Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
20. 05.
kurzy
03:00info
VAN
EDM
21. 05.
kurzy
Žiadne zápasy
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Matthews, Marner, Nylander v odlišných útokochOfenzíva Toronta sa uzdravuje a hlavný tréner Sheldon Keefe sa rozhodol, že prišiel správny čas na to, aby ju významne pozmenil. Hviezdni Auston Matthews, Mitch Marner a William Nylander sa tak na pondelkovom tréningu ocitli vo svojich vlastných útokoch. Matthews zostal top centrom a doplnili ho Bunting s Kašem. Marner putoval na pravú stranu Tavaresovho útoku, v ktorom je na opačnom krídle Michejev. Nylander sa zase stal pravým krídlom tretej formácie s centrom Kämpfom a ľavým krídlom Kerfootom. Štvrtý útok tvorili Engvall, Spezza a Simmonds. Keefe povedal, že aj v utorok bude ofenzíva trénovať v takomto zložení. V stredu potom tím čaká duel proti Ducks.

07. 05.

BluesKrídelník Kyle Hagel sa s tímom St. Louis Blues dohodol na podmienkach ročnej nováčikovskej zmluvy. 26-ročný rodák z ontárijského Hamiltonu hral naposledy v AHL za klub Rockford IceHogs. V 77 dueloch získal trinásť bodov (5+8) a až 245 trestných minút.
BruinsObranca Ryan Button podpísal s tímom Bsoton Bruins trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný rodák z Edmontonu bol draftovaný v roku 2009 z 86. priečky a v poslednom ročníku odohral sedem stretnutí Providence Bruins, farmársky tím Bostonu.

06. 05.

PredatorsPre zranenie dolnej časti tela nebol súčasťou zostavy Nashvillu Steve Sullivan, ktorého vo štvrtok nahradil Colin Wilson. Ten odohral svoj prvý zápas play-off po tom, čo zasiahol do všetkých 82 zápasov základnej časti.
CanucksObranca Sami Salo sa vrátil do zostavy Canucks vo štvrtkovom zápase proti Nashvillu. Salo utrpel nešpecifikované zranenie v šiestom stretnutí série prvého kola proti Chicagu. Vo štvrtok odohral takmer 17 minút.

05. 05.

BruinsObranca Adam McQuaid, ktorý narazil hlavou do mantinelu v druhom zápase série proti Philadelphii, nenastúpil v stredajšom zápase. V zostave Bostonu ho nahradil Shane Hnidy.
FlyersNajproduktívnejší hráč Flyers Jeff Carter sa v stredu vrátil do akcie po tom, čo pre zranenie kolena vynechal posledné tri zápasy prvého kola a prvé dva zápasy druhého kola. V akcii strávil 16 minút a 41 sekúnd.
CapitalsObranca Mike Green, ktorý nedohral utorkový zápas pre zranenie dolnej časti tela, nenastúpil v štvrtom zápase série proti Tampe Bay, v ktorom sa skončila sezóna aj pre jeho spoluhráčov.
BruinsObranca Ryan Button podpísal s Bostonom trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný Kanaďan bol tímom draftovaný v roku 2009 z celkového 86. miesta. V poslednej sezóne nastúpil za Seattle Thunderbirds vo WHL i Providence Bruins v AHL.

04. 05.

PredatorsÚtočník Steve Sullivan utrpel pravdepodobne zranenie kolena v závere normálneho hracieho času v treťom zápase série proti Vancouveru a jeho štart v nasledujúcom zápase je otázny.

03. 05.

FlyersObranca Chris Pronger vynechal druhý zápas série proti Bostonu pre nešpecifikované zranenie. Pronger vynechal zápasy v prvom kole pre doliečovania zlomeniny pravej ruky. Tento raz by sa nemalo jednať o vážnejšie poranenie.
CoyotesAsistent trénera Ulf Samuelsson opúšťa klub, aby sa stal hlavným trénerom tímu MODO Hockey zo švédskej Elitserien. Na lavičke Coyotes pôsobil od roku 2006. Ako hráč odohral v NHL 17 sezón za Hartford, Pittsburgh, Detroit, Philadelphiu a Ryngers.

02. 05.

FlyersTréner Peter Laviolette oficiálne potvrdil, že gólman Brian Boucher, ktorý v prvom zápase druhého kola play-off na domácom ľade proti Bruins inkasoval päť gólov z 23 striel, sa zúčastnil na rannom tréningu a nastúpi do brány na pondelňajší druhý domáci duel. Flyers pritom menili brankárov štyrikrát v posledných ôsmich stretnutiach. „Musíme sa vzchopiť a vyhrať druhý zápas. Brian dnes bude chytať,“ vyhlásil kouč.
LightningTampa Bay sa v nedeľu musela zaobísť bez zranených hráčov z prvého zápasu – Simona Gagneho a Pavla Kubinu. Randy Jones a Blair Jones tak odohrali svoj debutový zápas v tohtoročnom play-off. Randy, ktorého trápilo zranenie členka, asistoval.
CapitalsPravý krídelník Mike Knuble, ktorý vynechal posledné tri zápasy pre podozrenie na zranenie ruky, sa v nedeľu vrátil do akcie. V zápase proti Lightning odohral 18 minút a 12 sekúnd.

30. 04.

CapitalsObranca John Carlson odohral v piatkovom zápase proti Tampe Bay len 36 sekúnd v tretej tretine a tréner Bruce Boudreau informoval, že to bolo z dôvodu menšieho nešpecifikovaného zranenia. „Dúfam, že v nedeľu bude môcť hrať,“ povedal.

29. 04.

CanucksGenerálny manažér Mike Gillis, ktorý pred rozhodujúcim zápasom série proti Chicagu kritizoval rozhodcov, dostal od vedenia NHL finančnú pokutu v bližšie nešpecifikovanej výške.
Maple LeafsBrankár Mark Owuya podpísal s Torontom dvojročný vstupný kontrakt. Dvadsaťjedenročný Švéd odchytal v poslednej sezóne 32 zápasov v drese Djurgardenu vo švédskej Elitserien. Zaznamenal 92,7% úspešnosť zákrokov a v priemere inkasoval 2,18 gólu na zápas.
OilersCenter Anton Lander podpísal s Edmontonom trojročný nováčikovský kontrakt. Dvadsaťročný Švéd bol tímom draftovaný v roku 2009 z celkového 40. miesta. V Timre v poslednej sezóne zaznamenal 11 gólov a 26 bodov v 49 dueloch.
PanthersBrankár Brian Foster podpísal s Floridou jednoročný dvojcestný kontrakt. Dvadsaťštyriročný Američan chytal v poslednej sezóne za tím Cincinnati Cyclones v ECHL. Zaznamenal bilanciu 11-6-1 s priemerom 2,3 inkasovaného gólu na zápas.

27. 04.

Red WingsÚtočník Detroitu Johan Franzen, ktorý pre zranenie v hornej časti tela, ktoré utrpel v druhom stretnutí prvého kola play-off, vynechal tretí a aj posledný štvrtý duel prvého kola proti Coyotes (4:0), by už mal nastúpiť na prvý zápas druhého kola. V utorok totiž korčuľoval asi 30 minút a všetko vyzeralo byť v poriadku.
CanadiensObranca James Wisniewski a center David Desharnais nehrali za Montreal v utorkovom zápase a boli v zostave nahradení Yannickom Weberom a Paulom Maraom. Obaja utrpeli nešpecifikované zranenie v piatom zápase série proti Bostonu.
FlyersPhiladelphia hostila svoj prvý zápas číslo sedem od 22. apríla 2003, kedy v prvom kole vyradila Toronto. V utorok si víťazstvom zlepšila bilanciu v týchto dueloch na 9-6. Sabres ju majú negatívnu - 1-6.
CanucksObranca Sami Salo nehral v utorkovom zápase proti Chicagu po tom, čo utrpel zranenie na začiatku šiesteho duelu série. Keith Ballard, ktorý v posledných dvoch zápasoch nehral, ho nahradil v zostave a hral spolu s Andrewom Albertsom.
Red WingsÚtočník Johan Franzen, ktorého trápilo ľahšie poranenie členku, v utorok opäť korčuľoval a nemal by vynechať úvodný zápas druhého kola play-off proti San Jose. Švédsky útočník vynechal pondelkový tréning, no zrejme len z preventívnych dôvodov.

25. 04.

SabresÚtočník Tim Connolly bol v siedmej minúte druhej tretiny nedeľňajšieho šiesteho zápasu prvej série play-off proti Philadelphii zozadu narazený na mantinel do oblasti hlavy v rohu klziska kapitánom Flyers Mikom Richardsom a musel predčasne opustiť ľadovú plochu. Richards síce dostal dvojminútový trest, no Connolly sa už do hry nezapojil.
CanucksBrankár Vancouveru Cory Schneider musel na začiatku tretej tretiny nedeľného zápasu opustiť svoju bránu po tom, čo utrpel neznáme zranenie. Talentovaný brankár chytal od začiatku stretnutia a z 20 striel zlikvidoval 17. V tom istom dueli sa „kosatkám“ zranil aj Samo Salo, ktorý odohral len dve minúty a sedem sekúnd.

24. 04.

PanthersĽavý krídelník John McFarland podpísal s Floridou Panthers nováčikovský kontrakt. Devätnásťročný Kanaďan bol draftovaný v roku 2010 z 33. miesta. Posledné tri ročníky odohral v OHL. V tejto sezóne hral za Sudbury a Saginaw.
BlackhawksObranca Chicaga Brent Seabrook (horná časť tela), ktorý vynechal posledné dva duely, trénoval v sobotu prvýkrát po tom, čo nedohral po zákroku Raffiho Torresa tretí zápas série proti Vancouveru. Jeho štart v najbližšom zápase je však otázny.

23. 04.

KingsĽavý krídelník Scott Parse, ktorý pre zranenie bedra nehral päť mesiacov, bol v piatok aktivovaný z listiny zranených hráčov a mal by tak pomôcť tímu zvrátiť stav série prvého kola play-off proti San Jose Sharks (1:3) v sobotňajšom piatom dueli. Parse odohral pred zranením len päť zápasov, v ktorých nazbieral 4 body (1+3).

22. 04.

FlyersÚtočník Flyers Jeff Carter nenastúpi pre zranenie kolena, ktoré utrpel v stredu, v piatkovom dueli proti Buffalu. Philadelphia sa bude musieť zaobísť aj bez Andreasa Nodla (oko) a Chrisa Prongera, ktorý síce trénoval, avšak ešte nie je stopercentne pripravený na návrat do hry.

|< <   331 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Majster sveta tvrdí: Niečo v mužstve nefunguje. Obul sa aj do Slafkovského Zámorského experta v zápase proti Francúzsku zaujali len dvaja Slováci Obsadí post generálneho manažéra Columbusu jedno z dvoch známych mien? NHL zverejnila už aj rozpis finále Západnej konferencie Pekarčík druhý najlepší v play-off. Clarkov pohár však získal iný Slovák! Sýkora sa presadil, ale len krok ho delí od konca sezóny + videoCanucks budú hrať zápas č. 7 a hviezdny brankár urobil veľký pokrok Budú sa zmeny v Caroline týkať aj trénera? Zdá sa, že sme už odpoveď spoznaliJednoznačný víťaz: Poznáme držiteľa Selkeho trofeje! Spojené štáty americké vymenovali trénera pre olympijské hry Zomrel člen „Zázraku na ľade“, ktorý bol nútený predať svoju medailu Draisaitl napodobnil Gretzkého a Lemieuxa. Jasný triumf nám prináša zápas č. 7 MS 2024: Slovensko zdolalo Francúzsko a urobilo veľký krok k štvťfináleDnes Slovensko čaká súper, ktorý ho už raz zaskočil. Kľúčový zápas príde zajtraKanadská legenda prirovnala Slafkovského k 50-gólovému strelcovi Carolina čelí ťažkým rozhodnutiam. Ostatné tímy by mali byť v strehu Studenič opäť prispel k výhre, jeho tím má postupový mečbal! Arénu v Hamiltone čaká veľká renovácia. Bude cieľom tím NHL? Finále sa dramatizuje. Prispel k tomu aj Juraj Pekarčík! Toronto má nového trénera! Jeden tím už k Stanleyho poháru doviedol Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies