Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Sumáre

Hossa strelil víťazný gól, Višňovský dvojbodový

V stredu sa slovenským hráčom darilo. Marián Hossa strelil víťazný gól, gól Tomáša Kopeckého pomohol k zisku bodu a víťazstvo oslávil aj Ľubomír Višňovský, ktorý zaznamenal dve asistencie.

HOSSA STRELIL VÍŤAZNÝ GÓL, HAWKS ZDOLALI SABRES

V Chicagu na seba narazili dvaja slovenskí hráči a spokojnejší z ľadu odchádzal domáci Marián Hossa, ktorý v šiestej minúte druhej tretiny strelil za stavu 2:2 svoj 18. gól v sezóne a rozhodol ním o víťazstve. Blackhawks napokon zdolali Buffalo pomerom 6:2 a opäť k dvom bodom pomohli aj v dobrom svetle sa prezentujúci nováčikovia Jimmy Hayes (4) a Andrew Shaw (5). Obaja strelili gól a pridali aj po asistencii. S rovnakou bilanciou skončil Dave Bolland (14) a zvyšné dva góly vsietil Jonathan Toews (26). Obrancovia Brent Seabrook a Duncan Keith nazbierali po dve asistencie. Z tímu hostí sa presadil len Jason Pominville (17), ktorý dvakrát prekonal Careyho Crawforda. Brankár Chicaga duel opustil s 25 zákrokmi a zastavil aj strelu z hokejky Andreja Sekeru. Ten počas 19 minút a 36 sekúnd, ktoré strávil na ľade, nebodoval. Zaznamenal však plusový bod, dva bodyčeky a zblokoval dve strely. Jeho tím prehral 10. zápas vonku v rade. Hossa na ľade strávil necelých 18 minút a zaregistroval 25% streleckú úspešnosť.

BEAUCHEMIN DOVIEDOL DUCKS K VÝHRE, „VIŠŇA“ DVOJBODOVÝ

Článok pokračuje pod reklamou

Rovnakým pomerom 6:2 porazil Anaheim na domácom ľade Phoenix, aby rozšíril svoju sériu víťazstiev na tri zápasy. Ducks našli recept na Coyotes až v treťom vzájomnom zápase, v ktorom sa darilo najmä obrancovi Francoisovi Beaucheminovi (6), ktorý strelil dva góly, vrátane víťazného, a na jeden prihrával. Niklas Hagman (7), Jason Blake (4), Matt Beleskey (2) a Corey Perry (21) sa tiež tešili z gólov. Jonas Hiller zastavil 25 striel a Nick Bonino, Andrew Cogliano a Ľubomír Višňovský zaznamenali po dve asistencie. Slovenský obranca odohral v akcii 17 minút a 16 sekúnd, počas ktorých získal jeden mínusový bod, zblokoval dve strely a jednou ohrozil bránu Mikea Smitha. Ten duel opustil s 15 zákrokmi. Z jeho spoluhráčov sa strelecky presadili Kyle Chipchura (1) a Daymond Langkow (7). Arizonský tím prehral štvrtý zápas z posledných piatich.

KOPECKÉHO GÓL NESTAČIL, FLORIDA PADLA V DENVERI

Do bodovania sa zapísal aj útočník Floridy Tomáš Kopecký, ktorý svojim šiestym gólom v sezóne pomohol Panthers k zisku bodu za remízu v normálnom hracom čase. V Denveri sa však z celkového víťazstva 4:3 tešilo domáce mužstvo Avalanche, ktoré tímu zo Sunrise uštedrilo siedmu prehru na ľade súpera v rade. V štvrtej minúte predĺženia o tom rozhodol Ryan O’Reilly (13). Panthers pritom dvakrát viedli, raz dokonca o dva góly, a v predĺžení sa dostali do dvoch výhodných príležitostí. Pri víťazstve sa stal prvou hviezdou Peter Mueller (2), ktorý zaznamenal svoje prvé body v sezóne, keď strelil dva góly a na jeden prihrával. Do listiny strelcov sa zapísal aj Paul Stastny (13) a brankár Jean Sebastien Giguere zlikvidoval 26 striel. Okrem Kopeckého naň našli recept aj Marcel Goc (5) a Stephen Weiss (12). Jose Theodore urobil 40 zákrokov. Kopecký v zápase odohral 18 minút a zaznamenal aj plusový bod, tri strely a vyhral dve vhadzovania z dvoch.

NEUVIRTH VYNULOVAL CANADIENS

Washington sa spamätal z utorkovej prehry 0:3 s NY Islanders a rovnakým pomerom v stredu zdolal Montreal na ľade Bell Centre. Michal Neuvirth urobil 31 zákrokov a vychytal svoje druhé čisté konto v sezóne a šieste v kariére. Alexander Ovečkin strelil svoj 19. gól počas presilovky v strede druhej tretiny, aby uzatvoril skóre zápasu. Pred ním sa do listiny strelcov ešte zapísali Mathieu Perreault (4) a Marcus Johansson (10). Carey Price čelil len 16 strelám.

HVIEZDY VEČERA:
1. Michal Neuvirth (WSH), 2. Francois Beauchemin (ANA), 3. Jonathan Toews (CHI)

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
M. Hossa (CHI) 17:43 1 0 1 0 4 0
A. Sekera (BUF) 19:36 0 0 0 +1 1 0
T. Kopecký (FLA) 18:03 1 0 1 +1 3 0
Ľ. Višňovský (ANA) 17:16 0 2 2 -1 1 0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies