Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
01:30info
CGY
WSH
NHL live
03:00info
SEA
BUF
NHL live
18. 03.
kurzy
01:30info
CGY
WSH
NHL live
03:00info
SEA
BUF
NHL live
19. 03.
kurzy
00:00info
BOS
OTT
NHL live
00:00info
DET
CBJ
00:00info
NJD
PIT
00:00info
NYR
WPG
00:00info
PHI
TOR
00:30info
NYI
CAR
01:00info
NSH
SJS
01:00info
STL
COL
02:00info
EDM
MTL
03:00info
ANA
MIN
03:30info
LAK
CHI
03:00info
VAN
BUF
03:00info
VGK
TBL
NHL live
«

Správy z NHL

Hráči Detroitu, St. Louis a Winnipegu hviezdami týždňa

Národná hokejová liga (NHL) v pondelok vyhlásila mená troch najlepších hráčov uplynulého týždňa. Stali sa nimi útočník Detroitu Dylan Larkin, útočník St. Louis Vladimir Tarasenko a útočník Winnipegu Nikolaj Ehlers.

1. HVIEZDA - DYLAN LARKIN (DETROIT)

Larkin zaznamenal v troch stretnutiach sedem bodov za päť gólov a dve asistencie, aby pomohol Red Wings k bilancii 2-1-0 a posunu na druhú divokú kartu Východnej konferencie. V každom zápase skóroval, pričom vrcholom jeho týždňa bol prvý hetrik i prvý štvorbodový výkon v NHL.

2. HVIEZDA - VLADIMIR TARASENKO (ST. LOUIS)

Článok pokračuje pod reklamou

Tarasenko strelil štyri góly a pridal dve asistencie v troch stretnutiach. Ako druhý najlepší strelec týždňa pomohol Blues k bilancii 2-1-0. O jednej výhre aj rozhodol.

3. HVIEZDA - NIKOLAJ EHLERS (WINNIPEG)

Ehlers nazbieral v troch zápasoch sedem bodov za dva góly a päť asistencií, no Jets vyhrali len jeden zápas. Dán bodoval v každom zápase, pričom týždeň zakončil štvrtým štvorbodovým zápasom v kariére.



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Anaheim priniesol nemilú správu o RegendoviLepší ako velikáni slovenského hokeja: Šimon Nemec má na dosah rekord! Bedard medzi hráčmi týždňa. Na čele je ruská hviezda Život v prvom útoku: Nový parťák je skvelý, no musíte byť neustále v strehu, tvrdí Pospíšil Slafkovský by s týmto tempom dokázal, čo naposledy zvládli Hossa a Gáborík!Dvorského gólová séria je mimoriadna. Len jeden hráč v lige zažil dlhšiu! Gretzky odmietol podiel v kanadskom tíme! Aký som len hlúpy, ľutuje s odstupom časuBoj o Celebriniho: Aké šance majú aktuálne tímy na zisk draftovej jednotky? Petrovský zatienil Dvorského a bol terčom veľkej špinavosti! Slovák vychytal výhru nad Mešárom + videoKelemen a Kňažko potvrdili formu pri víťazných góloch. Koch prišiel o sériu Latkóczy to dokázal, zahrá si finálový turnaj! Výhru vychytal aj ďalší Slovák Zhodenie rukavíc sa mu vypomstilo: Obranca Oilers utrpel zlomeninuPôjde na koberec: Ruského obrancu čaká konfrontácia s disciplinárkou NHL Nemec viedol svoj tím, prvý tím so Slovákom je vyradený z hry o play-off!Mešár: Mužský hokej by mi pomohol. MS alebo AHL? Rastie nám hviezda: Dvorský má lepší gólový priemer aj ako najlepší strelec ligy!Nemec atakoval Top 10, na rekord stratil 5 minút. Nedrží ho Zdeno Chára Na ľade si nič nedarujú: Pospíšil hovoril o účasti na MS i incidente so SlafkovskýmSlafkovský klubový rekord neohrozí. Už je v top 40 všetkých čias, prekoná aj Tomáša Jurča? Nemec: K novému trénerovi máme bližšie, otočilo sa to v môj prospech Zobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies