Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02:00info
FLA
BOS
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Správy z NHL

Toronto je stále otvorené k predĺženiu zmluvy s triom útočníkov

Tak ako väčšina generálnych manažérov v NHL, aj nový generálny manažér Toronta, Kyle Dubas, má pred sebou pár náročných týždňov. Okrem draftu musí samozrejme venovať pozornosť aj potenciálnym voľným hráčom zo svojho tábora.

Budúci mesiac by sa neobmedzenými voľnými hráčmi mohli stať útočníci James van Riemsdyk, Tyler Bozak a Leo Komarov. O ich odchode z Toronta sa už hovorilo často. Je možné, že by si ich však nakoniec Dubas udržal?

„Dvere sú stále otvorené. Stále prehodnocujeme, na čom sme,“ povedal Dubas.

Úspech niektorých z nádejných mladíkov, vrátane najužitočnejšieho hráča play-off AHL Andreasa Johnssona, dáva Dubasovi ten luxus toho, že nebude do nových zmlúv nútený a že to zníži tlak po prípadnom odchode niektorého zo spomínaných hráčov.

„Nemyslím si, že musíme robiť niečo veľké, len aby sme niečo urobili. Úprimne, neslúžilo by to tejto organizácii. Nie je to len o mne. Je to o hráčoch a o tréneroch. Ak by veľká transakcia urobila náš tím omnoho lepší, tak to urobíme, ale nie je to vôbec pre mňa také dôležité,“ poznamenal Dubas.

Van Riemsdyk má za sebou sezónu, v ktorej si vytvoril osobné maximum s 36 gólmi. Bozak je jedným z najlepších hráčov na vhadzovania v lige a Komarov je líder, ktorý hrá fyzicky na hrane. Všetci traja by na trhu s voľnými hráčmi mali vzbudiť záujem ostatných tímov.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies