Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

AHL

AHL: Tatar trojgólový, Pánik a Marinčin tiež bodovali

Od minulej stredy nenastali v bodovaní slovenských hokejistov veľké zmeny. Tatar si stále drží prvú priečku, zatiaľ čo Pánikovi patrí druhé miesto. Trojicu najlepších uzatvára Hrivík, ktorý je momentálne zranený. V ECHL hral iba Sivák.

Slováci v AHL

Tomáš Tatar odohral dve stretnutia a v oboch Griffins vyhrali. V piatok zdolali Hamilton 5:1 a minulý víkend začali futbalovou výhrou 1:0 nad Abbotsfordom. Tatar sa do pozornosti dostal najmä v stretnutí proti Bulldogs, keď strelil svoj prvý hetrik v Americkej hokejovej lige, aby sa posunul v bodovaní ligy do prvej desiatky. Odchovancovi dubnického hokeja, ktorého v nedeľu povolal Detroit a v utorok nastúpil na svoj prvý tohtosezónny duel v NHL, patrí skvelá deviata priečka. V 42 stretnutiach zaznamenal 39 kanadských bodov (19+20).

Strelecky sa presadil aj útočník Syracuse Richard Pánik, ktorý si pripísal jeden presný zásah a po prvýkrát vo svojej kariére pokoril 20-gólovú hranicu. Pripomeňme, že vlani strelil devätnásť gólov. Martinský rodák, ktorý v bodovaní súťaže figuruje na 29. mieste, nazbieral aj jednu asistenciu.

Svoje bodové konto si rozšíril aj obranca Martin Marinčin z Oklahoma City, ktorý v dvoch zápasoch zaregistroval jednu prihrávku. Tomáš Jurčo a Boris Valábik nebodovali, Marek Hrivík je stále zranený.

Článok pokračuje pod reklamou

Bodovanie Slovákov (k 5. februáru 2013)

Poz. v lige Zmena Meno (tím) Z G A B +/- TM
9. ▲ 7 T. Tatar (Grand Rapids) 42 19 20 39 +13 44
29. ▲ 4 R. Pánik (Syracuse) 40 20 14 34 +16 79
143. ▼ 12 M. Hrivík (Connecticut) * 32 4 18 22 -2 10
256. ▼ 1 M. Marinčin (Oklah. City) 40 4 12 16 +12 24
353. ▼ 14 T. Jurčo (Grand Rapids) 42 6 5 11 -5 12
930. ▼ 19 M. Viedenský (Worcester) ˅ 2 0 0 0 -2 0
960. ▼ 51 B. Valábik (Portland) 4 0 0 0 +3 13
* - zranený (otras mozgu)
˅ - Sharks ho poslali do ECHL

Najlepšie tímy

Východná konferencia
Líder Atlantickej divízie: Portland (56 bodov)
Líder Severovýchodnej divízie: Springfield (60 bodov)
Líder Východnej divízie: Binghamton (58 bodov)

Západná konferencia
Líder Severnej divízie: Abbotsford (55 bodov)
Líder Stredozápadnej divízie: Grand Rapids (56 bodov)
Líder Západnej divízie: Texas (61 bodov)

Individuálni lídri

Najproduktívnejší hráč: Jordan Eberle, Oklahoma City (51 bodov – 25+26)
Najlepší strelec: Jordan Eberle, Oklahoma City (25 gólov)
Najlepší nahrávač: Justin Schultz, Oklahoma City (30 asistencií)
Najlepší brankár: Robin Lehner, Binghamton (94,6 %)

East Coast Hockey League (ECHL)

Peter Sivák klesol oproti minulému týždňu o tri miesta, no stále sa drží v prvej dvadsaťpäťke bodovania. V dvoch dueloch streli jeden gól. Naopak, Marek Viedenský opäť nezasiahol do hry. Ako sám povedal pre náš portál, dôvodom jeho absencie je zranenie.

Meno (tím) Z G A B +/- TM
P. Sivák (San Francisco) 44 21 20 41 -8 20
M. Viedenský (San Francisco) * 16 7 9 16 +1 14
* - zranený

Užitočné:
Tabuľky AHL



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies