Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
VGK
DAL
«

Komentáre:

Po zaváhaní Haláka i Černáka padol gól, no nakoniec sa mohli tešiť

Vinidi Ignorovať15. 08. 2020 21:10
Som stihol až poslednú tretinu, ale pekný hokej. Aj keď sa zdalo že Caroline to dnes až tak nešlo. Jaro podržal, škoda toho kiksu, bol by to štart ako hrom. Hra sa zlepšila, už sa to podobá na starý dobrý Boston, len to treba udržať. V každom prípade dúfam, že sa dá Pasta dokopy. Prísť o najlepšieho strelca NHL, by bola citeľná strata.
Užívateľovi matej72 sa páči tento príspevok.
Roman9763 Ignorovať15. 08. 2020 21:21
Zápas som videl od polovice 1/3 cca. V prvej tretine mala mierne navrch Carolina tam pekne podržal Jaro hlavne s tou lapačkou to zachránil. A od 2/3 mal mierne navrch Boston. Škoda toho kiksu Jaro odchytal dobrý zápas len si musí dávať pozor na svoje blbé chyby. Nie je to po prvýkrát čo sa mu stalo niečo podobné. Ale musím opäť a zas skritizovať Charu. Keď ho vidím aký je pomaly a neobratny tak sa mi na to strašné zle pozeralo (všetka česť a rešpekt k Charovi, ale je to tak). Musí zlepšiť svoju pozicnu hru. A 4 formácia Bostonu mi príde strašne slaba. Keď boli na ľade tak stále bolí utláčaný v obrane. Najlepší hráči z Bostonu jednoznačne Krejci. Pekný prehľad v hre, nádherné prihrávky, vie vysunúť hráčov, vie vymyslieť z ničoho niečo. Ešte za zmienku stojí Marchand a Coyle. Snáď Paštrnák bude hrať lebo Boston bez neho má problém dávať góly.
Užívateľovi matej72 sa páči tento príspevok.
Ttt Ignorovať15. 08. 2020 21:41
Tak mne sa zdalo ze Zdeno odohral dobrý zápas.. lepšie ako predošle dva. Nebolo tolko únikov okolo neho pri mantinely robil dobru prácu, jedine rozohrávka bola aka bola. Pri záverečnej power play caroliny 2 minuty do konca bol Zdeno na lade az do golu marchanda..v 43 rokoch not bad
Roman9763 Ignorovať15. 08. 2020 21:58
Asi hral lepšie dnes ako v predchádzajúcich zápasoch. To máš pravdu. Ale stále to nebolo ono. Ja nehovorím, že bol zlý pri mantinely alebo že ho vyslovene prekorčuľovali ale že je neobratny a pomaly.Ja som to tak myslel, že Chára kým sa obráti tak, je úplne inde hra a mám dojem že nestíha, ale tak v 43 rokoch je to normálne. To, že nedostali góly nie je len zásluha Zdena ale celého týmu. Obrana dosť pomohla Halakovi.
Pens Ignorovať15. 08. 2020 21:53
... tak, ale Nordstrom, Lindholm, Wagner nezačínali ani raz počas celého zápasu vhadzovaním v útočnej tretine ! Možno preto ten dojem. Inak pomer očakávaných gólov (analýza streleckých pokusov, šancí a nebezpečnosti striel) mali 43,35% a pomer striel počas ich pobytu na ľade 4:4. K tomu DeBrusk, Krejčí, Kaše začínali 62,5% vhadzovaním v útočnej tretine a pomer očakávaných gólov hrozných 15,44%. Najnebezpečnejší v dnešnom zápase bola u Bruins formácia Studnicka, Coyle, Kuraly.
Užívateľovi Panzerschreck sa páči tento príspevok.
Roman9763 Ignorovať15. 08. 2020 22:03
Tak dik pens že si ma informoval. To som si napríklad ani len nevšimol, ktorá formácia v akom pásme začala hrať. Ja nie som žiaden štatistik, len hodnotím a komentujem ako som ja videl dnešnú hru. Niekto môže somnou súhlasiť a niekto môže namietať čo píšem. Každý má svoj názor.
Pens Ignorovať15. 08. 2020 22:19
Tvoj názor plne rešpektujem a súhlasím s ním v drvivej väčšine. Chcel som len objasniť dôvody jednej z časti tvojho komentára. Nikto nedokáže v zápase všetko zachytiť a preto tu máme tie "hrozné" analytické údaje. Kombinácia očného testu a týchto "čísel" nám odhalí a odpovie na oveľa viac.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Sel8nne, Rapt0rk0.
JaRomE121 Ignorovať15. 08. 2020 21:52
Pán Chára zranil Šatana, teraz Švečnikova. Ešte niekoho? Jeho zápasnícke gény sa nezaprú. Teraz keď je Halák v bráne, každopádne fandíme Medveďom.
Pens Ignorovať15. 08. 2020 22:01
https://www.sportsnet.ca/hockey/nhl/hurricanes-svechnikov-exits-game-3-vs-bruins-apparent-lower-body-injury/
Neexistujúci používateľ 15. 08. 2020 23:49
Makara dva krát vyškolili pri power play, ale čo ma najviac štve stále hráme to isté, Mikko strašná bieda aj keď dal gól, Zadorova ani komentovať nebudem, trena nám obrancu čo vie rozohrať a nie drevorubača čo vidí krv všade. Kuemper-ovi dajte Vezinu neskutočné ako chytá v PO.
Roman9763 Ignorovať16. 08. 2020 00:22
Veru pravda dnes bol zápas Kuemper vs Colorado
Pens Ignorovať16. 08. 2020 12:04
Zadorovov celkový prínos pre tím bol počas základnej časti síce druhý najnižší (horšie už iba Joonas Donskoi), ale nájdeme v jeho hre aj pár pozitív. Najlepšie z obrancov bráni obrannú modrú čiaru, najmenej takzvaných "rebounds" pokusov proti tímu, vynikajúca hra v oslabení (najlepší v tíme) ... Tých negatív však bolo rozhodne viac.
Neexistujúci používateľ 16. 08. 2020 07:43
Kuemper drží a ťahá kojotov , vynikajúce výkony každý jeden zápas ;) i tak verím a dúfam v 4:1, go AvS
BKLYN Ignorovať16. 08. 2020 08:10
Je v podstate nemožné uhrať viac zápasov kde na Teba súper dal 50 striel, Lavíny a Vegas (ktorí si len tak na pohodu vymenia víťazného Lehnera) TOP favoritmi na pohár.
Užívateľovi catsfan sa páči tento príspevok.
Krátke správy
Najnovšie články
Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies