Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
EDM
1
LAK
1
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
«

Komentáre:

Capitals nie sú blízko k zmluve s kľúčovým obrancom

Kiks Ignorovať19. 02. 2023 09:13
Chce na 8 rokov, stále za rovnaké peniaze….do 39! Obranca ! Myslím, že tu je jasne že musí ustúpiť Orlov 3-4 sú maximum a aj to tá posledná sezóna by musela byt za veľmi rozumnú sumu. Jeho krajan Sergacev podpísal na 8 miliónov na 8 rokov v 25 a posledný rok sú drobné a nie v Orlovovom veku. Šialených zmlúv na kopec rokov za obrovské sumy od začiatku do konca majú Capitals až až. A to čo vidíme denno denne na ľade je výsledok. Kým hrali mladý chalani ( pri všetkej úcte k niektorým zúčastneným) tak Caps šli ako hodinky. Dnes z mladých je tam len Strome, Milano a Fehy. Nie náhodou často najlepší hráči na ľade. Capitals mali dať dávno šancu Alexyevovi (najmä teraz keď John chyba) a dnes ich či Orlov trucuje ( lebo inak to nevynímam) nemuselo zaujímať. Občas by sa s ním niekto potrápil, ale podľa mňa za 40 zápasov čo už mohol tento rok odohrať, AA už mohol byt veľmi dobrý obranca. Na ňom vidieť, že s NHL nemá skúsenosti a tak často veci vyhodnotí nie úplne dobre. Ale úprimne ak ste niekto videli to včera, tak horšie ako Irwin to nie je> on ma aj svetle chvíle, len asi aj kondičný problém. A včera pri 1. góle úplne mimo> on aj pozicne dobre stojí, ale tým že sa tam postavil to skončilo. On je obranca jak bankomatova karta > bezkontaktný. Aj z nášho pohľadu myslím, že Mato by sa výrazne menej natrapil s AA ako s Mattom. To pendlovanie hore dole likviduje jeho čísla a hra s Irwinom aj všetok prinos pre tim ktorý ma. Môže on odstaviť od puku súpera alebo ho mat poktrytého 100x keď následne túto kolegovi letí puk na odkrytú časť bránky a on stojí a pozera. Za mna Alexyev je schopný hrať 3 obranu napríklad s Trevorom VR. Gustavson s Maťom k Johnovi alebo k Jensenovi a podľa mňa to dokážu majú 3 veľmi dobre dvojice veľmi variabilných hráčov. Ja si osobne myslím, že s normálnym stabilným partákom, v 1-2 obrane Fehy dnes je schopný Orlovovu úlohu v defenzíve zastať a v ofenzíve ma na to aby tu produkciu napodobnil. Momentálne skôr nemá priestor tie góly dávať a ani napredovať ofenzívne, čo je pre Caps z dlhodobého hľadiska škoda.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: Legenda, Lstmajo81.
MatoGBW Ignorovať19. 02. 2023 09:19
Mohli bo ho vymenit do Bostona,ze
OveckinSV Ignorovať19. 02. 2023 09:55
WSH musí omladit a chýbajú im strelci s +25 gólmi
Qucoboy Ignorovať19. 02. 2023 13:45
Povedať pravdu, tak dúfam, že Capitals Orlova vymenia. Nevravím, je to kvalitný obranca ale za tie peniaze ani zďaleka nestojí. Dať mu 8-ročnú zmluvu na 7+ miliónov môže iba čistý šialenec a človek patriaci na psychiatriu. Je mi jasné, že Orlov si uvedomuje, že tak dlho platný nebude, tak chce z toho vybúchať čo najviac ale toto by GM Caps akceptovať rozhodne nemal. Vymeniť ho za aspoň nejakú protihodnotu a bude to v pohode. Dôležité pre Caps je podpísať Gustafssona a Jensena (Fehy aj Alex sú RFA, tých podpíšu určite). Budú mať 5 kvalitných obrancov + nejakého podpíšu cez leto(Gudas, Gavrikov, De Haan, Graves, Soucy, Mayfield, Kulikov, ...) a bude to fajn. Orlov chýbať nebude. Ak by ho chceli nahradiť niekým mladším ale rovnako drahým tak napríklad Dumba bude k dispozícií ;)
Jake Ignorovať19. 02. 2023 13:58
Suhlasim so vsetkym, co si napisal, len by som vymenil Gustafssona za TvR. Jensen a TvR hraju obaja vyborne a oplatia sa aj s navysenim platu, Gus bude chciet po tejto sezone vyrazne viac penazi (ako jeho 0.8M) a ja mu ich doprajem ale inde. A ppcas leta ist agresivne po nejakom mladom defenzivnom obrancovi (Dumba neznie vobec zle)
Krátke správy
Najnovšie články
Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska Stars dotlačili úradujúceho šampióna na pokraj vypadnutia! Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies