárska opora Canucks by mala pauzovať ešte minimálne takto dlhoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies