Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
EDM
1
LAK
1
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
«

Sumáre

Višňovský asistoval, on ani Jurčo nevyhrali

V utorkových prípravných zápasoch sa predstavili len dvaja Slováci a do bodovania sa zapísal len jeden – Ľubomír Višňovský zaznamenal sekundárnu asistenciu pri prehre Islanders.

Columbus odohral v utorok dva prípravné zápasy, ale ani v jednom sa nepredstavil Marián Gáborík. Domáci duel Blue Jackets prehrali 1:3 s Buffalom, keď jediný gól dosiahol Umberger. Z hráčov Sabres sa presadili dvakrát Foligno a raz Grigorenko. Druhý zápas odohrali „modrokabátnici“ v Minnesote, ktorú pomerom 3:1 porazili. Po góloch Johansena, Atkinsona a Letestua viedli už 3:0, no Wild sa podarilo zásluhou Niederreitera dosiahnuť čestný úspech.

Dvojzápas odohrali aj Calgary s Islanders. V oboch prípadoch sa z víťazstva tešil kanadský tím, pričom v oboch za to mohla druhá tretina, ktorú získal zhodne pomerom 4:1. Doma vyhral 5:3 vďaka dvom gólom Widemana a presným zásahom Boumu, Galiardiho a Glencrossa. MacDonalda z 21 striel prekonali Grabner, Reinhart a Wetmore. V druhom zápase Flames zvíťazili 4:2. Aj tam mali dvojgólového strelca – Monahana. K nemu sa pripojili Stajan a Backlund. Rama prekonali Tavares a Moulson, pri ktorého góle zaznamenal asistenciu aj Ľubomír Višňovský.

Tomáš Jurčo bol jediným slovenským zástupcom v zápase medzi Chicagom a Detroitom. Jeho Red Wings za úradujúcim šampiónom zaostávali a nakoniec prehrali 0:2, keď sa z hráčov Blackhawks presadili v druhej tretine Sharp a Smith. Čisté konto vychytal Corey Crawford, ktorý počas celého duelu čelil len 19 strelám. Jurčo ho ohrozil raz, pričom na ľade strávil 10 a pol minúty.

Článok pokračuje pod reklamou

Pouliot sa presadil v tretej tretine a Flyers už nedokázali na gól odpovedať, aby tak Rangers vo Philadelphii uspeli pomerom 3:2. Na ich predošlé góly, ktoré vsietili Brassard a Powe, zakaždým domáci tím odpovedal. Jeho presné zásahy majú na svedomí Talbot a Couturier. Za Flyers odohral celý zápas Steve Mason, ktorý zaznamenal 20 zákrokov. Andrej Meszároš nehral, rovnako ako Marek Hrivík.

V Baltimore sa bez Slovákov odohral duel medzi Washingtonom a Bostonom, ktorý Bruins vyhrali 3:2 po samostatných nájazdoch. V ich ôsmej sérii o výhre rozhodol Camper, kým Florek a Kelly dokázali v normálnej hracej dobe zmazať dvojgólovú stratu. Wilson a Wellman strelili góly Capitals.

Pavelec zaznamenal 22 zákrokov a Winnipegu stačilo trojgólové vedenie na to, aby zdolal Edmonton pomerom 3:2. Frolík, Klingberg a Peluso poslali Jets do vedenia 3:0, ktoré skresali dvoma gólmi v 57. minúte Moroz a Larsen. Celý zápas za Oilers odchytal Bachman, ktorý čelil 29 strelám.

Garon ani Quick neinkasovali a Los Angeles dosiahlo jasné víťazstvo 6:0 nad neďalekým Anaheimom. Dva góly a jednu asistenciu zaznamenal Carter, kým Doughty s Frattinom zaznamenali po góle a dvoch asistenciách. Kopitar a Sabourin vsietili zvyšné góly Kings.

VÝSLEDKY:
PHI - NYR 2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
CBJ - BUF 1:3 (0:1, 1:1, 0:1)
WSH - BOS 2:3 SN (1:0, 1:1, 0:1, 0:0 – 0:1)
CHI - DET 2:0 (0:0, 2:0, 0:0)
WPG - EDM 3:2 (0:0, 2:0, 1:2)
MIN - CBJ 1:3 (0:1, 1:2, 0:0)
CGY - NYI 5:3 (0:1, 4:1, 1:1)
NYI - CGY 2:4 (0:0, 1:4, 1:0)
ANA - LAK 0:6 (0:1, 0:2, 0:3)

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
T. Jurčo (DET) 10:33 0 0 0 0 1 0
Ľ. Višňovský (NYI) ? 0 1 1      



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska Stars dotlačili úradujúceho šampióna na pokraj vypadnutia! Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies