Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Špekulácie

Je Patrick Kane pre Oilers plánom A a Phil Kessel plánom B?

Bob Stauffer z Oilers Now v ostatných dňoch opakovane hovoril, že tím Edmonton Oilers ešte neskončil s vylepšovaním svojej zostavy. Či to bude ešte pred sezónou alebo pred prestupovou uzávierkou, Ken Holland by mal mať ešte niečo v plánoch.

Stauffer tiež spojil kanadskú organizáciu s dvoma hviezdnymi útočníkmi. Verí, že „olejári“ sledujú Patricka Kanea zo Chicaga a voľného hráča Phila Kessela.

Kessel by Edmontonu zapasoval a jeho akvizícia by bola jednoduchšia, keďže je voľným hráčom, a tak ho stačí len presvedčiť, upísať a poprípade dostať mužstvo pod hranicu platového stropu. Ide tiež o nízkorizikovú akvizíciu, ktorá by sa pri hraní s McDavidom alebo Draisaitlom mohla veľmi vyplatiť.

U Kanea sa už dlhšie povráva, že Blackhawks by mohli byť ochotní pristúpiť k jeho výmene, no z rešpektu k nemu ponechávajú rozhodnutie na ňom. Napriek tomu, že by jeho akvizícia mohla byť náročnejšia, pre Oilers by mal byť podľa Genea Principea zo Sportsnet primárnym cieľom.

„Osobne nepochybujem o tom, pokiaľ tam nie sú nejaké poľahčujúce okolnosti, o ktorých nevieme, že Patrick Kane by prišiel do Edmontonu. Phila Kessela by som bral ako plán B,“ poznamenal Principe.

Kanea by k príchodu do Edmontonu nemusela presvedčiť len príležitosť zahrať si s McDavidom či Draisaitlom, ale aj jeho bývalý dlhoročný spoluhráč Duncan Keith, ktorý zostáva v kanadskom klube aj po skončení hráčskej kariéry.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies