Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
po 1. tr.
EDM
1
LAK
1
02. 05.
kurzy
02:00info
TOR
BOS
NHL live
03. 05.
kurzy
01:00info
NSH
VAN
«

Sumáre

Nedeľa patrila hosťom, Hutton vynuloval Pittsburgh

V nedeľu sa odohrali štyri zápasy NHL, v ktorých Slováci nehrali. Z výhier sa tešili výhradne hostia, konkrétne Arizona, St. Louis, Nashville a Minnesota. Carter Hutton vychytal čisté konto.

Hviezdy večera:
1. Carter Hutton (NSH), 21/21 (čisté konto)
2. Alexander Steen (STL), 2 góly, 1 asistencia
3. Lauri Korpikoski (ARI), 2 góly (vrátane víťazného)

Domingue pretavil prvý štart v NHL vo víťazstvo

Alex Galchenyuk strelil dva góly v prvých piatich minútach zápasu, aby Montreal viedol v Bell Centre nad Arizonou 2:0. Potom však strelil ešte jeden hráč dva góly. Lauri Korpikoski nimi pomohol Coyotes k obratu. Z gólu sa tešil aj Oliver Ekman-Larsson a tím z púštneho Glendale vyhral 3:2 aj vďaka 18 zákrokom Louisa Domingueho. Ten zažil svoj premiérový štart v NHL. V bráne domáceho tímu stál Justin Tokarski, ktorý čelil 32 strelám. Canadiens prišli o víťaznú sériu, ktorá trvala päť zápasov. Korpikoského prvý gól ukončil aj ich sériu nepriestreľnosti trvajúcu 190 minút a 46 sekúnd. „Kojoti“ vyhrali ešte len druhý duel na osemzápasovom tripe, ktorý zakončia v utorok v Columbuse.

Hviezdy duelu: 1. L. Korpikoski (ARI), 2. A. Galchenyuk (MTL), 3. L. Domingue (ARI)

Steen doviedol Blues k piatej výhre v rade

St. Louis predĺžilo svoje víťazné ťaženie na päť zápasov, keď uspelo vo Washingtone pomerom 4:3. Alexander Steen zaznamenal dva góly a jednu asistenciu, Brian Elliott urobil 33 zákrokov a Blues vyhrali 10. zápas z ostatných 11. Do čierneho sa trafili aj Dmitrij Jaškin a Vladimir Tarasenko, ktorý si pripísal víťazný presný zásah. Kevin Shattenkirk duel nedohral pre zranenie dolnej časti tela. Dva góly a jednu asistenciu zaznamenal aj domáci Alexander Ovečkin, ktorý tak prekonal hranicu 30 gólov. Podarilo sa mu to už v desiatej sezóne v rade od svojho ligového debutu, čo sa v minulosti podarilo len štyrom hráčom. Zvyšný gól Capitals vsietil Karl Alzner, zatiaľ čo Justin Peters zastavil 36 striel.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. A. Steen (STL), A. Ovečkin (WSH), 3. T. J. Oshie (STL)

Hutton vynuloval Penguins

Carter Hutton zneškodnil všetkých 21 striel, aby vychytal svoje prvé čisté konto v sezóne a druhé v NHL. Nashville vďaka tomu porazil Pittsburgh 4:0 a pripísal si prvé víťazstvo nad týmto súperom od 14. februára 2010. Roman Josi zaznamenal víťazný gól a asistenciu, no skórovali aj Gabriel Bourque, Eric Nyström a Mike Fisher. V bráne domácich „tučniakov“ stál Marc-Andre Fleury, ktorý sa prezentoval 20 zákrokmi. Penguins prehrali šiesty zápas z ostatných ôsmich.

Hviezdy duelu: 1. C. Hutton (NSH), 2. R. Josi (NSH), 3. M. Fisher (NSH)

Dubnyk a Wild zostávajú na víťaznej vlne

Devan Dubnyk inkasoval dva góly v priebehu 61 sekúnd poslednej tretiny, ale potom ešte Minnesotu niekoľkokrát podržal, aby ju s 35 zákrokmi doviedol k výhre 4:2 na ľade Vancouveru. Lotyšský útočník Ronalds Kenins strelil svoj prvý gól v NHL a Daniel Sedin na neho nadviazal, aby Canucks znížili stratu na rozdiel jediného gólu. Mike Yeo sa veci snažil upokojiť oddychovým časom a neskôr ich upokojil Jason Zucker strelou do prázdnej brány. Trojgólový náskok Wild vybudovali Zach Parise, Jared Spurgeon a Thomas Vanek, ktorí prekonali Ryana Millera len z 19 striel. Kým Minnesota vyhrala tretí duel v rade, Vancouver prehral tretí zápas z ostatných štyroch.

Hviezdy duelu: 1. Z. Parise (MIN), 2. R. Kenins (VAN), 3. R. Suter (MIN)



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Švédi sa tešia na veľkú hviezdu. A čo Slováci? Rozhodlo sa o Erikovi Černákovi! Hurricanes nemali vlastnú „farmu“. Teraz sa blížia k viacročnej spolupráci s niekdajším partnerom Blues si upísali ďalších dvoch švédskych mladíkov. Do jedného vkladajú veľké nádeje! Anaheim a Carolina si upísali brankárov z Ruska Stars dotlačili úradujúceho šampióna na pokraj vypadnutia! Zlé správy pre obranu Slovenska? Černák dohrával play-off zranený!Finalistami Norrisovej trofeje sú dvaja jej víťazi i mladík, ktorý môže prepísať dejinyDôvod na obavy: Je na tom hviezdny Matthews horšie, ako tím hovorí? NHL naživo: Dallas vo vedení? Koniec pre kráľov?Expert o Slafkovskom: Patrí mu uznanie. Už si vôbec nemyslím, že sú jeho slová prehnané Mešár bol miernym sklamaním. Profesionálny hokej by mu však mohol sadnúť viac Generálny manažér Capitals: Voči Ovečkinovi to nie je fér. Verí Rus, že má stále na Gretzkého rekord? Nemcov tréner je v kontakte s kanadským tímom. Oslovili Devils vedenie Pittsburghu?Sharks majú pri hľadaní nového trénera špeciálnu požiadavku Kedy príde Mičkov do NHL? Mohlo by sa tak stať pred koncom jeho zmluvy v KHL! Obranca Capitals ukončil asistenčný program. Oshie dúfa, že bude v budúcej sezóne schopný hrať Hviezdu Senators čaká operácia, z ktorej sa bude zotavovať dlhšie Slovenský reprezentant prispel k dôležitej výhre. Siaha už na finále! Blues podpísali zmluvy s dvoma Švédmi z elitnej SHLDevils podpísali nové zmluvy s dvoma útočníkmi. S jedným spoluprácu predĺžili Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies