Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

AHL

Zápas hviezd AHL bez slovenskej účasti

Vrcholom tohto sezónnej základnej časti American Hockey League bude Zápas hviezd, ktorý sa každoročne koná od roku 1995. Konať sa bude aj v roku 2010. Dejiskom zápasu bude Portland (19. januára), no bez slovenskej účasti.

Od roku 1998 nastupujú proti sebe v Zápase hviezd hráči, ktorí sú pôvodom z Kanady a hráči zo zvyšku sveta. Bilancia medzi nimi za posledných dvanásť rokov hovorí pre Kanaďanov, ktorí zvíťazili až v ôsmich prípadoch. Najvyššie víťazstvo sa v Zápase hviezd zrodilo minulý rok, kedy zvyšok sveta porazil tím Kanady pomerom 14:11.

19. januára 2010 sa oba výbery stretnú v poradí už v trinástom meraní síl. Tentoraz bude dejiskom Zápasu hviezd aréna Cumberland County Civic Center, v ktorej hrávajú svoje domáce duely hokejisti Portland Pirates, ktorý je jedným z 29 účastníkov aktuálnej sezóny Americkej hokejovej ligy.

Slovensko nemalo zastúpenie v All-Star Game v posledných dvoch zápasoch a nebude mať ani teraz. Zo siedmich slovenských hráčov, ktorí pravidelne nastupujú v nižšej zámorskej súťaži, sa do finálnej nominácie nedostal nikto. Posledným hráčom spod Tatier, ktorému sa to podarilo, bol brankár Jaroslav Halák, ktorý v 2007 odchytal za zvyšok svete jednu tretinu s dvoma inkasovanými gólmi.

Článok pokračuje pod reklamou

Deň pred samotným zápasom, t.j. 18. januára, sa uskutočnia tradičné súťaže zručnosti, takže fanúšikovia sa majú na čo tešiť.

Za oba tímy nastúpi v stretnutí 24 hokejistov – traja brankári, ôsmi obrancovia a trinásti útočníci.

Zostava výberu Kanady:
Brankári: Jonathan Bernier (Manchester Monarchs), Cedrick Desjardins (Hamilton Bulldogs), Brent Krahn (Texas Stars)

Obrancovia: Nolan Baumgartner – kapitán (Manitoba Moose), Tyler Eckford (Lowell Devils), Keaton Ellerby (Rochester Americans), Danny Groulx (Worcester Sharks), Mark Katic (Bridgeport Sound Tigers), Maxim Noreau (Houston Aeros), Bryan Rodney (Albany River Rats), P.K. Subban (Hamilton Bulldogs)

Útočníci: Logan Couture (Worcester Sharks), Tyler Ennis (Portland Pirates), Alexandre Giroux, Andrew Gordon (obaja Hershey Bears), Darren Haydar (Lake Erie Monsters), Jason Jaffray (Abbotsford Heat), Dustin Jeffrey (Wilkes-Barre/Scranton Penguins), Ryan Keller, Martin St. Pierre (obaja Binghamton Senators), Charles Linglet (Springfield Falcons), Corey Locke (Hartford Wolf Pack), Jon Matsumoto (Adirondack Phantoms), Cal O'Reilly (Milwaukee Admirals)

Hlavný tréner: Mark French (Hershey Bears)
Asistent trénera: Troy Mann (Hershey Bears)

Zostava zvyšku sveta:
Brankári: Anton Chudobin (Houston Aeros), Michal Neuwirth (Hershey Bears), Alexander Salák (Rochester Americans)

Obrancovia: John Carlson (Hershey Bears), Jonas Junland (Peoria Rivermen), Bobby Sanguinetti (Hartford Wolf Pack), Sean Sullivan (San Antonio Rampage), Ivan Višnevskij (Texas Stars), Vjačeslav Vojnov (Manchester Monarchs), Mike Weber (Portand Pirates), Andy Wozniewski (Providence Bruins)

Útočníci. Keith Aucoin (Hershey Bears), Brandon Bochenski (Norfolk Admirals), Mark Cullen, Jack Skille (obaja Rockford IceHogs), Lars Eller (Peoria Rivermen), Dan Fritsche (Syracuse Crunch), Nathan Gerbe (Portland Pirates), Christian Hanson (Toronto Marlies), Mikko Lehtonen (Providence Bruins), Graham Mink – kapitán (Rochester Americans), Patrick Rissmillier (Grand Rapids Griffins), Sergej Širokov (Manitoba Moose), Brett Sterling (Chicago Wolves)

Hlavný tréner: Mark Morris (Manchester Monarchs)
Asistent trénera: Scott Pellerin (Manchester Monarchs)

Užitočné:
Tabuľky AHL



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies