Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Správy z NHL

Roy a Therrien sú medzi trénermi na horúcich kreslách

Sezóna 2015/16 sa pre niektoré tímy skončí už cez víkend. Tie už pomaly začali myslieť na budúcnosť a niektoré neúspech z tejto sezóny vyriešia zmenou na trénerskom poste. Ktorí tréneri majú svoju pozíciu najneistejšiu?

Po minulej sezóne sa s lavičkou svojich tímov muselo nedobrovoľne rozlúčiť päť trénerov. Ďalší traja dostali výpoveď počas sezóny. Televízia CBS vybrala piatich trénerov, ktorí by mali končiť tento ročník najnervóznejší.

1. Michel Therrien, Montreal
Čo sa stane s Therrienom po katastrofálnej sezóne, je záhadou. Mnohí veria, že na lavičke zostane, ale nikto v skutočnosti nevie, čo Marc Bergevin urobí, aj keď svojmu trénerovi dôveru viackrát preukázal. Canadiens doplatili z veľkej miery na absenciu Careyho Pricea, ale nebol to jediný dôvod ich kolapsu po skvelom začiatku sezóny. „Habs“ majú pred sebou najlepšie roky kariér hráčov ako Price, Subban či Pacioretty a možno by im nový tréner pomohol maximalizovať ich potenciál.

2. Dave Cameron, Ottawa
Nikto nie je v bezpečí, povedal nespokojný majiteľ Eugene Melnyk. Jedným z mužov, ktorí by si mohli zlú sezónu Senators odniesť, je pochopiteľne aj Cameron. Ten prevzal vlani žezlo po Paulovi MacLeanovi a pomohol tímu dostať sa do play-off. Tento rok však mužstvo pripomínalo to, ktoré stálo miesto aj MacLeana.

Článok pokračuje pod reklamou

3. Patrick Roy, Colorado
Roy mal skvelú úvodnú sezónu na lavičke Colorada, ale vlani jeho tím nepostúpil do play-off a v tejto sezóne skončí ešte horšie. Bývalý gólman často viní za neúspechy jadro svojho mužstva, no očividne nie je všetko v poriadku ani s herným systémom. Jeho bývalý spoluhráč Joe Sakic tak bude mať ťažké rozhodnutie.

4. Claude Julien, Boston
O odchode Juliena z Bostonu sa už nejaký ten rok hovorí, ale ak sa Bruins nedostanú do play-off ani v tejto sezóne, tak to bude pravdepodobne znamenať jeho koniec. Vedenie tímu chce ísť novým smerom, nehrať tak prísne defenzívne a k tomu by mohol pomôcť iný tréner ako na obranu orientovaný Julien, hoci celú vinu za trápenie „medveďov“ naňho hádzať nemožno.

5. Ken Hitchcock, St. Louis
St. Louis má síce play-off isté a dostalo sa doň pomerne presvedčivo, ale opäť je aj Ken Hitchcock medzi trénermi s neistou budúcnosťou. O jeho osude rozhodne zrejme to, ako sa bude Blues dariť v play-off. Práve tam totiž doteraz jeho mužstvo pohorelo a len raz z predošlých štyroch sezón sa tešilo z víťazstva v sérii.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies