Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
04:00info
VGK
DAL
«

Špekulácie

Vydupe si výmenu? Nespokojný bek Rangers nemusí prísť do kempu

Arthur Staple z The Athletic s odvolaním na svoj zdroj tvrdí, že na 80 percent sa obranca Nils Lundkvist odmietne pripojiť k tréningovému kempu tímu New York Rangers.

Dvadsaťdvaročný Švéd je nespokojný so svojou pozíciu v newyorskej organizácii, v ktorej by mal bojovať len o pozíciu v treťom páre a chcel by byť vymenený.

Ak by k jeho výmene nedošlo pred otvorením tréningových kempov, zrejme by zostal doma vo Švédsku a pokračoval v tréningu tam. Staple dokonca verí, že je pre neho pripravené miesto aj v tíme Lulea HF z elitnej SHL.

O snahe Rangers vymeniť ho sa hovorilo už pred pár týždňami. Dva zdroje povedali zámorskému novinárovi, že tím dostal ponuku na voľbu v druhom kole draftu 2023, no generálny manažér by uprednostňoval skôr mladú nádej.

Sheng Peng zo San Jose Hockey Now medzitým cituje skauta NHL, podľa ktorého by Lundkvist mohol byť „skutočne logickým cieľom“ pre tím San Jose Sharks. Za potenciálnej destinácie sa už označovali aj Buffalo, Detroit, Montreal či Vancouver, no išlo vyložene len o špekulácie.

Lundkvist má za sebou prvú sezónu v zámorí. Za Rangers odohral 25 zápasov so ziskom gólu a troch asistencií. V nižšej AHL pridal 34 zápasov za Hartford, v ktorých zaznamenal tri góly a 12 asistencií.




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Nemec má v tomto roku šancu vytvoriť nový rekord MS. Skončí Slafkovský hneď za ním? Dvorskému sa môže otvoriť šanca v NHL: Tlak necítim, vzormi sú mi Slafkovský a Nemec Stamkos chce ďalší Stanley Cup s Tampou. Majú o spoluprácu záujem obe strany? Ikonický analytik má pre Ovečkina radu: Schudni! Adam Sýkora sa tešil z úspešného vstupu do série Jeden Slovák v CHL čelí vyradeniu. Tím druhého postupový mečbal nevyužil + videoBrind’Amour si nie je istý svojou budúcnosťou s HurricanesRuský mladík si pri príchode do Toronta mení meno. Mení sa status Matthewsa? Skvelé novinky: Šatan potvrdil ďalšiu posilu Slovenska na majstrovstvách sveta Odchod z NHL a príchod do Ruska? Ružička urobil významnú zmenuTréner Tampy obliekal brankárov do sukní. Teraz sa ospravedlnil Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska McDavid a spol. oslavujú! Obhajca má zrazu nôž na krku Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies