Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Správy z NHL

NHL v prívetivých časoch naživo: Boduje Nemec?

Ako ideálne zakončiť týždeň? V spoločnosti NHL, ktorú si môžete vychutnať na našich streamoch. Vo výborných časoch si to rozdá Fehérváryho Washington s Arizonou. Bratislavský rodák však laboruje so zranením. V akcii ale uvidíme iného slovenského obrancu. Šimon Nemec sa so svojím New Jersey predstaví na ľade Los Angeles. Oslávi tento reprezentant spod Tatier víťazný úspech? Rozhodnite na tiketoch a zahrajte si zadarmo Fantasy k NHL. Zaregistrujte sa v Tipsporte, získate 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

Využije Washington výhodu domáceho prostredia?

Aktuálna forma Washingtonu? Ako počasie. Raz slnko, inokedy dážď. Naposledy ale zdolal doma Philadelphiu 5:2. Perfektným výkonom sa zaskvel najmä Dylan Strome. Kanaďan v tomto dueli zaznamenal tri body za gól a dve asistencie. Zapíše sa do štatistík aj proti Arizone? Kojoti taktiež pôjdu do konfrontácie s triumfom za chrbtom, ktorým zlomili extrémne negatívnu sériu 14 porážok v rade! Na ich pažbe totiž skončili senátori z Ottawy (5:3).

Bookmakeri i členovia najväčšej komunity tipérov majú ohľadom daného stretnutia jasno. Jednotka! Patríte do tejto skupine aj vy?

Zapíše sa Nemec do bodových štatistík?

Ako aj vyššie spomínaná organizácia Capitals, tak aj New Jersey má nemastno-neslanú formu. V kádri diablov zažíva premiérovú sezónu slovenský defenzívny štít Šimon Nemec, ktorý dôveru svojho zamestnávateľa spláca tým najlepším možným spôsobom. Za 39 odohraných partií v najelitnejšej hokejovej lige sveta zhrabol dohromady skvelých 16 bodov. Bude v nastolenom trende pokračovať?

Smútok na tváre hokejistov Devils sa pokúsi doručiť Los Angeles. Trocha tomu nahráva aj posledný vzájomný zápas, ktorý skončil tesne 2:1 v prospech Kings. Čo myslíte, vráti im New Jersey požičané? Tipnite si!

Pridajte sa k Tipsportu ešte dnes a dostanete bonus 20 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies