Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Slováci v NHL

Canucks po dráme vyrovnali stav série

Vancouver sa po dramatickom druhom zápase série dočkal víťazstva, čím vyrovnal stav vzájomných meraní síl na 1:1. Buffalo si opäť poradilo s Rangers a vedie už 2:0 na zápasy. Marcel Hossa nebodoval.

Buffalo – NY Rangers 3:2 (stav série: 2-0)
Baffalo využilo domáce prostredie stopercentne. Hokejisti Rangers neudržali jednogólové vedenie v nádejne rozohranom zápase, v ktorom boli aktívnejším tímom, nakoniec inkasovali o jeden gól viac ako ich súper. Rangers otvorili vďaka gólu Martina Straku skóre zápasu. O 50 sekúnd bolo vyrovnané. Presadil sa Campbell. Rangers sa v druhej tretine dostali opäť do vedenia. Paul Mara využil presilovku na strelenie rozdielového gólu. Buffalo v tretej tretine vystrelilo na Lundvista 9 striel, z ktorých si za jeho chrbát našli cestu dve. Vyrovnával Drury a víťazný gól strelil v 51. minúte stretnutia Thomas Vanek. Buffalo vyhralo 3:2 a ujalo sa vedenia 2:0 na zápasy. Marcel Hossa v zápase zaznamenal tri strely a jeden mínusový bod.

Anaheim - Vancouver 1:2 PP2 (stav série: 1-1)
Druhé stretnutie série medzi Anaheimom a Vancouverom malo dramatický priebeh. Počas prvej tretiny gól nepadol. Skóre stretnutia otvoril v 7. minúte druhej časti hry Markus Naslund. O necelých šesť minút bol stav zápasu nerozhodný 1:1. Úspešným strelcom v drese Ducks bol Travis Moen. V tretej tretine gól nepadol a tak nasledovalo predĺženie. V prvom sa nerozhodlo, viac šancí mali hráči Ducks. Obaja brankári mali už vtedy na svojom konte viac ako 41 zákrokov a obaja držali svoj tím nad vodou. V druhom predĺžení sme sa dočkali víťazného gólu. Brankár Giguere sa už tešil, že na neho bude smerovať päťdesiata strela, no nestalo sa tak. Strela číslo 49 skončila za jeho chrbtom a Vancouver mohol oslavovať víťazstvo, ktorým hráči Canucks vyrovnali stav série na 1:1. Rozhodujúci gól strelil Jeff Cowan, pre ktorého to bol druhý gól v play-off. Prvou hviezdou zápasu sa stal brankár Canucks Roberto Luongo, ktorý ukončil druhý zápas série s takmer 98% úspešnosťou zákrokov.

Slováci v akcii Ice-time G A B +/- S TM
Marcel Hossa (NYR) 14:46 0 0 0 -1 3 0




Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies