Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
EDM
1
LAK
1
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
«

Komunita: Diskusia > Všetky príspevky užívateľa v diskusii

18.03.2016 - 21:52:16
avatar
Este stale sa nevie nominacia? Ved v pondelol by podla Mikulu mal zacat kemp pred majstrovstvami. Opat zahalene tajpmstvom?
14.02.2016 - 21:45:55
avatar
Suhlasim s tebou. Keby hrali vsetci vo svojich kluboch juniorsku sutaz, takisto by hrali zapasy ako teraz. A este je tam plus, ze by boli doma, chodili do skoly a boli by vo vacsej pohode. A podla ich vysledkov by mohli byt zvolavani na kempy U18, kde by ich treneri preverovali a vyberali. Mali by urcite sirsiu zakladnu ako teraz. A usetrili by kopu penazi.
14.02.2016 - 21:37:18
avatar
Urcite su. Len vraj nie su schopni hokeja na medzinarodnej urovni. Tak by som chcel vediet, ktori z tychto chalanov, ktori tam boli z projektu osemnastky, su ti pravi a schopni hrat hokej na medzinarodnej urovni. Velmi sa mi paci myslienka tryoutov vo vsetkych mladeznickych reprezentaciach. Mat sirsi kader hracov a mat si z coho vybrat. Dat sancu chalanom, ktori ukazu nieco viac ako ostatni. A nie bigotne trvat stale len na tych istych uz od U15. Mozno by sa ich par naslo. Inych ako su tam teraz. Ako sa vravi, kde je vôľa, tam je aj ceste. Ale tu niet ani vôle, ani cesty. Skoda.
14.02.2016 - 20:48:52
avatar
Zaujimavo sa dnes vyjadril pan trener Mikula. O hracov zo Svedska s prepacenim nemam zaujem. Zabudol, ze tam mal teraz dvoch a z finska takisto. A asi si nevsimol, ze goly nedavali chlapci z projektu. Tak mam taky dojem, ze sa boji konfrontacie toho, co sa naucili chalani vonku a co u nas. A este je zaujimave, ze mu chybal do zostavy uz len Bucek. Takze mi z toho vychadza, ze severske krajiny su tabu, okrem nejakych vynimiek a ostatne krajiny su ok. Zaujimave, vsak?
05.02.2016 - 20:32:31
avatar
Je to velmi citliva tema. Slovensky hokej je podla mna uz na uplnom dne. Ked citam nominacky na repre akcie, tak sa pri niektorych menach len zasmejem a nechapem, ako je to mozne, ze su tam. Vidim tych chlapcov na zapasoch a cudujem sa, ako je mozne, ze su pri ich slabych vykonoch nominovani. Asi by repre treneri mali byt castejsie na zapasoch dorastu a juniorky. Chlapci, ktori bojuju a boduju a su fakt dobri, su demotivovani vyberom do repre. Chcel by som vidiet do hlav repre trenerov a hlavne do ich politiky a parametrov, podla ktorych si vyberaju hracov. Umelo tlaceni hraci, ktori sa objavuju dobreze nie v troch repre vyberoch, ved to je chore. Stale sa opakuju tie iste mena. Ked si v repre v patnastich, ostanes tam az do dvadsiatky. Sance inym sa nedavaju. A co sa tyka 98, tak v tom roku vela vela chlapcov nedostali ziadnu sancu ani sa ukazat. Co takto Cibak z Ke? Najlepsi obranca a co repre? Ziadna sanca. Elias Peter? Hudak Filip? Absolutne ziadna sanca. A to nehovorim o tych, ktori odisli a hraju v Cechach, Svedsku alebo Finsku. Keby vsetci ostali v Ke, tak dorast by nebol tam, kde je. Ako sa hovori. Ryba smrdi od hlavy. Praca s mladezou je o nicom. A to iste plati vo vsetkych repre formaciach.
02.01.2016 - 20:48:02
avatar
Vystupenie vsetkych repre hovori za vsetko.
02.01.2016 - 20:46:02
avatar
Kedze citam tuto diskusiu uz velmi dlho, neda mi nieco k tomu nepovedat. Podla mojho nazoru su aj ini chlapci, ktori sa mozu zapojit do repre akcii. Na Slovensku to bohuzial funguje tak, ze mena, ktore sa zaclenia do repre v patnastke, resp. v sestnaske, sa opakuju az do dvadsiatky. Stale to iste. Nedavaju sa sance inym hracom, aj keby neviem ako skorovali a rastli hokejovo. Cela repre je o nicom. Na smiech. Reci, ze sleduju vsetkych, je na smiech. A potom taketo debakly na medzinarodnom fore. Vizitka slovenskeho hokeja.😂😂😂

1

Krátke správy
Najnovšie články
Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska Stars dotlačili úradujúceho šampióna na pokraj vypadnutia! Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies