Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
30. 04.
kurzy
01:00info
BOS
TOR
NHL live
01:30info
CAR
NYI
03:30info
WPG
COL
NHL live
04:00info
VAN
NSH
NHL live
01. 05.
kurzy
01:30info
DAL
VGK
04:00info
EDM
LAK
«

Komentáre:

Hlavaj sa stretne v kempe aj s legendou: Fleury pokračuje v kariére

lukin333 Ignorovať17. 04. 2024 21:12
Ja som rád že pokračuje, aj keď to posúva Hlavaja nižšie. Ale verím že o 3-4 roky už budeme mať v NHL aspoň 2 brankárov.
Canucks 666 Ignorovať17. 04. 2024 22:04
Nie nutne, záleží od výkonov. Fleury pokojne môže byť aj trojkou, ktorá raz za čas nazrie do brány. Ani výkony Gustavssona neboli ideálne. Najväčšia prekážka je skôr Wallsted, ktorý je jednoznačná budúcnosť Minnesoty. Hlavaj to bude mať ťažké či už v AHL, alebo v NHL.
Tento príspevok sa páči 2 užívateľom: BeerBoy88, detoan.
Samu21 Ignorovať18. 04. 2024 07:22
nemohol by prísť trade Gustyho?
Canucks 666 Ignorovať18. 04. 2024 19:22
Trejd by prišiel jedine vtedy ak by sa Hlavaj ukázal ako možná dvojka. Takto ho vidím po odchode Fleuryho skôr na trojku s tým že Wallsted ako jednotka a Gustavsson je otázne či 1B aebo 2A brankár. Ak 2A bude proste dvojka. Ak 1B, vymenia ho, pretože protihodnota môže byť dostatočná.
YoZo8 Ignorovať18. 04. 2024 13:05
O pár rokov môžu byť pokojne Wallstedt a Hlavaj jednotka a dvojka Minnesoty. Majú perspektívu, sú veľmi mladí a vysokí. Mimochodom Wallstedt má na brankára výborne priezvisko. To je ako keď sa útočník volá Strelec.
Krátke správy
Najnovšie články
Slafkovský do Žiliny nedorazil. Asistent trénera hovoril aj o ČernákoviPoznáme finalistov Calderovej trofeje: Je medzi nimi obranca DevilsHrať za Slovensko je viac, ako obliekať dres klubu v Amerike, tvrdí Regenda. Má menšie obavy Hodnotili sezónu Slafkovského známkami: Dosiahol viac, ako každý čakalAnketa: Ako oznámkujete Slovákov v NHL za ich výkony?Odohral Stamkos posledný zápas za Tampu? Vie, že patrí k Bolts, tvrdí Cooper Pekarčík skóroval, Kmec asistoval, Urban podržal svoj tím v bráne + video Experti navrhli posily pre útok Montrealu. Žiadne veľké hviezdy, ale mladíci Pospíšil ako center elitnej formácie Slovenska? Na MS sa rýchlo prepnem, verí Ďalší deň prešiel, neistota trvá: Bude Toronto dnes bez top hviezdy? Obranca Jets hrať nebude. Bude ruský útočník hrať aj napriek zlomenine? Tampe pri sezónnej derniére neuznali dva góly. Tréner krúti hlavou + video Rozhodlo sa: Seattle bude mať nového trénera!Penguins predĺžili zmluvu s útočníkom a angažovali brankára z Európy Aj druhý Slovák končí v play-off NHL: Vlaňajší finalisti mali v pondelok rozdielne osudy NHL zverejnila finalistov na Vezinovu trofejFehérváry bol najproduktívnejším hráčom Capitals v play-off. A neviedol tím len v tom Toronto si upísalo aktuálneho šampióna KHL. Zmluva začne platiť okamžitePotvrdené: Obranu reprezentácie je pripravená posilniť slovenská hviezda z NHL Hviezdy sezóny: Slafkovský je jasný, v top 3 sa tlačia až štyria hráči!Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies