Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Juniori

Týždeň v CHL: Boboš s Grmanom konečne bodovali

Počas uplynulých siedmich dní sa dočkali svojich prvých bodov v sezóne Mário Grman a Martin Boboš. Do bodovania sa však zapísal aj Patrik Maier, kým Daniel Gibl si zlepšil brankárske štatistiky.

Slováci v CHL

Daniel Gibl si zachytal počas uplynulého týždňa v dvoch zápasoch a zakaždým striedal svojho kolegu. V oboch prípadoch nekapituloval a s 18 zákrokmi si vylepšil štatistiky. V sobotu mu dokonca bola pripísaná výhra.

V QMJHL si Slováci štatistiky nevylepšili. Juraj Šiška odohral dva zápasy a Juraj Milý jeden. Obaja sa mohli stretnúť vo vzájomnom zápase v nedeľu, ale ani jeden z nich od trénera šancu nedostal.

Body sa zbierali vo WHL, kde si bodové kontá otvorili aj Mário Grman a Martin Boboš. Obaja raz asistovali, pričom Grman sa stihol po prvýkrát aj pobiť. Vďaka tomu už v tejto sezóne bodovali všetci Slováci v CHL. Najproduktívnejší Slovák, Dávid Šoltés a ani Kristián Ferleťák nebodovali. Najviac bodov v týždni získal Patrik Maier, ktorý si v troch zápasoch pripísal gól a asistenciu.

Slováci v OHL Z V GAA ÚSP ČK
D. Gibl (Barrie) 8 4 3,19 89,3% 0

Slováci v QMJHL Z G A B +/- TM
J. Šiška (Saint John) 25 3 5 8 -1 16
J. Milý (Acadie-B.) 18 1 0 1 -8 0

Slováci vo WHL Z G A B +/- TM
D. Šoltés (Prince George) 21 8 3 11 -7 18
P. Maier (Kamloops) 26 3 2 5 0 42
M. Grman (Red Deer) 13 0 1 1 -5 17
M. Boboš (Prince George) 15 0 1 1 -4 8
K. Ferleťák (Swift Current) 17 0 1 1 -5 9

Lídri svojich líg

V divíznych tabuľkách došlo k zmenám aj na popredných priečkach, ale žiaden tím neprišiel o svoju prvú pozíciu. Najviac bodov zo všetkých klubov CHL má na konte Kelowna z WHL - 47. Ostatné dve ligy vedú Erie (OHL) a Rimouski (QMJHL). Tímy OHL, Oshawa i Sault Ste. Marie, prišli o svoje osemzápasové víťazné série. Momentálne tak najdlhšiu sériu výhier ťahá Portland z WHL – päťzápasovú.

Článok pokračuje pod reklamou

V bodovaní líg naďalej kraľujú Dylan Strome, Alexis Louiseau a Rourke Chartier. K zmene lídra došlo medzi strelcami v QMJHL, kde Maxima St-Cyra nahradil Tim Wieser s 27 gólmi. V každej lige sa menili aj brankárski lídri. Najúspešnejším brankárom celej CHL je momentálne Taylor Dupuis zo Sarnie.

NAJLEPŠIE TÍMY

 
OHL
  Stredozáp. d. Západná d. Východná d. Centrálna d.
1. Erie, 43 b. Sault Ste. Marie, 39 b. Oshawa, 41 b. North Bay, 33 b.
2. Kitchener, 32 b. Sarnia, 28 b. Belleville, 28 b. Barrie, 24 b.
3. London, 32 b. Saginaw, 24 b. Ottawa, 26 b. Mississauga, 23 b.

  QMJHL
  Východná divízia Západná divízia Pobrežná divízia
1. Rimouski, 42 b. Blainville-Boisbriand, 36 b. Saint John, 37 b.
2. Baie-Comeau, 38 b. Sherbrooke, 34 b. Moncton, 35 b.
3. Quebec, 37 b. Gatineau, 32 b. Charlottetown, 30 b.

  WHL
  Americká d. Brit. Kolumbia Východná d. Centrálna d.
1. Everett, 36 b. Kelowna, 47 b. Brandon, 44 b. Medicine Hat, 40 b.
2. Spokane, 31 b. Victoria, 32 b. Regina, 33 b. Edmonton, 33 b.
3. Portland, 31 b. Kamloops, 27 b. Swift Current, 32 b. Red Deer, 32 b.

INDIVIDUÁLNI LÍDRI

OHL
Bodovanie Góly Úspešnosť zákrokov
Dylan Strome, Erie
53 (20+33)
Alex DeBrincat, Erie
23 gólov
Taylor Dupuis, Sarnia
93,2%
     
QMJHL
Bodovanie Góly Úspešnosť zákrokov
Alexis Loiseau, Rimouski
52 (19+33)
Tim Wieser, Sherbrooke
27 gólov
Chase Marchand, Victoriaville
92,4%
     
WHL
Bodovanie Góly Úspešnosť zákrokov
Rourke Chartier, Kelowna
48 (29+19)
Rourke Chartier, Kelowna
29 gólov
Eric Comrie, Tri-City
92,4%



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies