Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Sumáre

Tatar naštartoval peknú gólovú akciu, bol vyrovnaný zápis Demitru

V nedeľu sa v NHL odohrali dva zápasy a v jednom malo zastúpenie aj Slovensko. Víťazili domáci.

SEA - CBJ 4:2

Tatar pomohol k výhre nad Blue Jackets, hviezdou zápasu Eberle

Jordan Eberle strelil dva góly, vrátane víťazného, a pridal asistenciu, aby doviedol Seattle k výhre 4:2 nad Columbusom. K druhej výhre z posledných troch zápasov viedli aj góly Jareda McCanna a Brandona Taneva, ktorý pečatil triumf gólom do prázdnej brány. McCann pridal aj asistenciu, Oliver Bjorkstrand asistoval dvakrát a bodovo sa presadil aj Tomáš Tatar, ktorý založil gólovú akciu vedúcu ku gólu na 2:0. Joey Daccord urobil 30 zákrokov a ho dvakrát prekonal Jegor Činachov, ktorý v tretej tretine zdramatizoval zápas znížením z 0:3 na 2:3. Blue Jackets však nakoniec prehrali štvrtý zápas z posledných piatich a prišli pre zranenie aj o Adama Fantilliho. Daniil Tarasov kapituloval trikrát z 25 striel. Ani raz ho neohrozil Tatar, ktorý okrem asistencie zaznamenal plusový bod a blok počas 11 minút a 21 sekúnd strávených na ľade. Po 45. zápase sezóny má na konte 19 bodov (7+13). Jeho Kraken vyhrali štvrtý zápas proti Columbusu po sebe. Eberle vyrovnal klubový rekord s troma bodmi v jednej tretine a ako prvý hráč v histórii tímu strelil v jednom zápase dva presilovkové góly.

Tatarova 13. asistencia, 19. bod v sezóne:


Hviezdy duelu: 1. J. Eberle (SEA), 2. J. Činachov (CBJ), 3. J. McCann (SEA)


STL - LAK 4:3 PP

Schenn rozhodol v predĺžení o natiahnutí sérií Blues i Kings

Brayden Schenn skóroval po 64 sekundách predĺženia, aby St. Louis vyhralo piaty zápas po sebe, keď zdolalo Los Angeles 4:3. Týmto pomerom vyhralo štvrtý zápas po sebe. Jordan Kyrou zaznamenal gól a dve asistencie, Pavel Bučnevič gól a asistenciu, Nick Leddy gól. Scott Perunovich dvakrát asistoval predtým ako sa zranil (dolná časť tela) a Joel Hofer kryl 30 striel. Prekonali ho Adrian Kempe, Jaret Anderson-Dolan v oslabení a Phillip Danault. David Rittich urobil 28 zákrokov a Kings prehrali štvrtý zápas po sebe. Prišli aj o päťzápasovú víťaznú sériu vo vzájomných zápasoch. Po začiatku sezóny s bilanciou 20-7-4 majú v posledných 16 dueloch bilanciu 2-8-6. Schenn strelil v predĺžení svoj siedmy gól, čím vyrovnal Pavla Demitru na druhom mieste historického poradia Blues. Viac ich strelil len Vladimir Tarasenko – desať.

Článok pokračuje pod reklamou

Kempe nemohol uveriť, že netrafil odkrytú bránu:

Hviezdy duelu: 1. J. Kyrou (STL), 2. B. Schenn (STL), 3. J. Hofer (STL)

Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 T. Tatar (SEA)
11:21
0
1
1
+1
0
0
0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies