Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Sumáre

Nemec si natiahol sériu a vyrovnal Cehlárika. Dva hetriky i veľké sklamanie Capitals

V šiestich nedeľných dueloch NHL bol v akcii jediný Slovák. Nebodoval ani nevyhral. Videli sme aj dva hetriky.

Highlighty noci
  • Nemec nebodoval v štvrtom zápase po sebe
  • San Jose prehralo 7. zápas v sérii
  • Danault a Kaprizov dosiahli hetrik
  • McDavid bodoval v 11. zápase po sebe

LAK - NJD 5:1

Danault zažiaril s hetrikom pri výhre nad Devils

Phillip Danault strelil po druhýkrát v kariére hetrik a Cam Talbot urobil 30 zákrokov, aby doviedli Los Angeles k výhre 5:1 nad New Jersey. Kevin Fiala zaznamenal gól a dve asistencie, Alex Laferriere tiež skóroval a Trevor Moore dvakrát asistoval. Kým Kings vyhrali druhý zápas po sebe, Devils prehrali druhý zápas po sebe a piaty z posledných siedmich. Po góle Tima Meiera pritom viedli. Nico Daws inkasoval štyri góly z 13 striel a v 33. minúte striedal po dvoch inkasovaných góloch za 34 sekúnd. Akira Schmid následne kryl všetkých deväť striel – Danault spečatil hetrik gólom do prázdnej brány. Slovenský obranca Šimon Nemec odohral 16 minút a 18 sekúnd, počas ktorých sa prezentoval dvoma strelami na bránu a troma blokmi. Minútu odohral v presilovkách, dve minúty v oslabeniach. Nebodoval v štvrtom zápase po sebe. Po okrúhlom počte 40 zápasoch v NHL má na konte 16 bodov (2+14). So 40 zápasmi vyrovnal Petra Cehlárika na 64. mieste slovenského poradia.

Druhý hetrik Danaulta v kariére:

Hviezdy duelu: 1. P. Danault (LAK), 2. K. Fiala (LAK), 3. C. Talbot (LAK)



WSH - ARI 2:5

Guenther trojbodový, Coyotes zdolali Capitals

Dylan Guenther zaznamenal gól a dve asistencie, aby pomohol Arizone k druhej výhre po sebe po 14-zápasovej sérii prehier. Coyotes uspeli vo Washingtone pomerom 5:2, keď skórovali aj Logan Cooley, Michael Kesselring a dvojbodoví Jason Zucker s Nickom Schmaltzom, ktorý dal bodku za zápasom gólom do prázdnej brány. Karel Vejmelka kryl 24 striel, o jednu viac ako Charlie Lindgren. Sonny Milano a Antjony Mantha strelili góly Capitals, ktorí prehrali druhý zápas z posledných troch. „Vzhľadom na okolnosti to bol určite zápas, z ktorého som bol v tomto ročníku najviac sklamaný,“ povedal hlavný tréner domácich Spencer Carbery, ktorého mužstvo bojuje o play-off, pričom stráca šesť bodov na najbližšiu postupovú pozíciu a v týchto dňoch sa rozhoduje aj o tom, ako generálny manažér pristúpi k prestupovej uzávierke. „Za tretiu tretinu našich chlapcov pochválim, ale tie prvé dve tretiny boli najhoršie v celej sezóne.“

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. D. Guenther (ARI), 2. K. Vejmelka (ARI), 3. A. Mantha (WSH)



MIN - SJS 4:3

Kaprizov zažiaril s hetrikom pri výhre nad Sharks

Kirill Kaprizov strelil svoj tretí hetrik v tejto sezóny, aby rozhodol o výhre Minnesoty 4:3 nad San Jose. Z gólu sa tešil aj Frederick Gaudreau a predísť štvrtej prehre v sérii pomohol s 12 zákrokmi aj Filip Gustavsson. Matt Boldy medzitým nazbieral dve asistencie. Sharks prehrali siedmy zápas po sebe napriek tomu, že viedlo 2:0 i 3:2. V presilovke skóroval Mikael Granlund, v oslabení Nico Sturm a vedenie obnovil Anthony Duclair. Žiaden hráč kalifornského tímu nezaznamenal asistenciu. Kaapo Kahkonen kryl 28 striel. Kaprizov má po 258 zápasoch kariéry na konte 300 bodov (143+157). Túto métu dosiahli z aktívnych hráčov rýchlejšie len Sidney Crosby (219 zápasov), Alex Ovečkin (237), Connor McDavid (240) a Jevgenij Malkin (240).

Kaprizov a jeho piaty hetrik v kariére:

Hviezdy duelu: 1. K. Kaprizov (MIN), 2. J. Middleton (MIN), 3. M. Boldy (MIN)



BUF - WPG 2:5

Barron rozhodol o výhre nad Sabres

Morgan Barron strelil v tretej tretine víťazný gól, aby Winnipeg zdolal pomerom 5:2 Buffalo, ktoré dvakrát v zápase vyhrávalo. Nino Niederreiter a Josh Morrissey vyrovnávali stav, do prázdnej brány sa neskôr trafili Vladislav Namestnikov a Sean Monahan. Morrissey a Namestnikov pridali aj po asistencii, Laurent Brossoit pomohol k deviatej výhre z posledných 11 duelov 17 zákrokmi. O góly Sabres, ktorí sa snažili vyhrať tretí zápas po sebe, sa postarali JJ Peterka a Eric Robinson. Ukko-Pekka Luukkonen kapituloval trikrát z 33 striel. Jets hrali druhý zápas za dva dni. V tejto sezóne v nich majú bilanciu 6-0-0.

Hviezdy duelu: 1. J. Morrissey (WPG), 2. M. Barron (WPG), 3. E. Robinson (BUF)



ANA - VAN 1:2

Canucks uspeli v Anaheime

Conor Garland strelil v druhej tretine víťazný gól a Casey DeSmith kapituloval len raz z 18 striel, aby Vancouver odvrátil hrozbu tretej prehry v sérii triumfom 2:1 nad Anaheimom. Pre DeSmitha išlo o prvú výhru od 9. januára. Do streleckej listiny sa zapísal aj Nils Hoglander, ktorý otváral skóre stretnutia. O necelé tri minúty neskôr vyrovnal na 1:1 Alex Killorn. Lukáš Dostál predviedol 29 zákrokov.

Hviezdy duelu: 1. Q. Hughes (VAN), 2. O. Zellweger (ANA), 3. C. Garland (VAN)



EDM - PIT 6:1

McDavid pomohol natiahnuť Oilers víťaznú sériu pri pohodlnej výhre nad Penguins

Connor McDavid zaznamenal gól a asistenciu, aby bodoval v 11. zápase po sebe a prispel k výhre Edmontonu 6:1 nad Pittsburghom. Kapitán Oilers si tiež predĺžil bodovú sériu doma na 25 zápasov. Rovnakú bilanciu 1+1 dosiahol aj Ryan McLeod, dva góly strelil Zach Hyman a po góle pridali Corey Perry a Cody Ceci. Leon Draisaitl nazbieral tri asistencie, Warren Foegele a Brett Kulak po dve. Calvin Pickard zneškodnil 22 striel, vrátane trestného strieľania Jansena Harkinsa. Ako jediný ho prekonal Jevgenij Malkin. Alex Nedeljkovic urobil 32 zákrokov. Kým domáci oslavovali štvrtú výhru v sérii, Penguins prehrali tretí zápas po sebe.

Oilers strelili aj dva góly za 23 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. Z. Hyman (EDM), 2. R. McLeod (EDM), 3. C. Ceci (EDM)

Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 Š. Nemec (NJD)
16:18
0
0
0
0
0
2
0



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies