Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
NHL live
04:00info
EDM
LAK
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
«

Komentáre:

Zámorský expert sa tvrdo obul do Cehlárika: Nemôže hádzať vinu na Cassidyho

Neexistujúci používateľ 23. 04. 2020 09:24
Žiaľ má pravdu. Niet k tomu čo dodať. A ja ako Slovák a niekto, kto Cehlárikovi praje, na to ani nemám protiargumenty.
PD13 Ignorovať23. 04. 2020 09:25
Škoda tých zranení, možno by bolo všetko inak, aj keď má v určitých veciach pravdu, aj tak nechápem na čo to komentuje odborník čo sedí na zadku za počítačom.
Neexistujúci používateľ 23. 04. 2020 09:32
A kto to má komentovať? Mäsiar, čo stojí za pultom a krája mäso? Je to jeho práca. Netvrdím, že každý expert je expertom a má pravdu, no on pomenoval veci také, aké sú.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: sodom, catsfan.
konrad Ignorovať23. 04. 2020 09:36
Ktorý odborník alebo komentátor sleduje a komentuje hru tak že sa premáva na ľade? Asi za obrazovkou si to môže odsledovať lepšie nie?
slovak Ignorovať23. 04. 2020 09:46
Cehlárikovi mali viac dôverovať. Dostával ridikulózne námatkové šance na jeden - dva zápasy a potom šup do AHL akokeby bol kočovník americký. Toto mu tendenčne robili, nikomu to nepridá na psychike. V NHL doposiaľ odohral 40 zápasov a zaznamenal 11 bodov, čo je veľmi sľubné na to, ako sa mu tréner vyslovene smeje do očí Cassidy. Nech ten pseudoexpert okomentuje aj hráčov ako Blidh (7 zápasov 0+0), Frederic (2 zápasy 0+0), Kaše (6 zápasov 0+1), Ritchie (7 zápasov 1+1) či Kuhlman (25 zápasov 1+5). Toto mu nevadí? Snáď čoskoro zmení dres a upíše sa tímu, ktorý bude dôverovať v jeho potenciál.
Užívateľovi slovak sa páči tento príspevok.
Dany Ignorovať23. 04. 2020 09:52
No neviem. Dávať ako argument, že si ho nikto nestiahol z waiwer list tesne pred štartom sezóny, keď boli už súpisky uzavreté, naviac bol po zranení mi príde neadekvátne. A takisto robiť závery z jedného zápasu s Detroitom? Naviac, myslím, že s Krejčím hral až do zranenia veľmi dobre... Príde mi pravda nikede uprostred mezi trénerom a hráčom. Nepasuje do systému a koncepie Bruins, tak by mal ísť do iného tímu.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: slovak, matej72.
Rajec púpava Ignorovať23. 04. 2020 11:45
Ak to niekto vie, napíšte mi to prosím. Fakt by ma zaujímalo, z akého dôvodu podpisujú taký kontrakt s takým hráčom, s ktorým asi nemajú plány vyššie ako AHL. Radšej ísť do týmu, kde s hráčom majú plány. Podľa mňa ak by mal vedľa seba kvalitných hráčov a dostal by adekvátny priestor na ľade, a hral by dlhší čas, tak by sa možno presadil. A ak nie, tak by aspoň vedel na com stojí. Lebo podľa mňa na psichyku hráča sú takéto veci náročné
konrad Ignorovať23. 04. 2020 11:49
Neviem presne, ale 700k v nhl a 150k v ahl sa dáva napr. hráčom hrajúcim v ahl ( ono aj tam chcu mať tímy dobrých hráčov a vyhrať aj caldera) a zároveň mať hráčá ktorého môžu povolať ak sa niekto zraní alebo bude mimo formy. Nedáva to logiku?
Rajec púpava Ignorovať23. 04. 2020 12:55
Ako jasne. Dáva to logiku. Len podľa môjho názoru je vysoko pravdepodobné, že sa tam nepresadi. A sam tréner mu mam pocit tak neverí. Ako jasne, mal šancí dosť. Ale bolo obdobie, kedy mu to išlo celkom slušne, keď hrával viac a s top hráčmi. Ale tam je dlhú dobu a fakt by mu prospela výmena. Do nejakého týmu, kde má väčšiu pravdepodobnosť sa presadiť.
Jake Ignorovať23. 04. 2020 11:54
Ja si nepamätám mladého slovenského hráča, ktorý by dostal toľko opakovanej dôvery v jednej organizácii ako Cehlárik. Očividne s ním v Bostone veľmi počítali, ale ako sa aj Cassidy vyjadroval v minulosti, neboli spokojní s jeho pokrokom a hrou. Pravdepodobne mu už ďalšiu zmluvu neponúknu, má teda šancu resetovať karieru v nejakom slabšom klube ako Bruins
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Dany Ignorovať23. 04. 2020 12:35
Ja som teda nejako velku opakovanu doveru teda nevidel. V kazdej sezone po par zapasov. A ked mal slabsi zapas alebo aj striedanie, tak hned bol dolu z ladu a potom smer AHL. Toto teda nieje velka dovera......Myslim, ze boli slovenski hraci, ktori dostali ovela viac dovery (napr. v Detroite, niekto ju vyuzil, niekto nie).
Užívateľovi matej72 sa páči tento príspevok.
Hockey-NHL Ignorovať23. 04. 2020 13:55
To je teda sanca povolavat hraca 4x do tyzdna z AHL do NHL nechat ho len trenovat a nepustat do zapasov a ked ho uz aj pusti do zapasu kazdy zapas hra z inymi spoluhracmi, Cassidy ho nenecha ani par zapasov z rovnakymi hracmi aby si na seba zvykli. Furt ho menil vo formaciach a ked aj dal dva goly v zapase tak ho z*ebal ze hral nap*cu a tie goly boli vysledkom celej lajny tak to uz je teda sanca. A to ako mu stale davaju kvalifikacne ponuky len aby nestratili na neho prava to je k comu dobre? Tak ked s nim nerataju a je taky onicom hrac tak co ho nenechaju ist inde v ramci NHL???
Tento príspevok sa páči 4 užívateľom: slovak, Hockey-NHL, Rajec púpava, matej72.
DarroCGY Ignorovať23. 04. 2020 14:44
Na jednej strane chápem jeho rozhorčenie na Cehlarikove vyjadrenia na druhej strane aj ja keď si sadnem za 4 roky pár krát do Ferrari nezvyknem si na niečo profi aby som patril medzi elitu... je kopec hráčov s nižšou produkciou a väčším priestorom v NHL hold ma špatný pas a občianstvo. Musí ukázať 3x viac ak chce v US hrať.
Užívateľovi matej72 sa páči tento príspevok.
Zámčan Ignorovať23. 04. 2020 17:45
Ale áno. Môže.
REBBELS Ignorovať23. 04. 2020 18:32
Hráč který přijde z AHL aby nahradil někoho v 1 týmu musí dokázat že má něco navíc a je prospěšnější pro mužstvo které musí vylepšit. Pokud by to fungovalo jinak jistě by se Zdeno Jaro i oba Davidové přimluvili aby zůstal Měl už letos podepsat jinde nebo ho čeká osud M.Daňa
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: matej72, Panzerschreck.
Neexistujúci používateľ 23. 04. 2020 23:09
Expert. Fakt. Ja som ho sledoval ked bol hore a nestotoznujem sa s tymto clankom. Cehlo je by som povedal nie typ aky BOS hlada. Nech ide do DET, CBJ, OTT... tam mu bude lepsie.
Neexistujúci používateľ 24. 04. 2020 10:49
A prečo by mu tam malo byť lepšie? Kvôli čomu? Že sú to slabšie kluby? To aby menej makal, aby na seba menej pracoval? To je teda logika...
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Neexistujúci používateľ 24. 04. 2020 21:02
1. to som nenapisal a ani nemal na mysli. 2. aka je logika v tom, ze hrac ktory ide z top timu NHL do timu posledneho v tabulke bude menej makat na sebe ? 3. chcel by som svet kde je menej takychto "expertov" ktory sa prizivuju na blbostiach. 4. Cehlo potrebuje byt brany ako Top6 hrac ale bez tych "robotnickych uloh". Kde to moze rozbalit bez toho aby bol na tabule "netimovy" Myslim si, ze ti co sledovali jeho zapasi a chapu jeho ulohy na lade to pochopili aj bez toho experta. Ku kritike trenera, tak len tolko, ze je mlady, ma svoj nazor a je slobodny clovek.
Krátke správy
Najnovšie články
Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Dva tímy zdramatizovali série, dva postúpili ďalej! Hrdinom aj syn slovenských rodičov Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies