Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Sumáre

Tatara delili milimetre od gólu v druhom zápase po sebe! Anaheim a Arizona už bez Slovákov

V piatok sa v NHL odohrali štyri zápasy a v jednom sme videli aj Slováka.

Highlighty noci
  • Tatar nebodoval v 11. zápase z posledných 12
  • MacKinnon bodoval aj v 32. domácom zápase sezóny
  • Ničuškin strelil pri návrate gól v predĺžení
  • Ingram a Brossoit vychytali čisté kontá

SEA - WPG 0:3

Brossoit zatiahol roletu, Jets zdolali Kraken

Tomáš Tatar, ktorý si v minulom zápase ukončil desaťzápasové bodové suchoty gólom, trafil v prvej tretine piatkového zápasu tyčku. Nakoniec on ani zvyšok jeho tímu gól neoslavoval – Seattle prehral s Winnipegom 0:3. Svoje prvé čisté konto v sezóne a štvrté v kariére vychytal Laurent Brossoit, ktorý čelil 17 strelám. Jeho náprotivok, Joey Daccord, mal viac práce – smerovalo na neho 31 striel. Prekonali ho Mark Scheifele a Adam Lowry a tretiu výhru Jets z posledných štyroch zápasov spečatil gólom do prázdnej brány Nikolaj Ehlers. Tatar odohral 16 a pol minúty s jedným mínusovým bodom, troma nepresnými strelami a jedným bodyčekom.

Hviezdy duelu: 1. L. Brosoit (WPG), 2. A. Lowry (WPG), 3. M. Scheifele (WPG)



ARI - DET 4:0

Ingram vynuloval trápiacich sa Red Wings

Connor Ingram zneškodnil všetkých 28 striel, aby so šiestym čistým kontom v sezóne vyrovnal ligového lídra Tristana Jarryho z Pittsburghu a doviedol Arizonu k výhre 4:0 nad Detroitom. Alex Lyon čelil 24 strelám, z ktorých ho prekonali Jack McBain, Alex Kerfoot, Logan Cooley a Nick Bjugstad, ktorý zaznamenal aj jednu asistenciu. Kým Coyotes predišli tretej prehre po sebe, Red Wings teraz ťahajú štvorzápasovú sériu prehier.

Hviezdy duelu: 1. C. Ingram (ARI), 2. L. Cooley (ARI), 3. A. Kerfoot (ARI)



COL - MIN 2:1 PP

Ničuškin sa stal pri návrate hrdinom

Valerij Ničuškin odohral svoj prvý zápas po Asistenčnom programe NHL/NHLPA a hneď sa stal prvou hviezdou. V strede predĺženia totiž využil presilovku na to, aby rozhodol o výhre Colorada 2:1 nad Minnesotou. V normálnom hracom čase skóroval Artturi Lehkonen, Nathan MacKinnon zaznamenal dve asistencie a bodoval aj v 32. domácom zápase po sebe. Alexandara Georgieva z 30 striel prekonal len Brock Faber. Mats Zuccarello nepremenil v tretej tretine trestné strieľanie. Filip Gustavsson predviedol 38 zákrokov. Oba tímy vstupovali do duelu so snahou vyhrať tretí zápas po sebe.

Článok pokračuje pod reklamou

Ničuškinov víťazný gól:

Hviezdy duelu: 1. V. Ničuškin (COL), 2. A. Georgiev (COL), 3. A. Lehkonen (COL)



ANA - DAL 2:6

Stars vyhrali štvrtý zápas po sebe, Hintz trojbodový

Dallas si v prvej tretine vybudoval trojgólové vedenie, ktoré ešte zveľadil a nakoniec zdolal Anaheim 6:2, aby si natiahol víťaznú sériu na štyri zápasy. Roope Hintz zaznamenal gól a dve asistencie, po góle a asistencii si pripísali Jamie Benn a Joe Pavelski. Víťazný gól strelil Radek Faksa, z gólu sa tešili aj Mason Marchment a nedávna posila Chris Tanev. Miro Heiskanen a Jason Robertson dvakrát asistovali a Jake Oettinger kryl 25 striel. Dvojbodový Ryan Strome a Alex Killorn strelili góly Ducks, ktorí prehrali druhý zápas z posledných troch. John Gibson ho opustil s 30 zákrokmi.

Tanev strelil svoj prvý gól v drese Stars:

Hviezdy duelu: 1. M. Heiskanen (DAL), 2. R. Strome (ANA), 3. R. Hintz (DAL)

Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 T. Tatar (SEA)
16:35
0
0
0
-1
0
0
1



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies