Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
01:30info
DAL
VGK
06. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Špekulácie

Predators si upíšu švédskeho obrancu teraz alebo až po sezóne

Podľa Pierra LeBruna z televízie TSN obranca Mattias Ekhölm odkázal tímu Nashville Predators, že ak nepodpíše novú zmluvu pred začiatkom základnej časti, nebude ochotný rokovať o nej počas sezóny.

LeBrun poznamenal, že obe strany diskutovali o predĺžení spolupráce počas celého leta, ale neboli schopné dopracovať sa k podmienkam, ktoré by vyhovovali obom táborom.

„Je to fígeľ? Je to taktika? Neviem, nie som v strede tých rokovaní. No, pridalo to tlak na spečatenie zmluvy do budúceho týždňa budú pokračovať v rozhovoroch,“ skonštatoval zámorský „insider“.

Tridsaťjedenročný Švéd strávil celú zámorskú kariéru v organizácii Nashvillu a rád by v nej aj zotrval.

„Radšej by som to mal hotové už včera. Tak to však nedopadlo. Pre mňa je to nová skúsenosť. Snažím sa zostať koncentrovaný na to, čo môžem ovplyvniť. Viem, že keď príde sezóna, budem plne koncentrovaný na ňu, inak by moja hra trpela,“ povedal Ekhölm.rn




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies