Účet používateľaVyhľadávanie
Menu  .
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
NHL live
07. 05.
kurzy
01:00info
NYR
CAR
03:30info
DAL
COL
«

Krátke správy

Túto krátku správu vám prináša SlovakFitness.sk
Atkinson absolvoval prvý tréningÚtočník Philadelphie Cam Atkinson absolvoval svoj prvý tréning v tejto sezóne, ale stále nie je pripravený na návrat do hry. V pondelok to uviedol tréner John Tortorella. Atkinson absentuje od 25. septembra pre zranenie hornej časti tela. „Je to ťažké, pretože chcete byť na ľade a pomôcť tímu. Určite sa však k návratu približujem,“ poznamenal Atkinson.

13. 01.

BluesObranca Carlo Colaiacovo bol trafený do tváre pukom vyslaným z hokejky Matta Beleskeym počas prvej tretiny zápasu proti Anaheimu. Do stretnutia, v ktorom odohral päť minút, už nezasiahol.
Maple LeafsBrankár Jean Sebastien Giguere sa blíži k svojmu návratu do akcie po zranení slabín. Ak mu dajú doktori povolenie, mohol by robiť náhradníka Jamesovi Reimerovi už vo štvrtkovom zápase.
OilersTréner Tom Renney povedal, že Gilbert Brule má poranený členok a vynechá minimálne tri nasledujúce zápasy Edmontonu. Brule hral naposledy 6. januára.
CapitalsCenter Boyd Gordon sa vrátil do zostavy Capitals po tom, čo vynechal 11 zápasov pre zranenie palca. Jeho spoluhráč, obranca Tom Poti, opustil zápas na začiatku druhej tretiny pre zranenie dolnej časti tela.
HurricanesCenter Ryan Carter, ktorého trápilo nešpecifikované zranenie, by sa mohol vrátiť do základnej zostavy Hurricanes vo štvrtok proti Buffalu. Carter je s 52% úspešnosťou najlepším hráčom tímu na vhadzovaniach.
PenguinsPravý krídelník Arron Asham sa vrátil do akcie po tom, čo vynechal pondelkový zápas proti Bostonu pre chorobu. V stredu odohral deväť minút a zaznamenal jeden mínusový bod a jednu strelu.
AvalancheObranca Kevin Shattenkirk, ktorý vynechal pondelkový zápas proti Detroitu pre zranenie nohy, sa vrátil späť do zostavy Colorada a v zápase proti Chicagu odohral 19 minút.

12. 01.

BruinsVeterán Mark Recchi odohral utorok proti Ottawe svoj 1613. zápas v kariére, čím sa dostal pred legendárneho obrancu Raya Bourquea na ôsme miesto v histórii NHL. V zápase odohral necelých 12 minút a zaznamenal tri plusové body.
RangersBrankár Henrik Lundqvist zaznamenal asistenciu v treťom zápase v rade a v tejto sezóne má na svojom konte už štyri asistencie, čo je najviac v jednej sezóne v kariére. Posledný brankár s asistenciami v troch zápasoch v sérii bol Ed Brodeur v roku 2001.
CanadiensĽavý krídelník Mike Cammalleri necestoval s Canadiens do New Yorku, pretože ho stále trápi choroba, ktorá ho udržala mimo akcie aj v sobotnom zápase proti Bostonu. V tejto sezóne zaznamenal 12 gólov a 16 asistencií v 41 zápasoch.
StarsDallas poslal pravého krídelníka Brandona Segala do Texasu Stars (AHL) po tom, čo prežil pobyt na waiver listine. Musel byť na ňu umiestnený, aby urobil miesto v zostave pre Jamieho Langenbrunnera, ktorý sa v drese Stars ukázal už v utorok.
FlyersPravý krídelník Nikolaj Žerdev bol síce s tímom v Buffale, no v akcii sa nepredstavil, a tak vynechal už štvrtý zápas v rade pre problémy so slabinami.

11. 01.

Red WingsÚtočník Valtteri Filppula sa v pondelok vrátil do zostavy Detroitu po tom, čo vynechal posledné dve stretnutia pre problémy so slabinami. V stretnutí proti Coloradu odohral takmer 13 minút.
AvalancheObranca Kevin Shattenkirk vynechal pondelkový zápas proti Detroitu, pretože ho trápilo zranenie nohy, ktoré utrpel v sobotu pri blokovaní strely. Americký nováčik v tejto sezóne zaznamenal v 31 zápasoch päť gólov a 15 asistencií.
CapitalsAlexandr Sjomin pre problémy so slabinami vynechá minimálne nasledujúce dva zápasy. Ruský útočník necestoval so spoluhráčmi na Floridu, kde Capitals čakajú zápasy proti Panthers a Lightning.
CanucksÚtočník Ryan Kesler vynechal pondelkový tréning, pretože ho trápi boľavý palec. Tréner Alain Vigneault však informoval, že Kesler bude hrať v utorok proti NY Islanders.

10. 01.

BlackhawksBlackhawks si pred duelom proti Islanders uctili Bobbyho Hulla, Stana Mikitu, Glenna Halla a Pierrea Pilotea, ktorí boli členmi majstrovského tímu z roku 1961. Tím zároveň oznámil, že pred United Center odhalí začiatkom novej sezóny bronzové sochy Hulla a Mikitu.
IslandersBrankár Rick Di Pietro (dolná časť tela) a center Frans Nielsen vynechali obaja tretie zápasy pre zranenia. Tréner Jack Capuano povedal, že Nielsen začal korčuľovať a jeho návrat je otázkou dní. O Di Pietrovi neinformoval.
WildBrankár Niklas Backstrom nechytal v piatom zápase v rade pre zranenie dolnej časti tela a v pondelok by mal navštíviť svojho špecialistu v coloradskom Vaile, kde v roku 2009 absolvoval operáciu ľavého bedra.
DevilsObranca Anton Volčenkov nebol v zostave Devils, pretože zomrel jeho otec. Do prvého tímu bol povolaný Mark Fayne z tímu AHL Albany Devils. Volčenkov v tejto sezóne zaznamenal dve asistencie v 29 zápasoch.
HurricanesObranca Joni Pitkanen sa vrátil do zostavy Hurricanes po tom, čo vynechal posledných päť zápasov so zranením hornej časti tela. V akcii odohral 21 minút a sedem sekúnd.

09. 01.

Red WingsSkúsený brankár Detroitu, Chris Osgood, má problémy so slabinami a čaká ho vyšetrenie u špecialistu. 38-ročný Osgood mal v sobotu chytať proti Canucks, napokon však sedel na striedačke. V nedeľu by mal odletieť do Detroitu a odtiaľ do Philadelphie na špeciálne vyšetrenie.
BruinsÚtočník Bruins Nathan Horton chýbal svojmu tímu v sobotňajšom dueli proti Montrealu. Dôvodom je nešpecifikované zranenie. 25-ročný krídelník odohral v tejto sezóne 39 zápasov so ziskom 26 bodov (12+14).
CanadiensČeský obranca Roman Hamrlík sa po vynechaní jedného zápasu pre nešpecifikované zranenie vrátil v sobotu proti Bruins do zostavy Montrealu Canadiens. Skúsený bek strávil na ľade viac ako 22 minút. V tejto sezóne získal 18 bodov v 39 zápasoch.
Blue JacketsÚtočník Matt Calvert odohral v sobotu svoj druhý duel v NHL a zaznamenal v ňom svoj premiérový gól. Stalo sa tak v zápase medzi Columbusom, za ktorý hrá, a Los Angeles. 21-ročný krídelník bol draftovaný Blue Jackets v roku 2008 zo 127. miesta.

08. 01.

Red WingsObranca Detroitu Brian Rafalski odohral v piatok proti Calgary svoj 800. zápas v NHL. Skúsený Američan v ňom zaznamenal prvé dva góly v tejto sezóne. 37-ročný Rafalski má na svojom konte 495 bodov, ktoré získal v dresoch Devils a Red Wings.
SenatorsTím Ottawa Senators povolal z farmy brankára Robina Lehnera, ktorý bol v piatok proti Chicagu náhradníkom Briana Elliotta. Talentovaný Švéd sa zúčastnil posledného juniorského šampionátu, na ktorom odchytal tri stretnutia.
OilersÚtočník Edmontonu Gilbert Brule vynechal piatkový duel proti Vancouveru pre zranenie hrude, ktoré utrpel vo štvrtok proti NY Rangers. Dvadsaťštyriročný rodák z Edmontonu odohral v tejto sezóne 34 zápasov s bilanciou šesť gólov a dve asistencie.
FlamesTridsaťjedenročný krídelník Tom Kostopoulos obliekajúci dres Flames odohral v piatok proti Detroitu svoj 500. duel v NHL. Doteraz získal 134 bodov (52+82) v dresoch piatich tímov – Penguins, Kings Canadiens, Hurricanes a Flames.
CanucksÚtočník Canucks Alexandre Burrows nastúpil v piatok proti Oilers na svoj jubilejný 400. duel v kanadsko-americkej NHL. Všetky zápasy odohral v drese „kosatiek“. Dvadsaťdeväťročný krídelník zatiaľ zaznamenal 192 kanadských bodov (93+99).

|< <   349 z 386   > >|

Krátke správy
Najnovšie články
Tréner 7 tímov NHL končí po 40 rokoch trénovania tam, kde začínal Slafkovský sa nevie dočkať zápasu: Potešil fanúšikov, trénoval v tomto útoku Studenič sa už vraj dohodol na zmluve pre budúci ročník Výsledky vyšetrení sú známe: Bude Martin Pospíšil hrať na MS?Dvorský je zlatou husou Blues: Na 80 % bude hviezdou NHL. U Sýkoru optimizmus klesol Aj druhý brankár končí: Finále USHL prinesie súboj slovenských útočníkov Studenič sa tešil z veľkej výhry, Mišiak šancu v play-off už nedostaneCanucks čakajú návrat jednotky. Bude chytať už v stredu? Vráti sa známy útočník Panthers už v otváracom zápase série proti Bruins? Reprezentácia USA prišla o hviezdu. Súper Slovenska na MS pridal deväť nových hráčov! Slafkovský je žiadaný: Ďalší veľký talent si chce zahrať po jeho boku!Poznáme kompletný rozpis 2. kola play-off Matthews je finalistom aj na Selkeho trofej. Má zdatných konkurentovV NHL budeme mať nového šampióna! Zápas č. 7 opäť rozhodol ČechPreview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského Prekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies