Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Správy z NHL

Zuccarello by už bol najradšej, ak by bolo po všetkom

Jozef Struhár  
12.02.2019

Dva týždne pred prestupovou uzávierkou musí útočník Rangers, Mats Zuccarello, s napätím čakať na to, či bude vymenený a do akého tímu. Nečudo, že by už bol rád, ak by prestupové obdobie už skončilo.

Tridsaťjedenročný nórsky reprezentant je v New Yorku populárnym hráčom, ale 1. júla by sa mohol stať neobmedzeným hráčom a očakáva sa, že bude pred prestupovou uzávierkou vymenený, pretože pravdepodobne nepatrí do dlhodobých plánov tímu v prestavbe.

Zuccarello si je dobre vedomý svojej situácie a hoci zostáva pokojný a na ľade ho to neovplyvňuje, bol by rád, ak by to už všetko bolo za ním a bol vymenený radšej skôr ako neskôr, ak vymenený má byť.

„Želám si, aby to bolo skôr, len na vyjasnenie. Teraz som však tu. Budem hrať čo najtvrdšie a urobím to najlepšie, čo viem. To je všetko, čo môžem mať pod kontrolou,“ poznamenal Zuccarello pre ligový web.

Článok pokračuje pod reklamou

Už vlani visel nad Zuccarellom otáznik. Tím vymenil pred uzávierkou Ryana McDonagha, Nicka Holdena, J.T. Millera, Ricka Nasha a Michaela Grabnera. Špekulovalo sa, že on by mohol vyť vymenený v lete. Nebol, ale nedostal ani novú zmluvu.

O svojej situácii premýšľal aj príliš, čo sa prejavilo na slabej prvej polovici sezóny, v ktorej zaznamenal len 14 bodov (4+10) v 28 zápasoch. V 13 zápasoch od 8. januára však nazbieral 18 bodov (5+13) len v 13 dueloch.

„Celá tá situácia, všetko, nechal som to na mňa dopadnúť viac, ako som mal. Premýšľal som o tom až príliš, bol som negatívny a nebol som sám sebou. Bola to moja vina, že som to dopustil, ale som len človek. Bolo to trochu ťažké obdobie a ja som si ho ešte skomplikoval. Teraz je to už dobré,“ priznal Zuccarello, ktorý sa snaží nečítať noviny, ale občas mu špekulácie pripomenú fanúšikovia. Vyrovnáva sa s tým zmenou pohľadu na vec.

„Žijeme dobrý život. Sme hráči NHL. Bez ohľadu na to, kde v tejto lige hráte, žijete svoj sen, hráte v NHL. Máme to privilégium robiť to, čo milujeme,“ dodal.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies