Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Magazín

Tipujeme: Red Wings vs. Devils

V piatok sa v NHL odohrá päť zápasov, v ktorých opäť uvidíme viacero tímov v novom zložení po prestupovej uzávierke. Na víťaznej vlne je momentálne Buffalo, ktoré by mohlo prísť o sériu na Floride. New Jersey pre zmenu bude dúfať v druhú výhru nad Detroitom v rade.

Detroit a New Jersey na seba narazia v treťom a poslednom vzájomnom zápase v tejto sezóne. Predošlé dva sa hrali v Prudential Center, kde v decembri uspeli Red Wings 3:1 a pred troma dňami Devils 4:3. Posledný zápas v Joe Louis Aréne odohrali tímy proti sebe v roku 2012, kedy uspeli hostia 2:1.

Detroit oslabený o Henrika Zetterberga, Pavla Daciuka, Darrena Helma, Daniela Clearyho, Stephena Weissa a Jakuba Kindla bude v piatok v ťažkej situácii. Vo štvrtok tím dal všetko do toho, aby oslavy Niklasa Lidströma ozdobil víťazstvom, no Colorado ho zdolalo 3:2 po predlžení. Po olympijskej prestávke vyhrali Red Wings dva zápasy, po ktorých však nasledovali dve prehry. Teraz odohrajú druhý zápas behom dvoch dní a tretí behom štyroch.

New Jersey nemá také problémy so zraneniami a v piatok bude dokonca posilnené o Tuoma Ruuta. V bráne bude chytať Cory Schneider, ktorý sa pokúsi nadviazať na výkon Martina Brodeura z utorka. Odvtedy si tím užíval voľno a teraz zabojuje o štvrté víťazstvo v piatich poolympijských zápasoch. V poslednom zápase proti Detroitu ukázalo svoju silu hlavne v tretej tretine, v ktorej otočilo stav z 1:2 na 4:3. To tímu dodalo sebadôveru.

New Jersey sa vonku proti tímom z rovnakej konferencie zvykne dariť, kým Detroit vyhral doma len sedem zápasov z 19 s tímami z Východnej konferencie. Jeho náročný rozpis a početné zranenia dávajú Devils dobrú šancu na úspech a my veríme, že sa ho aj dočkajú.

Náš tip: New Jersey - víťaz zápasu (kurz: 2,04 na DOXXbet.sk)




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies