Účet používateľaVyhľadávanie
Menu
Vyhľadávanie Zavrieť SlovakNHL.sk
»
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
05. 05.
kurzy
22:00info
NYR
CAR
NHL live
01:30info
DAL
VGK
NHL live
06. 05.
kurzy
02:00info
FLA
BOS
«

Sumáre

Fehérváry pri návrate viedol s bodyčekmi zápas i celú NHL, Coloradu sa podaril veľký obrat

V noci zo stredy na štvrtok sa v NHL odohrali štyri zápasy a v jednom sme sa dočkali návratu slovenského obrancu.

Highlighty noci
  • Fehérváry sa vrátil do akcie a odohral svoj 200. zápas v NHL
  • Colorado vyhralo 5. zápas v sérii
  • Nashville bodoval v 13. zápase po sebe
  • Hyman strelil hetrik
  • Draisaitl štvorbodový
  • Binnington urobil 40 zákrokov
  • Zadorov dosiahol hetrik Gordieho Howea

EDM - WSH 7:2

Hyman zažiaril s čistým hetrikom, Fehérváry viedol zápas s bodyčekmi

Po desiatich vynechaných zápasov pre zranenie dolnej časti tela sa do zostavy Washingtonu vrátil slovenský obranca Martin Fehérváry, ktorý nastúpil na svoj 200. zápas v kariére. V Edmontone odohral 17 a štvrť minúty so ziskom dvoch mínusových bodov. Predviedol aj sedem bodyčekov (sezónne maximum, ktoré dosiahol po štvrtýkrát), s ktorými viedol zápas - a nakoniec ich toľko neurobil nikto iný počas celého večera v NHL. Duel nakoniec neopúšťal spokojný – jeho tím prehral 2:7. K výhre domácich viedol piaty hetrik Zacha Hymana v NHL. Štyri z nich dosiahol v tejto sezóne. Leon Draisaitl zaznamenal gól a tri asistencie, Connor McDavid gól a dve asistencie. Skórovali aj Connor Brown a Warren Foegele, po dve asistencie si pripísali Evan Bouchard a Ryan Nugent-Hopkins. Stuarta Skinnera z 25 striel prekonali len Ivan Mirošničenko a Connor McMichael, ktorí dvoma gólmi po sebe vyrovnali na 2:2. Potom prišiel čistý hetrik Hymana. Darcy Kuemper inkasoval sedem gólov z 37 striel. McDavid bodoval doma už v 26 zápasoch po sebe. Štyri hetriky v jednej sezóne dosiahol z hráčov Oilers naposledy Wayne Gretzky v ročníku 1986/87.

Skinner okradol o gól Ovečkina:

Hviezdy duelu: 1. Z. Hyman (EDM), 2. L. Draisaitl (EDM), 3. C. McDavid (EDM)



STL - LAK 3:1

Binnington doviedol Blues k výhre nad L.A.

Jordan Binnington zažiaril so 40 zákrokmi, aby doviedol St. Louis k výhre 3:1 nad Los Angeles. O druhej výhre po sebe po trojzápasovej sérii prehier rozhodol v druhej tretine Jake Neighbours, ktorý zvyšoval na 2:0. V prvej tretine skóroval Alexej Toropčenko, v tretej Brandon Saad. Čisté konto Binningtonovi zničil Adrian Kempe, ktorý uzavrel skóre zápasu v 54. minúte. Cam Talbot ho opustil s 27 zásahmi a Kings s druhou prehrou z ostatných troch duelov. Výhry s prehrami striedajú v posledných šiestich dueloch.

Článok pokračuje pod reklamou

Hviezdy duelu: 1. J. Binnington (STL), 2. J. Neighbours (STL), 3. K. Hayes (STL)



WPG - NSH 2:4

Nashville si natiahol bodovú sériu výhrou vo Winnipegu

Nashville natiahol svoju bodovú sériu na 13 zápasov, keď uspel vo Winnipegu 4:2. K 11. výhre z posledných 13 zápasov pomohol Juuse Saros s 27 zákrokmi. Z gólov sa tešili štyria rôzni hráči – dvojbodový Gustav Nyquist, Kiefer Sherwood, Filip Forsberg a Jason Zucker vybudovali štvorgólové vedenie. Pre Zuckera išlo o prvý gól po výmene. Roman Josi dvakrát asistoval. Z domácich stav korigovali Alex Iafallo a Mason Appleton, Connor Hellebuyck urobil 34 zákrokov a Jets prehrali druhý zápas z ostatných troch. Domácim pre chorobu chýbal Mark Scheifele, hosťom sa v tretej tretine zranil Spencer Stastney. Josi po druhýkrát v kariére pokoril métu 50 asistencií v sezóne, čím vyrovnal klubový rekord Paula Kariyu.

Forsberg a Zucker skórovali v rozmedzí 20 sekúnd:

Hviezdy duelu: 1. F. Forsberg (NSH), 2. R. Josi (NSH), 3. J. Saros (NSH)



VAN - COL 3:4 PP

Colorado si natiahlo víťaznú sériu vďaka veľkému obratu

Colorado prehrávalo ešte na konci druhej tretiny 0:3 s náročným súperom, ale nakoniec sa mu podaril veľký obrat, ktorý zavŕšil Valerij Ničuškin 30 sekúnd po začatí predĺženia. Počas presilovky rozhodol o výhre 4:3 nad Vancouverom v stretnutí dvoch tímov so štvorzápasovými víťaznými sériami. Natiahnuť tú denverskú pomohli gólmi aj Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon a Ross Colton. Rantanen a MacKinnon pridali aj po asistencii, dve si pripísal Cale Makar. Alexandar Georgiev urobil 18 zákrokov. Viac práce mal Casey DeSmith, ktorý zastavil 30 striel. O góly Canucks sa postarali J.T. Miller, Iľja Michejev a Nikita Zadorov. Miller a Zadorov pridali aj po asistencii. Keďže sa Zadorov aj pobil, dosiahol hetrik Gordieho Howea. MacKinnon bol viacbodový v piatom zápase po sebe. S piatimi takýmito sériami vyrovnal klubový rekord Petra Šťastného a Joea Sakica. Rantanen bodoval v 11 zápasoch po sebe – v každom aj asistoval.


Ničuškin dokončil obrat:

Hviezdy duelu: 1. M. Rantanen (COL), 2. J. Miller (VAN), 3. N. MacKinnon (COL)
>

Slováci v akcii

 Hráč
Čas
G
A
B
+/-
TM
S
Bčk
 M. Fehérváry (WSH) 
17:15
0
0
0
-2
0
0
7



Neprehliadnite
Krátke správy
Najnovšie články
Preview: Dnes začínajú boje v 2. kole play-off. Na východe nás čakajú zaujímavé sérieNylander sa neubránil nadávkam. Je presvedčený, že s jadrom Leafs problém nie jeS týmto môžete počítať u Mešára, tvrdí expert a poukazuje na vedúcu pozíciu Slafkovského NHL zverejnila rozpis 2. kola play-off v rámci Východnej konferenciePrekonal vzácnu rakovinu, získal Mastertonovu trofej. Teraz by mal odísť z NHL Matthews i bývalý víťaz sú medzi finalistami na Lady Byng TrophyKľúčový hráč Hurricanes sa nepripojí k tímu v prvých dueloch druhého kola Utah podpísal zmluvu so švédskym krídelníkom Tatar: Teraz sa musíme sústrediť na iné ako na zmluvy. Američanom pohrozili Matthews sa vrátil, ale: Pastrňák v predĺžení zápasu č. 7 zavrel kritikom ústa!Zámorská posila Slovenska príde rovno do Ostravy. Bude to natesno AHL: Výsledky sobotných zápasov play-off Fehérváry: Som šťastný špeciálne za Slafkovského. Je top hráčom NHL Budúcnosť slovenského útočníka v Pittsburghu? Pravdepodobne žiadnaKde by mohol skončiť Stamkos? V Detroite či po boku Slafkovského? Začala ďalšia séria, Slovák v nej bodoval. Ďalší zbieral „mínusky“+ videoBlíži sa ten čas: Anže Kopitar zváži koniec kariéry Účasť na MS ohrozená? Posila Slovenska z NHL utrpela zranenie!Matthews robí pokroky. Vráti sa do hry v zápase číslo sedem? Slovenský útočník oslavuje: Jeho tím postúpil do finále QMJHL! + videoZobraziť viacArchív článkov
Aktuálne v diskusii
SlovakFitness.sk

Prečítajte si na SlovakFitness.sk

SlovakNHL.sk - správy, výsledky, štatistiky z NHL Facebook   Instagram   Twitter   RSS Webdesign and Internet media - Streftec
© 2005 - 2024 SlovakNHL.sk. Všetky loga a známky NHL a tímov, ako aj dalšie tu zobrazené materiály sú majetkom NHL, NHL Enterprises, L. P. a príslušných tímov.

Reklama na webe   |   O nás & kontakt   |   Mapa webu   |   Osobné údaje   |   Cookies