Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 04.
kurzy
23:00info
CAR
NYI
02:00info
BOS
TOR
21. 04.
kurzy
18:30info
FLA
TBL
21:00info
NYR
WSH
01:00info
WPG
COL
04:00info
VAN
NSH
«

Správy z NHL

Gary Bettman sa teší z prestížneho ocenenia

Komisár NHL Gary Bettman si v stredu v New Yorku prevzal ocenenie od magazínu Sports Business Journal za celoživotný prínos.

„Nikto som sa nesnažil, aby toto bolo o mne. Je to o majiteľoch, o fanúšikoch. Je o ľuďoch, ktorí pracujú u nás a v kluboch. Ak som obrazom všetkej tej snahy, tak mi to nevadí,“ skonštatoval Bettman.

Bettman oslávil 1. februára 30. výročie v pozícii komisára NHL a momentálne je najdlhšie slúžiacim komisárom v histórii štyroch hlavných profesionálnych líg v Severnej Amerike.

Za ten čas rozšíril ligu z 24 na 32 tímov, zvýšil jej príjem zo 400 miliónov dolárov na 5,2 miliardy dolárov, čo sa podľa jeho slov v tejto sezóne prekoná.

Bettman bol vo vedení počas 55 % zápasov histórie NHL a za ten čas navštívilo zápasy viac ako 600 miliónov ľudí.

Nebál sa priviesť ligu do miest, ako sú Dallas, Nashville, Raleigh či Las Vegas. Zaviedol zápasy pod holým nebom i pravidelné zápasy v Európe. Tento rok liga zavíta aj do Austrálie.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies