Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Slováci v NHL

Pavol Demitra strelil dva góly

V prípravných zápasoch hraných v noci zo stredy na štvrtok sa bodovo presadili len traja slovenskí hráči Minnesoty Wild. Dva gól dokázal streliť Pavol Demitra.

New Jersey – NY Islanders 6:1 (3:0, 1:1, 2:0)
New Jersey privítalo na ľade farmárskeho Lowellu NY Islanders. V zápase sa podarilo streli hetrik Brianovi Giontovi, ktorý tak výrazným spôsobom pomohol Devils poraziť Islanders pomerom 6:1. Víťazný gól strelil John Madden a do streleckej listiny sa zapísal aj Zajac. Jediný gól Isles strelil Gordie Dwyer.

Philadelphia – Washington 2:1 (1:1, 1:0, 0:0)
Philadelphia porazila Washington pomerom 2:1. Víťazný gól si pripísal Ben Eager. Prvý gól Flyers strelil Boyd Kane a jediný presný zásah Capitals mal na svedomí Brian Sutherby.

Toronto - Buffalo
Toronto privítalo na domácom ľade Buffalo. Hostia sa v zápase ukázali v dobrom svetle, keď dokázali svojho súpera zdolať výrazným pomerom 7:2. Víťazný gól strelil Jason Pominville, Thomas Vanek zaznamenal tri asistencie a jeden gól. Naplno zažiaril Derek Roy, ktorý strelil hetrik a prihral na ďalšie tri góly. Andrej Sekera(18:04) zaznamenal jednu strelu a jeden plusový bod. Útočník Marek Zagrapan(11:03) zaregistroval okrem jednej strely aj päťminútový trest za bitku.

Článok pokračuje pod reklamou

Florida – Atlanta 1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
Florida doma nestačila na Atlantu. Po dvoch tretinách bol stav nerozhodný 1:1 a o víťazstve Thrashers rozhodla výborná tretie tretina, ktorú hosťujúci tím vyhral pomerom 3:0. Víťazný gól strelil Todd White, dvoma presnými zásahmi sa prezentoval Bryan Little. V zápase sa predstavil aj Boris Valábik. Slovenský obranca však odohral len 12 sekúnd pretože sa v úvode pobil so Stewartom a okrem päťminútového trestu inkasoval aj trest do konca zápasu. Jozef Stümpel(15:42) a Braňo Mezei(18:42) sa do bodovania nezapísali.

Minnesota – St. Louis 7:0 (0:0, 6:0, 1:0)
Minnesota čakala na svoj prvý gól v zápase proti St. Louis do druhej tretiny. V nej sa s jedným presným zásahom hráči Wild neuspokojili a strelili ich rovno šesť. Nakoniec zápas vyhrali pomerom 7:0. Z dvoch gólov sa mohol tešiť aj Pavol Demitra(14:43), na ktorého prvý gól nahrával Marián Gáborík(14:06). Do bodovania sa zapísal aj Branko Radivojevič(19:46), ktorý prihrával na druhý Parrishov gól. Prvý a zároveň víťazný gól mal na svedomí Eric Belanger.

Edmonton – Calgary 3:1 (1:0, 2:0, 0:1)
Edmonton porazil v kanadskom derby Calgary pomerom 3:1. V zápase bolo aktívnejšie Calgary, no brankár Oilers Roloson inkasoval z 28 striel len jeden gól. Jeho oponent inkasoval 3 góly, z ktorých víťazný strelil Sheldon Souray.

Vancouver – San Jose 3:4 SN (0:1, 2:1, 1:1, 0:0, 0:1)
Vancouver a San Jose nezohrali až takú vyrovnanú partiu, ako by sa mohlo zdať. Za predĺženie a nájazdy môžu Canucks ďakovať najmä brankárovi Luongovi, ktorý z 31 striel inkasoval len tri góly. Zápas nakoniec po nájazdoch vyhrali hráči Sharks.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies